Ailem açık giyinmeme izin vermiyor

nurbenoule

kahve kokusu ve sen
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
54
29
3
18
Merhaba hanımlar
Hepinizin bildiği üzere kadınlar
kendine bakmayı giyinmeyi makyaj yapmayı çok sever
Ben kendime bakmayı seven biri olarak bunlar çokça mahrum kalıyorum
Ailem açık giyinmeme izin vermiyorlar böyle diyince dizüstü etekler , crop , sıfır kol üstler falan zannetmeyin
Yaz geliyor ve bildiğiniz bir kolu kısa bile kızıyorlar giyme uzun kolu giy diyorlar ve bunlar dizime kadar geliyor çevremdeki kapalı kadınlar bile bunlar kadar uzun şeyler giymiyor.

Magazaya her gittiğimizde orda çalışan kadınlar anneme diyor abla bunlar kapalı kadınlar için kızın açık neden bu kadar kapalı giydiriyorsun.
Bir ara bir mağazada çalışan bir kadın annemim gösterdiği kıyafetler için kızdı.

Kızlar siz olsanız ne yaparsınız gerçekten çok merak ediyorum
Artık açıkçası dayanamıyorum yılardır böyle

Bir noktadan sonra salmak zorunda kalıyorlar ama oradan sonra da sende heves kalmayacak ablacım, o yüzden al karşına olgun olgun konuş. Anlamazlarsa yine bildiğini yap. Bir daha gelmeyecek bu yaşlarrr..
Ailesi şiddet gösterecek insanlarsa bunu yapıp kıza hayatı zehir edebilirler, ya yavaş yavaş alıştırıp yapacak ya da aile evinden çıkmayı bekleyecek her aile burnunun dikine gitmeyi kabul etmez.

Bir noktadan sonra salmak zorunda kalıyorlar ama oradan sonra da sende heves kalmayacak ablacım, o yüzden al karşına olgun olgun konuş. Anlamazlarsa yine bildiğini yap. Bir daha gelmeyecek bu yaşlarrr..
Evet çokça konuştum ama anlamıyorlar üzerimde bir korku var babama karşı gelemiyorum bilmiyorum sebebini ama çokça anlatmaya çalıştım

Ailesi şiddet gösterecek insanlarsa bunu yapıp kıza hayatı zehir edebilirler, ya yavaş yavaş alıştırıp yapacak ya da aile evinden çıkmayı bekleyecek her aile burnunun dikine gitmeyi kabul etmez.
Malesef bu doğru....
Eğer söylersem daha da kapatırlar diye korkuyorum

Profil yasınız doğru mu die .

Aile evındeyseniz kurallara uymak zorundasınızdır kendi maddi gücünüzü elinize alıp alışverıse kendınız çıktığınız da rahatlarsınız anca . Şuan karşı gelseniz de konuşsanız da anlamıcaklar galiba ki sıkılmışssınız bu durumdan . Okuyor musunuz

Malesef bu doğru....
Eğer söylersem daha da kapatırlar diye korkuyorum
Eğer kararında eminsen üniversiteye farklı şehir yaz part time çalış para biriktirmeye bak oradayken saçlarını açarsın aile yanında kapanırsın. Düzenli işin olunca da tamamen açılırsın. Biriktirdiğin para da şu yönde sana lazım olur oldu da ailen açıldığını öğrenirse onlardan para akışı kesileceği için kendin idare etmen lazım o yüzden seni kurtarır.

Diğer ihtimalle de önümüzdeki sene kpss ye gir düz memurluktan falan atanmaya bak o şekilde ayrı eve çıkarsın istediğin gibi yaşarsın

Profil yasınız doğru mu die .

Aile evındeyseniz kurallara uymak zorundasınızdır kendi maddi gücünüzü elinize alıp alışverıse kendınız çıktığınız da rahatlarsınız anca . Şuan karşı gelseniz de konuşsanız da anlamıcaklar galiba ki sıkılmışssınız bu durumdan . Okuyor musunuz
Okuldan kendi istediğim ile çıktım açıktan okuyorum son senem çokça sıkıldım gerçekten evet dediğiniz gibi anlamıyorlar

Her aile yapısı farklı canımın istediğini giyeceğim diyemiyor musun? Neden annenle alışveriş yapıyorsun? Ne diyorlar giydiğinde

Okuldan kendi istediğim ile çıktım açıktan okuyorum son senem çokça sıkıldım gerçekten evet dediğiniz gibi anlamıyorlar
Merhaba. Bugün başka konuda da ailenizden şikayet ettiniz. Haklılık payınızda vardı. Sizden yaşça çok büyük bir üye olarak eleştirim var. Ailenizin sorunlu olduğunu hep biliyordunuz. Şahsen öyle ailem olsa 4 elle ders çalışır , çok iyi bir üniversite kazanmaya bakardım. Siz açıktan okumaya geçmişsiniz eve daha çok mahkum olmuşsunuz. Tmm aileniz sorunlu da sizde de azim yok kendimi bu ortamdan kurtarayım diye . Umarım gayrete gelirsiniz.

Her aile yapısı farklı canımın istediğini giyeceğim diyemiyor musun? Neden annenle alışveriş yapıyorsun? Ne diyorlar giydiğinde
Öyle bir şey deme imkanım olsa idi zaten bunları giymezdim. annem ile alışveriş yapmaya zorunluyum tek başıma göndermezler

Eğer kararında eminsen üniversiteye farklı şehir yaz part time çalış para biriktirmeye bak oradayken saçlarını açarsın aile yanında kapanırsın. Düzenli işin olunca da tamamen açılırsın. Biriktirdiğin para da şu yönde sana lazım olur oldu da ailen açıldığını öğrenirse onlardan para akışı kesileceği için kendin idare etmen lazım o yüzden seni kurtarır.

Diğer ihtimalle de önümüzdeki sene kpss ye gir düz memurluktan falan atanmaya bak o şekilde ayrı eve çıkarsın istediğin gibi yaşarsın
Zaten tesettürlü değilmiş konu sahibi istediği dekoltede yada tarzda koyafeti annesi begenmiyormuş nurbenoule nurbenoule doğru anladım değil mi

Merhaba. Bugün başka konuda da ailenizden şikayet ettiniz. Haklılık payınızda vardı. Sizden yaşça çok büyük bir üye olarak eleştirim var. Ailenizin sorunlu olduğunu hep biliyordunuz. Şahsen öyle ailem olsa 4 elle ders çalışır , çok iyi bir üniversite kazanmaya bakardım. Siz açıktan okumaya geçmişsiniz eve daha çok mahkum olmuşsunuz. Tmm aileniz sorunlu da sizde de azim yok kendimi bu ortamdan kurtarayım diye . Umarım gayrete gelirsiniz.
Merhaba öncelikle bu soruya da baktığınız için teşekkürler.
Ders çalışıyorum okulda zorbalık çokça gördüm kaldıramadım yediğim zorbalık kolay bir durum değildi hatta yediğim zorbalık sonrası üniversiteye korkar oldum soğudum
Çalışıyorum evde
Son senem dershaneye gideceğim
Tekrardan teşekkürler

Ben tesettürlü değilim soruyu okudunuz mu...

Back
X