• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerin Tanışması

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
Mrb kızlar,

uzun zamandan beri çıktığım biri var. Bize tanışmaya geldiler, sevgilimin annesi anneme konuyu açıp onun üstüne annem davet etmeliydi onu ilk tanışmada. Ama Öyle olmadı bir hafta kala, haftasonu size geleceğiz dedi. Herneyse geldiler tanışıldı ve iyiydi.
Bir ara sizide bekleriz dediler ama detaya girilmedi.
O hafta onlarda bizi tanışmaya çağırırlar sandık. 1 hafta geçti üstünden sevgilime sordum çağıracakmısınız diye. Canım kız tarafı biraz nazlı olur siz davet etmelisiniz diye söyledim. Neyse 2 hafta bekledik gerilmeye başladı annemgil. sevgilimde yazdı yok onlar bizde buyrun gelin demişte, biz kendimiz aramılıymış onları, onların bildiğide öyleymiş. Ben şaşırdım çünkü her ne bekliyorlarsa beklesinler ben bizimkilerin ne düşündüğünü söyledim ve birazda kız tarafına göre adım atılır. Sonunda onların dediği oldu. Annem aradı nezmn gitmek istediğimizi. Henüz gitmedik.
Sizcede tavırları garip değilmi? Sizlerde nasıl oldu tanışma vs?

E zaten tanışmışsınız ya. İlk haftadan iadeyi ziyaret neden beklediniz ki.
Kendinizi zorla davet ettirmeniz yanlış. Bi bekleyin bir iki ay geçsin. Zaten çağırırlardı.

Kız tarafı nazlı olur diyorsun ama hiç öyle davranmamışsın. Ben karşı tarafta bir hata görmedim.

E zaten tanışmışsınız ya. İlk haftadan iadeyi ziyaret neden beklediniz ki.
Kendinizi zorla davet ettirmeniz yanlış. Bi bekleyin bir iki ay geçsin. Zaten çağırırlardı.

Kız tarafı nazlı olur diyorsun ama hiç öyle davranmamışsın. Ben karşı tarafta bir hata görmedim.

Yaşlarımız 28,29. 5 senedir çıkıyoruz. Baya uzattı sevgilim. Artık herşey çabuk olsun istiyoruz. Aslında geçen seneye nişan yapalım dedik öyle söz vemişti ama nedense bunlar baya uyuşuk bir aile anca şimdi harekete geçtiler. Ve şimdide ramazandan önce nişan yapalım diyoruz o yüzden davet etmeyi uzatmamaları lazım.

davet olması şartmı peki yani sizinde gitmeniz bende yakın zamanda ailelerimizi tanıştırıcamda o yuzden soruyorum pek bilmiyorum böyle şeyleri

Onlarin arayıp davet etmesi gerekirdi.
Davet üzerine misafirliğe gidilir. Genel kural budur

Tabii ki de onların araması gerekir. Biz tanışırken onlar bizi arayıp tanışmaya gelmek istediğini söyledi. Nişanlımın işi gereği burda değildi. İzne gelince de isteme nişan oldu. Biz ailesinin evine nişandan sonra gittik. Onda da ailesi davet etti

Back