Kız İsteme ailem evlenmemi istemiyor.

123dlk123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
38
0
86
Denizli
arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik hava savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER mirmirmirmir

aynısı benım başımdada var annem ve kardeşim sevgılımı kesinlikle istemıyor biz ayrıldık önce ama dayanamadık tekrar barıstık şimdi ben annemden gizli görüşüyorum ama sevgılımın ailesi annemin bılmedıgını bilmiyor anneme slm sölüyor falan kadın şimdi onlarla tatıle gıdıcem bugun ve anneme yalan söledim bi yandanda içim acıyor bı yandanda dayanamıyorum sevıyorum napim ama sana tavsiyem asla bırakma peşini bi şekilde kabul etcekler tavrını koy ben ilk başta sölemiştim anneme anne ben son sözümü söledim ben onu seviyorum evlenıcez annemde en sonunda naparsan yap demişti

senın belki yaştan olabılır ama benım yasım 25 onunda 34 yani kaçayı aklımdan bile gecırmedım sende sakın geçirme ne olursa olsun ailen onlar

canım bende agır tavrımı koydum aileme karşı seviyorum dedim sevgimin arkasındayım dedim. ama işte şuan okadar kötü durumdayım okadar eziyet ediyolar ki... sevdiğim kişide buna tahamul edemiyo, alıp götürcem seni o olcak sonunda diyo sonra görücekler nekadar sevdiğimizi diyo anca onlar acı cekıcekler hele annemi düşünmek bıle ıstemıyorum. ki annem demişti kaçarsan bidaha bu ewe gelme diye bende gelmem zaten demiştim. kimseyi yüz üstü bırakmak ıstemıyorum. her gece annemi kenara cekıp konusuyorum. ama anlamıyolar işte biraz eski zaman insanları oldukları ıcınmı anlamadım napıcamı hiç bilemiyorum ama asla sevdiğimi bırakmıcam onu bılıyorum.. saol canım anlattıkların için. Allah senide sevdiğine kavuştursun inşallah kazasız belasız.

ya biz zaten hemen evlenelim demiyoruz ki.. okadar cok arkadasım var kı bu yasta söz nişan yapan hani gören duyan işte senın kız sunla bunla gezıyo demesinler diye hep nişan söz yapan cok ınsan var. madem biliniyo herşey sizde üstünüze düşeni yapsanıza dimi.. milletvekili giricek araya sevgilimin tanıdıgıymış bakalım belkı ozaman bişiler olur. inş :(

arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik hava savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER mirmirmirmir

Ailen hakkındaki düşüncelerine üzüldüm
İnsan babasına KARAKTERSİZ Dermi yaf!

Onlar senin ailen asla kötü olmanı istemezlerki
seni korumak istiyolar bu yüzdende bu kadar korumacı davranıyolar.
Daha 18 yaşındasın bencedeçok küçüksün.Ne bu aceleniz anlamıyorumki.
Zamanla herşey yoluna girer.
Sabır Lütfen.Kimseyi kırıp incitmeyin herşey güzellikle olsun
Sakın evden falan kaçma çok pişman olursun sonra

böyle bi babaysa der canım... kimse kimsenin içini bılmedıgı için böle konusuyosun, o gerçekten karaktersiz bi insan. arabası parası evi fabrıkaları var diye bukadar kendiyle övünen kendini begenmişin teki.. ki ben bunları yeri geldiğinde babamın yuzunede söylüyorum. yinede düşüncelerini bildirdiğin için tşkrler ;)

Ailen hakkındaki düşüncelerine üzüldüm
İnsan babasına KARAKTERSİZ Dermi yaf!

Onlar senin ailen asla kötü olmanı istemezlerki
seni korumak istiyolar bu yüzdende bu kadar korumacı davranıyolar.
Daha 18 yaşındasın bencedeçok küçüksün.Ne bu aceleniz anlamıyorumki.
Zamanla herşey yoluna girer.
Sabır Lütfen.Kimseyi kırıp incitmeyin herşey güzellikle olsun
Sakın evden falan kaçma çok pişman olursun sonra

Arkadaşın yorumuna kesinlikle katılıyorum. Seni büyüten, bu yaşa getiren insana bu sıfat takılamaz bence.
Hiçbir anne-baba çocuğunun mutsuz olmasını istemez, en iyisini istiyorlarlar onlar bizim için. Bazen bizim fikirlerimizleonların fikirleri, bizim isteklerimizle onların istekleri çatışıyor. Ama her şey olacağına varıyor. Allah gönlümüzdekini hayırlı kılsın, eğer olmayacaksa da kaderimizdekini kabul etme sabrını versin inşallah.
Bence kesinlikle kaçmayı bile düşünme, ailene sırtını dönmemelisin. Allah korusun ama yaşayacakarımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. İnsanın başına gelmeyen bela yok. Asla pişman olmam desen de -Rabbim pişman etmesin ama- gün gelir pişmanlık duyabilirsin.Ki bu evlilik işleri hiç kolay değil. Evli arkadaşlarım kayınvalideleriyle yaşadıklarını anlatıyorlar da şaşırıyorum, hiç öyle bir kadına benzemiyor diyorum sadece. Bu en ufak bir örnek. Daha yaşın da küçük, fedakarlık biraz da sabırla hallolabilir gibi geliyor bana.

öncelikle ailem dediğin insanlara saygılı davranarak başlayabilirsin işlere

başka da bir şey diyemiyorum

babanı ne kadar çirkin kelimelerle anıyorsundelikafadulden

merhaba arkadaşım!bence yaşının etkisi büyük bu işte.çünkü bence zor yaşlar .insan o yaşlarda verdiği karardan sonra pişman olma olasılığı yüksek.bence siz flört etmeye devam edin.şartlar olgunlaşınca her şey yoluna girer.acele karar vermeyin lütfen ailenizi üzmeyin....

önemli olan burda babama ettiğim hakaretler diil!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkes once bunun bı farkına varsın. ve eminim siz tanımıs olsaydınız daha berbat seyler söylerdiniz. diger konu hakkında yapıcaksanız yapın yorum yapmıcaksanız susun!!!

merhaba arkadaşım!bence yaşının etkisi büyük bu işte.çünkü bence zor yaşlar .insan o yaşlarda verdiği karardan sonra pişman olma olasılığı yüksek.bence siz flört etmeye devam edin.şartlar olgunlaşınca her şey yoluna girer.acele karar vermeyin lütfen ailenizi üzmeyin....

çok tşkr ederim aysense en buyuk ıyılıqı sen yaptın tşkrler...

hicbir zaman iki seven insanin arasina giren aileleri anlamamisimdirCADIARZU

ama ailen hakkinda düsündüklerin beni üzdü acikcasi:sinifsinif:

her ne olursa olsun ailen senin isterse dünyanin kötü adami olsun o senin baban san bu yasina kadar o bakti onun ekmegini yedin suyunu ictin:olmaz:

böyle bi babaysa der canım... kimse kimsenin içini bılmedıgı için böle konusuyosun, o gerçekten karaktersiz bi insan. arabası parası evi fabrıkaları var diye bukadar kendiyle övünen kendini begenmişin teki.. ki ben bunları yeri geldiğinde babamın yuzunede söylüyorum bunlari babana nasil desin ya bence sen yasadiklarini hak ediyorsun yasinda daha 18. 2 yildir tanidigin el oglu icin 18 yillik aileni bukadar kötülemene degmez.

bunlar benim düsüncelerim hakkina hayirlisi artik.

Son düzenleme:
önemli olan burda babama ettiğim hakaretler diil!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkes once bunun bı farkına varsın. ve eminim siz tanımıs olsaydınız daha berbat seyler söylerdiniz. diger konu hakkında yapıcaksanız yapın yorum yapmıcaksanız susun!!!

Ben susuyum,yoksam 10 gün hapis yiyebilirimşakkıdı

kızlar bu konuların sadece uzaktan takipçisi oldum bu zamana kadar.ben açıkçası arkadaşa hakk veriyorum.benim babamda karaktersiz hadi sıkıyosa bana da laf edin.bende 21 yaşındayım.hadi banada çocuk diyin.bitek yaşı küçükler düşünmüyo böle.bakıyoki baba karı kız peşinde uçkurunun peşinde,kendinden başka herkesi küçük görüyo evde suratsız dışarda gösteriş olsun diye muhteşem bi insan,e bu babaya karaktersizde denir şerefsizde kimse kusura bakmasın bu yaşa onlar getirmiş diye her türlü cahilliğe boyun eğcez diye bişey yok.ben arkadaşın destekçisiyim ayrıca sürekli takipte olcam.kız sağda solda millet bizi gezerken görüpte laf olmasın diye sadece bi söz istiyo 30 sene bile bekleriz diyo.bu onun en doğal hakkı.ailesi için en güzeli bu.ama o bba anlamıyosa bu garip napsınki...
canım sıkma canını en kısa zamanda herşey yoluna girer eminim.sen asla vazgeçme.diret her türlü zorluga karşı gel.ama kaçma.sakın kaçma.bekle sabret.herşey düzelcek emin ol.acele giden ecele g,der unutma.sabır sabır sabır

hakkında hayırlısı olur inşallh canım..
en iyisini sen bilirsin..
zamana bırak
sakin davran
herşy olacağına varır

Son düzenleme:
Her aile kizlarinin sevgilisi oldugunda biraz zorluk cikartiyor. Benim babamda cikardi ama su an hersey yolunda nisanliyiz ve martta dugunumuz var. Yalniz sana tek tavsiyem, babana ailene karsi gelerek degil onlara daha cok susarak, saygi gostererek baslayabilirsin bu mucadelene. Boyle yaptigin surece baban da ters tepki gosterecek. Yasin daha kucuk evet ama bu soz yapilmaz anlaminda degil, sadece onlara karsi cikarak degil onlari yanina almayi dene. Hic bir baba kizinin uzuldugunu gormesine dayanamaz. Simdiden sabir diliyorum canim, bu gunler inan geciyor. Babalar birazda kendilerine yediremiyor kizlari evden gidecek diye... Allah kavustursun tatlim.

tşkr ederim canım cvpların için

[ı]kızlar bu konuların sadece uzaktan takipçisi oldum bu zamana kadar.ben açıkçası arkadaşa hakk veriyorum.benim babamda karaktersiz hadi sıkıyosa bana da laf edin.bende 21 yaşındayım.hadi banada çocuk diyin.bitek yaşı küçükler düşünmüyo böle.bakıyoki baba karı kız peşinde uçkurunun peşinde,kendinden başka herkesi küçük görüyo evde suratsız dışarda gösteriş olsun diye muhteşem bi insan,e bu babaya karaktersizde denir şerefsizde kimse kusura bakmasın bu yaşa onlar getirmiş diye her türlü cahilliğe boyun eğcez diye bişey yok.ben arkadaşın destekçisiyim ayrıca sürekli takipte olcam.kız sağda solda millet bizi gezerken görüpte laf olmasın diye sadece bi söz istiyo 30 sene bile bekleriz diyo.bu onun en doğal hakkı.ailesi için en güzeli bu.ama o bba anlamıyosa bu garip napsınki...
Canım sıkma canını en kısa zamanda herşey yoluna girer eminim.sen asla vazgeçme.diret her türlü zorluga karşı gel.ama kaçma.sakın kaçma.bekle sabret.herşey düzelcek emin ol.acele giden ecele g,der unutma.sabır sabır sabır
[/ı]

canımmmm herşey için tşkr ederim şimdiye kadar bitek sen anladın beni.. Aynı baba bende de var dışarda gösteriş evde suratsızın teki.. Karıya kıza gelince kakara kikiri eve gelince küfürlermi dersin hakaretlermi dersin.. Anlamıyorum neden mutsuz olmamı saglıyolar, kötü bi durumda olsam neyse ama seviyorum işte napim elimdemi sanki!!! Baba denen illet 2. 3. Karıyı alırken şerefsiz olmadı ben adam gibi seviyorum diyince şerefsiz oldum suratıma tükürüldüm... çok koyuyo bunlar insana, çok şükür ki seviyorum dediğim adam hep yanımda hep arkamda destek. Allahım babama akıl ihsan eylesin :( artık mutlu olmak istiyorum hem evde hem işte babamın suratını çekmekten bıktım huzur ıstıyorum sadece en ufak seye mutlu olan ben artık hıc bıseye mutlu olamıyorum bu olaylar yuzunden... Destegın ıcın allah senden bir değil bin kere razı olsun gülüm allah herseyı gönlüne göre versin.

Back