Mesela ben sizin gibi baya tecrübeli bir insanin sözlerini yabana atmazdım, yaşayarak öğrenmek en kötüsü bence, başkalarından ibret almalıyız daima , her hatayı yapacak ve akıllanacak kadar uzun ömrümüz yok sonuçta, benden büyüklerin nasihatleri hep çok değerlidir benim için ( kaliteli ve de görmüş geçirmiş kişiler) , bu ülkede en iyi evlilikler bile sorunluyken iyi düşünmek lazım, mesela ben eşim ailesini asla bana kötü göstermedi, hep benden uzak tuttu evlenene kadar ben de sanırdım ki hiç düşkün değil, nişanlıyken bana derdi ki ailem seni üzerse hemen bana söyle vs , ne demek istediğini anlamamıştım neden beni üzsünler ki sonuçta
Evlenince ne demek istediğini gayet iyi anladım, babası tahammül edilemez bir insan ve hep adamı sakladılar benden evlilik sürecinde, alışverişe falan asla getirmediler, ha eşim bana gayet iyi , ilgili de bir eş ama bazen düşünüyorum da en başa dönsem farklı olurdu kesinlikle, çünkü çocuğun da o aileye maruz kalıyor ister istemez , o ailenin kültür yapısı seni kuşatıyor kaçamıyorsun, eş ailesi ve kültürü çok önemli...