Aileler tanıştı ama...

O soylicek siz inanacaksınız. Yok öyle bişey demiş ama siz o gülüp mutluyken bunu kafanızda kurmuyosunuz neticede

Yaptığı saygısızlığı es geçmeyin, söyleme değil eyleme bakın derim

Benim eşimde aileler tanışana kadar çok ilgiliydi aileler tanışma olayları olduğu sırada kendini geri çekti bende anlam veremedim falan ama şimdi evlendik gayet iyiyiz şükür iş ciddiye bindiği için öyle olmuş olabilir diye düşünüyorum

Onu da söyledim. Belki aileler tanışınca panik olmuş olabilirsin dedim. Hayır çok mutluydum dedi. Gerçekten ne düşünüyor merak ediyorum

Merhaba;

Geçmiş konularınızda sevgilinizin sizi üzen birçok özelliğinden bahsetmişsiniz. Mesela; Hediye alıyor ve siz kibarca kabul edemeyeceğinizi söylediğinde ''Fatma'' eder sen etmezsen diyor, size aptal muamelesi yapıyor, Kilolarınıza takılmış durumda ve Size ilgi göstermiyor. Benim merak ettiğim, bu problemleri çözdünüz mü aileleri tanıştırmadan önce ? Ona göre yorum yapacağım.

Onu da söyledim. Belki aileler tanışınca panik olmuş olabilirsin dedim. Hayır çok mutluydum dedi. Gerçekten ne düşünüyor merak ediyorum

Ben yüzüne vurmadım şöyleydin böyleydin diye ama çünkü bana karşı öyleydi bir tek herkese karşı değildi sizinki ailenizin yanında da yapmış bir şey diyemedim geri şimdi

Evet hepsini direkt yüzüne söyledim. Hangi sorun olduysa... Alttan aldı hep bir sekikde gönlümü yaptı. Kilo problrminde espiri yaptığını ama yanlis anlasilabilcegini düşünemediğini söyledi ve defalarca özür diledi

Güzel bir gelişme. Ancak hepimiz buradaki konulardan erkeklerin evlilikten sonra en az %50 olumsuz yönde değiştiklerini görüyoruz. Yani evlendikten sonra daha iyiye gitmiyor, hep daha kötüye gidiyor. Tabi bu herkes için geçerli değil.
Şimdi buluşmada herkes mi yanlış anladı sevgilinizi? İsteksizse uzatın biraz arayı aceleniz yok ya. Benim bildiğim kız tarafı naza çeker ama zamane erkekleri naza çeker oldu bu devirde :)

Bana nedense süreç çok normal geldi. Çünkü erkekler klasik hep aynı şeyi yapıyor canım. İş biraz ciddiye bindi mi daralıp, kasıntı oluyorlar. Sanki zorla tanıştırıyormuşsun gibi. Sonradan açılıyorlar. Kimi de bilerek ağırdan aldırıyor. Yani nişan evlilik vs dönem dönem iyi-kötü daha çok değişebilir.
Bir gözlemle bakalım.. Ama farklı bir sıkıntı olacağını yada altından farklı bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Oluruna bırak. Şu an için söz nişan için adım atma. Hatta konu bile etme. Bakalım ne kadar istekliymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…