ben şimdi onların rızasını almadan evlenirsem bedduaları tutar diye çok korkuyoruz.ama onlar elimizi kolumuzu bağlıyorlar.hiç benim durumum gibi bir durumyaşayan bi tanıdığınız var mı.üstelik bi an olsun benim peşimi bırakmıyorlar.çalıştığım şehirdede birlikte yaşıyorum.
Affına sığınıyorum ama gerçekten terbiye yoksunu bir ailen var.
Adama tecavüzcü demesi,bölücü denilmesi.
Kızı verirsin vermezsin eve gelmiş misafir
İnsanlığa sığmaz bu.
Daha da sıfatlar var ama ailen en nihayetinde.
Hele bir polise kurşunlara gelsin demesi inanılmaz..
Allah sabır versin sana.
Gerçekten korku filmi gibi yazdıkların.
aslında ailem çok sakin sevilen insanlardır.ama benim bu olayda tüm sağduyularını kaybettiler.beni vermemek için her türlü saçmalığı yapıyorlar.konuşmayarak psikolojik baskı da yaptılar.sürekli bi tanıdığı üstüme salıyorlar ikna etmek için beni.herkese kendimizi savunmaktan bıktım.tek korkum ya bedduaları tutar da evlenince anlaşamazsak idye
aileni tanıyosun, ya en baştan o çocuğa yaklaşmayacaktın, ya da yaklaştıysan aileni ardında bırakabilmen gerek, seçim yapman gerekli, ama ben yine de senin ailenin bu denli tepki verdiklerini düşünmüyorum, hiç bir aile bu kadarını yapmaz, onları bu hale getiren yine sensin, neden istemediklerini bile bile istemeye getirtiyosun onları, bence yanlış harekete eden sensin
aileni tanıyosun, ya en baştan o çocuğa yaklaşmayacaktın, ya da yaklaştıysan aileni ardında bırakabilmen gerek, seçim yapman gerekli, ama ben yine de senin ailenin bu denli tepki verdiklerini düşünmüyorum, hiç bir aile bu kadarını yapmaz, onları bu hale getiren yine sensin, neden istemediklerini bile bile istemeye getirtiyosun onları, bence yanlış harekete eden sensin
Ailenizin yaptığı gerçekten çok ayıp olmuş. Ailenize rağmen ailesinin sukuneti taktir edilecek meziyet..Ben ailesinin yerinde olsam bir daha yaklaşmazdım ailenize.
Kaçmayı aklınızdan çıkarın..Böyle birşey yaparsanız çok pişman olursunuz. Ne olursa olsun babanızı ikna etmenin yolunu bulun diyeceğim ama denemişsinizdir her yolu.
Bir aile büyüğünü devreye soksanız olmaz mı ?