- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
Basım döndü ve kustumDelirdim derken?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basım döndü ve kustumDelirdim derken?
Ailen haklı, yaşın böyle küçükken nasıl böyle bir şey yaptın ikinci bardak neden. Şimdi görüşme o adamla gerek yok iyi biri olsa alkolu parkta sunmazdi
HayırÇocuk parkı degil inşallah
Çok küçüksün güzelim, annen baban tedirgin olmak da haklı. Bir de park köşelerinde, aman be çocuğum dikkat edin kendinize..18 yasındayım
Erkek arkadasımla parkta oturuyorduk ve cantasından icki cıkardı 1 kadeh içersin dedi ben de bir sey olmaz diye sorun etmedim sonra 2.de ictim bir sey olmaz diye sonra delirdim zaten ve eve geldigimde annemler anladı babam cok kızdı annem erkek arkadasımla görüşmeme de izin vermiyor artık sizce ne yapmalıyım ?
Erkek arkadasımla parkta oturuyorduk ve cantasından icki cıkardı 1 kadeh içersin dedi ben de bir sey olmaz diye sorun etmedim sonra 2.de ictim bir sey olmaz diye sonra delirdim zaten ve eve geldigimde annemler anladı babam cok kızdı annem erkek arkadasımla görüşmeme de izin vermiyor artık sizce ne yapmalıyım ?
Yani ayağa kalktım düstüm ve basım döndü
İlk kez alkol aldım ailem alkole karsı degil fakat bana bir sey olabileceginden dolayı korkmuslar sevgilimle ailem tanısmıyor sevgilime güvenip bir sey olmaz diye icmistim ama kötğ oldu malesef sonu