- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
merhaba hepinize yine ben demeyecegim konu sinirsiz cunku neyse sadede geliyim benim ailem evlat ayrimi yapiyor onceki konumu bilenler derdin bitmedi diyecekler ama yapacak bir sey yok neyse ailem evlat ayrimi yapiyor ornek vermek gerekirse annemden baslayalim abim var bir tane unive gidiyo biz ilcede oturuyoruz abimde buranin ilinde okuyo yol 1 saatlik ve yurtta kaliyo haftasonlari bazen eve gelir abim ne zaman gelse annem ona her seyi hazirlar sanki yemenden geliyor ben ise sutlac istedim diye sut oldugu halde sut yok der kolum agriyo der turlu bahaneler uydurur sonra benimle hic konusmaz abim eve geldigi zaman onunla komik olmayan seye bile guler simdi diyecekseniz sen konus diye denedim surekli dizi iziiyorum git basimdan isim var basim agriyo su bu diyor gelelim babama abim 5 6 kere telefon faturasini 180 lira getirdi kredi kartlarini da 400 den asagi getirmedi babam hepsini odedi en son getirdi ondada kredi karti haric yine odedi ben kontor istedim atamam sinavin var dedi tamam dedim bitince istedim olmaz dedi yine eyvallah dedim 1 aydir kontorsuzum ayrica onceden hattim faturaliydi 3 kere aştim diye hemen kapattirdi abime hep 400 500 lira verirler ben 5 lira istedim diye kem kum yaparlar ayda bir 50 lira verirler bazen okula parasiz giderim son bir ornek daha vericem abim 2 sene takoz tuslu telefon kullandi ardindan s3 kullandi 1 ay onu istemedi diye beyefendiye iphone alindi ben ise 5 sene hatta daha fazla t50 kullandim en son telefonun kapanma tusu bile calismayinca zor bela j7 pro aldilar Allaha sukur hic bir seyimi eksik etmediler ayrica annem abimle kavga eder ayni gun ozur dileyip barisir haksiz olsa bile benle edince elinden gelse 2 hafta konusmaz(yapmisligi var) ama boyle yapmalari zoruma gidiyor fikirlerinizi bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: