arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik hava savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER mirmirmirmir
Ailen hakkındaki düşüncelerine üzüldüm
İnsan babasına KARAKTERSİZ Dermi yaf!
Onlar senin ailen asla kötü olmanı istemezlerki
seni korumak istiyolar bu yüzdende bu kadar korumacı davranıyolar.
Daha 18 yaşındasın bencedeçok küçüksün.Ne bu aceleniz anlamıyorumki.
Zamanla herşey yoluna girer.
Sabır Lütfen.Kimseyi kırıp incitmeyin herşey güzellikle olsun
Sakın evden falan kaçma çok pişman olursun sonra
arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik hava savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER mirmirmirmir
merhaba arkadaşım!bence yaşının etkisi büyük bu işte.çünkü bence zor yaşlar .insan o yaşlarda verdiği karardan sonra pişman olma olasılığı yüksek.bence siz flört etmeye devam edin.şartlar olgunlaşınca her şey yoluna girer.acele karar vermeyin lütfen ailenizi üzmeyin....
önemli olan burda babama ettiğim hakaretler diil!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkes once bunun bı farkına varsın. ve eminim siz tanımıs olsaydınız daha berbat seyler söylerdiniz. diger konu hakkında yapıcaksanız yapın yorum yapmıcaksanız susun!!!
merhaba arkadaşım!bence yaşının etkisi büyük bu işte.çünkü bence zor yaşlar .insan o yaşlarda verdiği karardan sonra pişman olma olasılığı yüksek.bence siz flört etmeye devam edin.şartlar olgunlaşınca her şey yoluna girer.acele karar vermeyin lütfen ailenizi üzmeyin....
[ı]kızlar bu konuların sadece uzaktan takipçisi oldum bu zamana kadar.ben açıkçası arkadaşa hakk veriyorum.benim babamda karaktersiz hadi sıkıyosa bana da laf edin.bende 21 yaşındayım.hadi banada çocuk diyin.bitek yaşı küçükler düşünmüyo böle.bakıyoki baba karı kız peşinde uçkurunun peşinde,kendinden başka herkesi küçük görüyo evde suratsız dışarda gösteriş olsun diye muhteşem bi insan,e bu babaya karaktersizde denir şerefsizde kimse kusura bakmasın bu yaşa onlar getirmiş diye her türlü cahilliğe boyun eğcez diye bişey yok.ben arkadaşın destekçisiyim ayrıca sürekli takipte olcam.kız sağda solda millet bizi gezerken görüpte laf olmasın diye sadece bi söz istiyo 30 sene bile bekleriz diyo.bu onun en doğal hakkı.ailesi için en güzeli bu.ama o bba anlamıyosa bu garip napsınki...
Canım sıkma canını en kısa zamanda herşey yoluna girer eminim.sen asla vazgeçme.diret her türlü zorluga karşı gel.ama kaçma.sakın kaçma.bekle sabret.herşey düzelcek emin ol.acele giden ecele g,der unutma.sabır sabır sabır[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?