neden baba evine dönmüştün
Evlilgim iyi gitmiyodu cok problemler olmustu
sanırım gidip gidip gelme işini alışkanlık haline getirmeni istemiyorlar ya bitir gel ya da otur çek gibi, ailenle aranı düzelt annenden başla analar dayanamaz diğerlerine de yer yapar ama kararlı ol boşanacaksan
Duzeltmek icin haftalardir ugrasiyorum ama orali olmuyo. Haftaya gelecem esimle dedim kabul etmediler babamla haber yolladi. Benim annemin yuregi oyle bi dayaniyoki valla
Evet kararlilik istiyolar haklisin ama konusmuyolar niye. Beni silmis gibi davranmalar falan. Konusmamasinin nedenini anlamiyorum gercekten
Bosanmak icin henuz erken biraz zamana birakiyorum yeni evli oldugum icin ama destek yok. Bosansam aram duzelirmi ailemle konusurlar ozaman benimle?
Eger küçük buyutulmeyecek tartismalarsa neden ailenize soyluyorsunuz?
Evin icinde olan evde kalir. Sen unutursun el unutmaz sana da unutturmaz..
p
ilk kez mi gittin daha öncede gidip sonra kocana dönmüşlüğün var mı
Merhaba kizlar
Esimden bi ay kadar uzak kalmistik sonra denemek icin tekrar geldim ama bu sefer ailemin destegi yok. Hatta benimle konusmuyolar bile. Zaten onlardan uzagim evliligim iyi gitmiyo kendimi cok kotu hissediyorum. Keske ailemin destegi varken evliligimi bitirseydim simdi geri donusumde yok
Hak etmedigimi dusunuyorumcok yalniz hissediyorum kendimi. Evden kacmis gibi hissediyorum buyuk bi hata yanlis yapmis gibi
Ailem benimle gorusmuyo oraya alis otur cek diyo simdi. Geri donmemi istedikleri icinmi gorusmuyolar acaba benle bilmiyorumki. Kardeslerimde dusman olmus zaten bana. Istedikleriki evliligimin bitmesi mi yada gercekten kendin ettin kendin buldun diye artik ugrasmak mi istemiyolar
Biri bana sarilsin
sorununz ne bılmıyorum esınızle ama her tartısmada, her sorunda baba evıne gıtmek nedır anlamıyorum ben.. ılla evden ve bırbırınızden uzaklaşacaksınız bırınız otele gıtsın bıkaç gun , kendınızle basbasa kalın, herkes eksısını artısını olcsun bıcsın kafasında, sonrada oturun karsılıklı konusun medenıce,olmuyorsa da zorlamayın sessız sedasız bıtırın ılışkınızı , son asamada aılelere haber edın ve onları mudahıl etmeyın ılıskınıze-onlardan da cok sey beklemeyın..Duzeltmek icin haftalardir ugrasiyorum ama orali olmuyo. Haftaya gelecem esimle dedim kabul etmediler babamla haber yolladi. Benim annemin yuregi oyle bi dayaniyoki valla
Evet kararlilik istiyolar haklisin ama konusmuyolar niye. Beni silmis gibi davranmalar falan. Konusmamasinin nedenini anlamiyorum gercekten
Bosanmak icin henuz erken biraz zamana birakiyorum yeni evli oldugum icin ama destek yok. Bosansam aram duzelirmi ailemle konusurlar ozaman benimle?
sorununz ne bılmıyorum esınızle ama her tartısmada, her sorunda baba evıne gıtmek nedır anlamıyorum ben.. ılla evden ve bırbırınızden uzaklaşacaksınız bırınız otele gıtsın bıkaç gun , kendınızle basbasa kalın, herkes eksısını artısını olcsun bıcsın kafasında, sonrada oturun karsılıklı konusun medenıce,olmuyorsa da zorlamayın sessız sedasız bıtırın ılışkınızı , son asamada aılelere haber edın ve onları mudahıl etmeyın ılıskınıze-onlardan da cok sey beklemeyın..
cunku aıle sızı kotu gorurse 1 i 1000 yapar, sız belkı ılerde duzelırsınız ama onlar unutmaz hıc bırseyı, hem her kavganızda sıze detsek olmak zorunda da degıller bence koskoca ınsnalarsanız hep bırınden kacarken baskasına mı sıgınacaksınız???
sızın en buyuk dostunuzda dusmanınızda kendınızsınız bunu unutmayın!
egerkı kararınız ayrılmaksa kımseden medet ummayın, kendı ayaklarınız ustunde durun,kararlı olun ve ayrılın!
degılse de her sorunda evı terk etmeyın!
Arkadaşım durumun gerçekten zormuş. Allah yardimcin olsun. Yakinimda olsan ben sana sarilirdim :) Burda gerçekten hepimizin bi derdi var ve birbirimizi yine eniyi bizler anlariz.
laflarınıza dıkkat edın hanımefendı sız derdınızı anlatmısınız, bende sıze fıkrımı soyledım, kendınız demıssınız aılemın yanına gıttım gerı dondum dıye, ne yazdıgınızı bılmıyorsunuz sanırım...Bu ne boyle? Derdimi anlattim diye ezmeye kalkarcasina havali havali laf saymalar. tek akilli sen misin? Bizde biliyoruz her tartisma soylenmez ve her seferinde gidilmez? Nerde okudun oyle bisey yaptigimi. Deli falan misin hikaye yazmissin
laflarınıza dıkkat edın hanımefendı sız derdınızı anlatmısınız, bende sıze fıkrımı soyledım, kendınız demıssınız aılemın yanına gıttım gerı dondum dıye, ne yazdıgınızı bılmıyorsunuz sanırım...
hıkaye yazmadım ama sızın anlama kapasıtenız sınırlı sanırım.
sıze yardım etmeye calısanda kabahat .. kaldıramayacaksan yorumları yazma sende bu kadar basıt..!!
gıttım geldım dıyen sızsınız!!!!Hadi hadi kliselere basvurma hemen ben yorumlari kaldirabilirim sen merak etme ama senin gibileri derdi olanlarin ustune basmayi tercih ettigi icin gicik oluyorum anladin? Hikaye cunku ben her sorunda babamin evine gittigimi yada her seyi onlarla paylastigimi soylemdim onu uyduran sensin mesela? Sen bundan sonra yardim etmeye calisirken once yazilanlari iyi oku ve yazilanlar uzerinde yorumunu yap, ve onuda oku cunku kendi yazidiginids bilincsizce yaziyosun ben onu diyorum anlama kapasitesi genis olan hanfendi