• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem evlat ayrimi yapiyor

Ben ayrım yapıyorlardır demedim ki.. davranışlarınızdan dolayı iletişim problemi yaşadığınızdan ayrım yaptıklarını düşünüyor olabilirsiniz dedim. Yani siz bu iletişimsizlikten ötürü aynı zamanda suçluluk psikolojisiyle böyle düşünüyor olabilirsiniz. Ve ben yapsam da bana şöyle davranabilirler mi diye kaç mesajınızda gördüm, bence siz ailenizi deniyorsunuz. Ben ne kadar problem yaratırsam onlar da ne kadar dayanacaklar diye ailenizi deniyorsunuz, sevgilerini deniyorsunuz. Ergenliğin ağır versiyonu.
ne alakasi var ailemi neden deniyim burada bir sey farkettim burdaki kadinlar cok kavgaci hemen kavga cikaracak soz soyluyolar ayrica hic bir evlat ailesini denemez daha yazarsam agzimdan kotu seyler cikacak

evet en dogru karar bu ama sanirim ben evlatligim(bunu bu olay icin demiyorum) cunku dogum belgem yok
Konusarak veya tavir alarak, yaptiklarini anlayacak halleri yok belli ki ailenin. Senin yapacagin sey onune bakmak, calismak ve en kisa yoldan ekmegini kazanmaya bakmak. O zaman anlatirsin ailene yaptiklari haksizliklari.

ne alakasi var ailemi neden deniyim burada bir sey farkettim burdaki kadinlar cok kavgaci hemen kavga cikaracak soz soyluyolar ayrica hic bir evlat ailesini denemez daha yazarsam agzimdan kotu seyler cikacak

Dedi okulda kafa kıran baş kesen edasıyla saç baş yolan ergen..

Dedi okulda kafa kıran baş kesen edasıyla saç baş yolan ergen..
hala bana mi satasiyosunuz kimsenin su zamana kadar sacini ellememisimdir siz bana satacaginiza cocugunuza bakin ayrica belli ki sıkıntıdan napacaginizi bilemeyip onunuze gelen rastgele konuyu acip millete satasmamayi ogrenin

hala bana mi satasiyosunuz kimsenin su zamana kadar sacini ellememisimdir siz bana satacaginiza cocugunuza bakin ayrica belli ki sıkıntıdan napacaginizi bilemeyip onunuze gelen rastgele konuyu acip millete satasmamayi ogrenin

:):):)
Saçını ellemeden işimi hallediyorum diyorsun yani.. ben sana gayet normal cevap yazıyordum ta ki sen benim nezdimde buradakilere kavgacı diyene kadar. Kişi kendinden bilir işi, diyelim. Ki zaten kabul etmişsin şiddete meyilli olduğunu.
Ha ayrıca sen bana bir şey öğretemezsin, öğrenmemi de tavsiye edemezsin.

ben de onlari mi tekmeleyim ya da onlara 5 lira mi vereyim napayim? Ya da telefonlarini elinden mi alayim yapabilecegim tek sey onlar gibi aramamak ve yuzlerine bakmamak olur
Tabi ki de gidip annene babana uçan tekme atma ama öyle tatlı tatlı da davranma hayatım

Saçını ellemeden işimi hallediyorum diyorsun yani.. ben sana gayet normal cevap yazıyordum ta ki sen benim nezdimde buradakilere kavgacı diyene kadar. Kişi kendinden bilir işi, diyelim. Ki zaten kabul etmişsin şiddete meyilli olduğunu.
ya ben sana hic bir sey ogretmem zaten meraklanma ayrica evet kavgacilar bir daha diyorum demektende cekinmiycem

bence bu site icin eksisozlugu kizlarsoruyoru felan bi oku herkes sitedekilere kavgaci demis

annemden nefret ediyorum onu daha cok sevdigi beni evlatlik aldigi ve babamin beni dovmesi icin beddua eden o kadindan nefret ediyorum o zaman ne diye evlatlik aldin ha

Sanma ki bu bir tek sende böyle bu ayırım hep var çoğu ailelerde, çünkü kız evlenir kocası bakar, oğlan bizim soyumuzu devam ettirecek biricik oğluşumuz gibi kötü bir algı var hep insanlarda yazık

Sen cok fena ergenlik krizine girmişsin.. kötü anlamda demiyorum hepimiz ergenlikten gectikte bu biraz fazla degilmi sencede? Ortaya bişey atıyosun ve kendını ona ınandırıyosun ınan haraketlerını degıstırmedıgın surece ne annenden bekledıgın ılgıyı gorursun ne babandan nede arkadas ortamından.. kucuk degılsın sana bır abla tavsıyesı olsun bir pedegoga gıdıp butun derdını anlat. Inan okuldakı yada evdekı butun bu davranışlarının altında yatan gercegı ortaya cıkarınca sende rahatlayacaksın. Eger gıtmemekte ısrarcı olursan kısısel gelısım kıtapları tavsıye ederım..

Sen cok fena ergenlik krizine girmişsin.. kötü anlamda demiyorum hepimiz ergenlikten gectikte bu biraz fazla degilmi sencede? Ortaya bişey atıyosun ve kendını ona ınandırıyosun ınan haraketlerını degıstırmedıgın surece ne annenden bekledıgın ılgıyı gorursun ne babandan nede arkadas ortamından.. kucuk degılsın sana bır abla tavsıyesı olsun bir pedegoga gıdıp butun derdını anlat. Inan okuldakı yada evdekı butun bu davranışlarının altında yatan gercegı ortaya cıkarınca sende rahatlayacaksın. Eger gıtmemekte ısrarcı olursan kısısel gelısım kıtapları tavsıye ederım..
yine de sagol.

Benim babam hiç istememiş beni ilk çocuğu erkek olmasına rağmen çocukluğumdan hep hissettirdi hatta Birgül ateşler içinde yanarken bardağı düşürdüm diye yüzüme haykırdı lanet olsun sana ben zaten seni hiç istemedim kız olduğun için diye erkekleri okuttu okumadır kendi seçimleri beni göndermedi büyüdüm çalıştım çok iyi davrandı dedim cahillik gençlik içimde affettim çok sevdim içim cız etti hep iki oğluna daire verdi maddi manevi destek oldu bana zırnık yok dedi sanada vericem annem hastalandı oğulları arayıp sormadı annem çok üzgün öldü annem ölünce babamda açtım kapılarımı babam dedim ama o yine oğullarım dedi hiç lafını etmedim hani benim hakkım demedim üzmedim ama babam hep neverdinki elime ne süreyim yüzüne dedi milletin okumuş kızıyla beni kıyaslayan sen bisey beceremedin dedi kendisi okutmamasına rağmen ben çalışıyorum 3 evladım var ikisi üni okuyor tabi babam bilmediği için çocuk okumanın zorluğunu siz bisey başaramadığı bisey sahibi 9lamadınız hem evimde kaldı hem aşağıladı anlatacak oradan çok şey vardı ben ipleri koparttım artık konu mal mülk para değil maneviyat artık ne oluşu ölüme ne dirisi dirime yeter yüreğimdeki bu yarayı kapatamaz bitti

Back