Ailem dusman kesildi

gıttım geldım dıyen sızsınız!!!!
her tartısmada baba evıne gıtmeyı anlamıyorum ve gereksız buluyorum bu da genel bır yargı....
ben yazılanlar uzerıne yaptım zaten yorumumu.
bılıncsız olan sızsınız ama tabı sız ıstıyorsunuz ahhh vahh canım yazıkkkkkk deyıp ,ınsanlar sana acısın,aılen sana tepkı gostermıs bunun nedenını aydınlatsın, sen bunun nedenını anlayamayack kadar akılsız mısın kı buradan medet umuyorsun bellı kı onlarda ugrasmak ıstemıyor.
yetıskın ınsansın ver kararını ıyı yada kot anlamda, onune bak ıstıyorlar...

Sen once bi sakin ol sampiyon. Internette takildigin icin kendini insan sarrafi belleme. Benim ailemle ilgili sordugum soru cok net evet ugrasmak istemiyor olabilirler ama neden konusmuyolar. Eve donup bosansam konusurlarmi demeye calistim ama kendimi yanlis ifade etmis olabilirim cunku kafam karisik. Ve evet birinin sicakligina ihtiyacim vardi ama senin gibilerin cani cehenemme

Sen once bi sakin ol sampiyon. Internette takildigin icin kendini insan sarrafi belleme. Benim ailemle ilgili sordugum soru cok net evet ugrasmak istemiyor olabilirler ama neden konusmuyolar. Eve donup bosansam konusurlarmi demeye calistim ama kendimi yanlis ifade etmis olabilirim cunku kafam karisik. Ve evet birinin sicakligina ihtiyacim vardi ama senin gibilerin cani cehenemme

siz sinirinizi burada cıkartmak istiyorsunuz galiba?
ben arkadasın yorumunda bir tuhaflık göremedim? Bence sakin olmayı siz denemelisiniz

her sinirlenip eşinize küstügünüzde baba evine dönmenin yolunu kapamaya çalısmıslardır. Sonuçta onları da zor durumda bırakmıs oluyorsunuz. Gidip anne babaya şikayet ediyorsunuz ağlıyorsunuz yürekleri sızlıyor ama sonra ben döneyim diye yine onları şaşkına cevırıyorsunuz.
Bence sizi biraz tek basınıza bırakarak doğru yapıyorlar bu şekilde ne istediğinizi belki daha iyi görebilirsiniz.

Yine de tepkilerinin çok oldugunu düşünüyorsanız bunu onlarla konusun.

siz sinirinizi burada cıkartmak istiyorsunuz galiba?
ben arkadasın yorumunda bir tuhaflık göremedim? Bence sakin olmayı siz denemelisiniz

her sinirlenip eşinize küstügünüzde baba evine dönmenin yolunu kapamaya çalısmıslardır. Sonuçta onları da zor durumda bırakmıs oluyorsunuz. Gidip anne babaya şikayet ediyorsunuz ağlıyorsunuz yürekleri sızlıyor ama sonra ben döneyim diye yine onları şaşkına cevırıyorsunuz.
Bence sizi biraz tek basınıza bırakarak doğru yapıyorlar bu şekilde ne istediğinizi belki daha iyi görebilirsiniz.

Yine de tepkilerinin çok oldugunu düşünüyorsanız bunu onlarla konusun.

Bulundugum durum beni sinirli degil uzgun yapiyo aslinda.. Sinirim onaydi ondanda cikaririm. Evet dedigin gibi aliskanlik haline gelmemesi icin bi tavir sergileyebilirler ama hic konusmamayi anlamiyorum bikac kez yazistik oda cok sertlerdi resmen beni silmis gibilerdi anlam veremiyorum sadece bosansam daha mi iyi olur diye dusunuyorum bilmiyorum iste kafam karisik

İlişkinizdeki sorunların dozunu bilemiyorum ama münkün mertebe ailenize yanstımayın.Sonra evlilikle ilgili alacağınzı kararlar bireysellikten çıkar.Sizde onların fikirlerine uymak zorunda gibi görünürsünüz Onların nezdinde.İlişkiniz adına en doğru kararı siz verirsiniz. Eşinizin kötü tarafını ön plana çıkarıp, Ailenizin gözünde kötü bir imaj çizdiniz üstelik. Bu imajı silmeniz çok uzun zaman alabilir.Hatta münkün olmayabilir.Siz unutsanız da onlar unutmazlar.

Tavırları zaman içerisinde yumuşar ve düzelir kanaatindeyim.Aileniz hakkında hiçbir paylaşımınız olmadığı için sadece varsayım.Sizden vazgeçtiklerini sanmıyorum.Bir süre tek başınıza ailenizi ziyaret edin.Zaman içerisinde eşinizle birlikte gidersiniz zaten.

X