- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
derken? Neyden biktinizBen bıktım her şeyden..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derken? Neyden biktinizBen bıktım her şeyden..
derken? Neyden biktiniz
iyimisiniz? Bir seyiniz yok dimiKonuşmak anlatmak bile istemiyorum o derece..
Kaç yaşındasın kuzum.Anne babalar erkek çocukları daha seviyor ama bizlerıde sevıyor.Biz bu kudır döngüyü değiştireceğiz.Kızlarımızı daha çok seveceğiz.Eğer yaşın kucukse biraz daha fazla sanki gozumuze batıo tatlım.Ama gercektende yanlış anlamış olabılırsın.merhaba hepinize yine ben demeyecegim konu sinirsiz cunku neyse sadede geliyim benim ailem evlat ayrimi yapiyor onceki konumu bilenler derdin bitmedi diyecekler ama yapacak bir sey yok neyse ailem evlat ayrimi yapiyor ornek vermek gerekirse annemden baslayalim abim var bir tane unive gidiyo biz ilcede oturuyoruz abimde buranin ilinde okuyo yol 1 saatlik ve yurtta kaliyo haftasonlari bazen eve gelir abim ne zaman gelse annem ona her seyi hazirlar sanki yemenden geliyor ben ise sutlac istedim diye sut oldugu halde sut yok der kolum agriyo der turlu bahaneler uydurur sonra benimle hic konusmaz abim eve geldigi zaman onunla komik olmayan seye bile guler simdi diyecekseniz sen konus diye denedim surekli dizi iziiyorum git basimdan isim var basim agriyo su bu diyor gelelim babama abim 5 6 kere telefon faturasini 180 lira getirdi kredi kartlarini da 400 den asagi getirmedi babam hepsini odedi en son getirdi ondada kredi karti haric yine odedi ben kontor istedim atamam sinavin var dedi tamam dedim bitince istedim olmaz dedi yine eyvallah dedim 1 aydir kontorsuzum ayrica onceden hattim faturaliydi 3 kere aştim diye hemen kapattirdi abime hep 400 500 lira verirler ben 5 lira istedim diye kem kum yaparlar ayda bir 50 lira verirler bazen okula parasiz giderim son bir ornek daha vericem abim 2 sene takoz tuslu telefon kullandi ardindan s3 kullandi 1 ay onu istemedi diye beyefendiye iphone alindi ben ise 5 sene hatta daha fazla t50 kullandim en son telefonun kapanma tusu bile calismayinca zor bela j7 pro aldilar Allaha sukur hic bir seyimi eksik etmediler ayrica annem abimle kavga eder ayni gun ozur dileyip barisir haksiz olsa bile benle edince elinden gelse 2 hafta konusmaz(yapmisligi var) ama boyle yapmalari zoruma gidiyor fikirlerinizi bekliyorum
iyimisiniz? Bir seyiniz yok dimi
16 yasindayim bu sene 17 ye girecegim insallah beni de seviyorlar elbet ama abimin ustune cok dusuyolar ama sundan oidugunu dusunuyorum annem abime 1 aylik hamileyken yumurtalik kisti patlamis ama abime bir sey olmamis annem abimle sayisiz ameliyat gecirmis hatta olebilirmis ben ise normal gelmisim(orasi mechul) abimin bu yuzden her istedigi er ya da gec oluyo benimde oluyo ama benim ya aylar sonra oluyor ya da unutuluyorKaç yaşındasın kuzum.Anne babalar erkek çocukları daha seviyor ama bizlerıde sevıyor.Biz bu kudır döngüyü değiştireceğiz.Kızlarımızı daha çok seveceğiz.Eğer yaşın kucukse biraz daha fazla sanki gozumuze batıo tatlım.Ama gercektende yanlış anlamış olabılırsın.
Sen annenle konuş tatlım.Bizim gözümüze batıyo .Ailene anlatınca anlıcaklar tatlım.Malesef öyle yuzde 80 aıleler erkek cocuklarına daha düşkün.Ama biraz daha buyuyunce oyle olmadıgını fark edıosun.16 yasindayim bu sene 17 ye girecegim insallah beni de seviyorlar elbet ama abimin ustune cok dusuyolar ama sundan oidugunu dusunuyorum annem abime 1 aylik hamileyken yumurtalik kisti patlamis ama abime bir sey olmamis annem abimle sayisiz ameliyat gecirmis hatta olebilirmis ben ise normal gelmisim(orasi mechul) abimin bu yuzden her istedigi er ya da gec oluyo benimde oluyo ama benim ya aylar sonra oluyor ya da unutuluyor
bunu anneme demistim bagirmisti ne diyosun sen diye bazen evlatlik oldugumu dusunuyorum cunku benim hic dogum fotom yok abimin var benim 11 tane fotom var hepsi 3 yasindan sonra abimin baya var hepsi bebekligi ergenligi ve lise yillari ailede tek ben koreliye benziyorum ve tek benim vitiligom var ayrica tek sarisin benimSen annenle konuş tatlım.Bizim gözümüze batıyo .Ailene anlatınca anlıcaklar tatlım.Malesef öyle yuzde 80 aıleler erkek cocuklarına daha düşkün.Ama biraz daha buyuyunce oyle olmadıgını fark edıosun.
sizce bunlar icin evlat ayrimi yapilir mi abim alkol sigara kullaniyo simdide yurttan atilmis acilen dusunce yapini degistirip icinde ki kini sondur umarim bir gun sana da ayrim yapilmaz o zaman anlarsin beni
yo kimsenin beni sevmesine ihtiyacim yok onlar bir anlik sinirle actigim konulardi ben Allahtan baska kimseye muhtac degilim ama yukarda yaptigin o yorum cok kirici kimse evlat ayrimini haketmez dusunsene annen baban ablani ya da abini daha cok sevip seni tersliyo ne hissederdin?yavrum içimde neyin kini olsun. senin ailen senin hayatın banane.
sürekli insanların sana kötü davranmasından şikayetçisin.
dün öğretmenlerini yerden yere vuruyorduk ki meğer arkadaşlarını döven, yine olsa yine yaparım diyip bundan pişmanlık duymayan biriymişsin.
e şimdi ben aileni gömeyim burada da mesele o degil.
önemli olan çözüme kavuşması.
sendeki hataları sen düzelt tekrar konuşalım.
hiç bir şey yapmayıp, öğretmenler bana takmış, ailem evlat ayırıyor diye ortada gezersen derim tabi e herkes kötü de bir sen mi iyisin?
güzelim yaşlarını harcıyorsun.
bu zamanın bir daha geri gelmeyecek. elinde olanın hakkını ver.
insallah oyledir ama ben evlatlik olabilirim kanitlar var elimdeEvlat ayrımı olmaz kızlar hep evde olduğu için biraz daha yüz göz olunuyo benim annemde hiç bana sevdiğim bişeyi yaptığını hatırlamam kardeşlerime yapar beni sevmiyo diye düşünmem hiç evlenirken en çok annem ağlamıştı sürekli de kavga ederdikşimdi gittiğim zaman hiç bişey yaptırmaz sen otur der
![]()
Nasıl kanıtlar var ?insallah oyledir ama ben evlatlik olabilirim kanitlar var elimde
Atandıktan iki sene sonra bir lisede yarım dönem çalıştım. Orada pek çok öğrenci gördüm ki. Bu kız da o profillerden biri. Burada kendisine hoşuna gitmeyecek Şekilde akıl veren herkesi haddini bilmeye, kim gütmemek gerektiğine dair akıllar vermiş ama daha 16 yaşında. Oysa sizin konu sahibine kin gütmenizi gerektirecek ne maksadınız olsun demi? Benim evladım (Allah korusun binlerce kez ) birilerini dövse, tembel olsa, şikayet duysam asla ödüllendirecek bir şey yapmam. Al sana telefon demem. Kontör atmam tembelse. Ailen seni seviyormuş. Yeter işte. Abin üniversiteli olduğu için Şu an omlar gururlu. En vasat bölümü bile okusa abin, ailen mutlu. Çocukları üniversite okuyor. Ama sen sınıfta kalmışsın. İstenen başarı ortada Yok. Bırak sınıfta kalmayı, lisede bir kere takdir değil teşekkür aldım diye babamdan tokat yedim ben. Ne sevgi görmesi, asla bir kere başarımızı takdir bile etmeyen bir babam var. Şu an görüşmüyorum bize yaptıklarından dolayı. Keşke hiçbir şey yapmasaydı da sevseydi sadece. Daha 16 yaşındasın. Ne var bu kadar şikayet edecek? Keşke biraz da şükretsen. Senin yaşadığın hayata da özenen binlerce kişi vardır. Bırak bu siniri ve huysuzluğu. Sana yazıkyavrum içimde neyin kini olsun. senin ailen senin hayatın banane.
sürekli insanların sana kötü davranmasından şikayetçisin.
dün öğretmenlerini yerden yere vuruyorduk ki meğer arkadaşlarını döven, yine olsa yine yaparım diyip bundan pişmanlık duymayan biriymişsin.
e şimdi ben aileni gömeyim burada da mesele o degil.
önemli olan çözüme kavuşması.
sendeki hataları sen düzelt tekrar konuşalım.
hiç bir şey yapmayıp, öğretmenler bana takmış, ailem evlat ayırıyor diye ortada gezersen derim tabi e herkes kötü de bir sen mi iyisin?
güzelim yaşlarını harcıyorsun.
bu zamanın bir daha geri gelmeyecek. elinde olanın hakkını ver.
burdakiler de insanin enerjisini alacak sekilde hemen kavgaya hazir halde yorum yapiyolar ayrica abim univ okudu diye beni ayirma gibi haklari yok ayrica kimseye had bildirmem banane milletin haddinden tokat yemen kotu olmus ama burda her seyimi anlatmiyorum ben de dayak yiyorum sen tokat yemişsin ben tekme yedigimi bilirim babamdan ben de kendisi ile küsümAtandıktan iki sene sonra bir lisede yarım dönem çalıştım. Orada pek çok öğrenci gördüm ki. Bu kız da o profillerden biri. Burada kendisine hoşuna gitmeyecek Şekilde akıl veren herkesi haddini bilmeye, kim gütmemek gerektiğine dair akıllar vermiş ama daha 16 yaşında. Oysa sizin konu sahibine kin gütmenizi gerektirecek ne maksadınız olsun demi? Benim evladım (Allah korusun binlerce kez ) birilerini dövse, tembel olsa, şikayet duysam asla ödüllendirecek bir şey yapmam. Al sana telefon demem. Kontör atmam tembelse. Ailen seni seviyormuş. Yeter işte. Abin üniversiteli olduğu için Şu an omlar gururlu. En vasat bölümü bile okusa abin, ailen mutlu. Çocukları üniversite okuyor. Ama sen sınıfta kalmışsın. İstenen başarı ortada Yok. Bırak sınıfta kalmayı, lisede bir kere takdir değil teşekkür aldım diye babamdan tokat yedim ben. Ne sevgi görmesi, asla bir kere başarımızı takdir bile etmeyen bir babam var. Şu an görüşmüyorum bize yaptıklarından dolayı. Keşke hiçbir şey yapmasaydı da sevseydi sadece. Daha 16 yaşındasın. Ne var bu kadar şikayet edecek? Keşke biraz da şükretsen. Senin yaşadığın hayata da özenen binlerce kişi vardır. Bırak bu siniri ve huysuzluğu. Sana yazık
Niye tekme yedinburdakiler de insanin enerjisini alacak sekilde hemen kavgaya hazir halde yorum yapiyolar ayrica abim univ okudu diye beni ayirma gibi haklari yok ayrica kimseye had bildirmem banane milletin haddinden tokat yemen kotu olmus ama burda her seyimi anlatmiyorum ben de dayak yiyorum sen tokat yemişsin ben tekme yedigimi bilirim babamdan ben de kendisi ile küsüm
Nasıl kanıtlar var ?
dogdugum hastanede belgem yokNasıl kanıtlar var ?
annemle barismak istiyorum diyeNiye tekme yedin
Abinizin var mı ? Belki kaybetmişlerdirdogdugum hastanede belgem yok
var tabi bizzat ilk onu sordum onun var ama sizin yok dediler evde bir tane dogum karti var sadece o da yirtikAbinizin var mı ? Belki kaybetmişlerdir