- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi pervin7862
Delirdim derken?Erkek arkadasımla parkta oturuyorduk ve cantasından icki cıkardı 1 kadeh içersin dedi ben de bir sey olmaz diye sorun etmedim sonra 2.de ictim bir sey olmaz diye sonra delirdim zaten ve eve geldigimde annemler anladı babam cok kızdı annem erkek arkadasımla görüşmeme de izin vermiyor artık sizce ne yapmalıyım ?
Yani ayağa kalktım düstüm ve basım döndüDelirdim derken?
Park kuvvetle muhtemel çocuk oyun alanlarının da olduğu bir yer tabi.Yani ayağa kalktım düstüm ve basım döndü
İlk kez alkol aldım ailem alkole karsı degil fakat bana bir sey olabileceginden dolayı korkmuslar sevgilimle ailem tanısmıyor sevgilime güvenip bir sey olmaz diye icmistim ama kötğ oldu malesef sonuilk kez mi alkol aldınız? Aileniz alkole karşı mı? Sevgilinizle aileniz tanışıyor mu? sevgiliniz sağlam pabuç mu? Her verileni sorgulamadan içer misiniz?
İlk kez alkol aldım ailem alkole karsı degil fakat bana bir sey olabileceginden dolayı korkmuslar sevgilimle ailem tanısmıyor sevgilime güvenip bir sey olmaz diye icmistim ama kötğ oldu malesef sonu
Ailen endişelenmekte haklı. Ancak çok dikkatli alkol alanlar korkmazlar,tedirgin olmadan içerler diye düşünüyorum. Yaşın küçük ve ilk deneyimin üstelik parkta birde. Çok çok haklılar.İlk kez alkol aldım ailem alkole karsı degil fakat bana bir sey olabileceginden dolayı korkmuslar sevgilimle ailem tanısmıyor sevgilime güvenip bir sey olmaz diye icmistim ama kötğ oldu malesef sonu
18 yasındayımYaş kaç ?
Bunu duymak seni mutlu etmeyecek ama ailen haklı.İlk kez alkol aldım ailem alkole karsı degil fakat bana bir sey olabileceginden dolayı korkmuslar sevgilimle ailem tanısmıyor sevgilime güvenip bir sey olmaz diye icmistim ama kötğ oldu malesef sonu
18Yaşınız?