3. cümlede yazmış19 yaşındaymışsın, üniversite durumun nedir, sınava hazırlanıyor musun yada okuyor musun?
Evet şimdi gördüm, mesajımı düzenledim, dikkatsizliğime geldi3. cümlede yazmış
Bu durumun haberlerle alakalı olduğunu zannetmiyorum annede ciddi psikolojik sorunlar varHaberleri seyrede seyrede annen paranoya olmuş. Sana zarar geleceğini düşünüyor ama en çok zararı kendisi veriyor. Anneni birlikte psikoloğa gitmeye ikna et.
Her gün kaç tane genç kızın öldüğü öldürüldüğü haberleri okuyoruz, görüyoruz. Durduk yere mi psikolojii bozulmuş kadının? Ya da bu şartlarda psikolojisi bozulmayan kaç anne kalmış......Bu durumun haberlerle alakalı olduğunu zannetmiyorum annede ciddi psikolojik sorunlar var
Bundan bahsetmiyorum. Haberlerden bağımsız olarak annenin baskıcı bir karakteri var demek istedimHer gün kaç tane genç kızın öldüğü öldürüldüğü haberleri okuyoruz, görüyoruz. Durduk yere mi psikolojii bozulmuş kadının? Ya da bu şartlarda psikolojisi bozulmayan kaç anne kalmış......
Her gün kaç tane genç kızın öldüğü öldürüldüğü haberleri okuyoruz, görüyoruz. Durduk yere mi psikolojii bozulmuş kadının? Ya da bu şartlarda psikolojisi bozulmayan kaç anne kalmış......
YapmayınNe yapalım peki kızları kız arkadaşlarıyla bile görüştürmeyip dışarı çıktığında sürtük mü diyelim odalara mı kapatalım. Yorumunuz bu konuya çok absürt. Ailede ciddi bir anormallik var bunu endişe etmeyle açıklayamayız.
Yapmayın
19 yaşında bir kızı böyle bir ortamda(bizim ülkemizde) annesiyle karşı karşıya getirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?