canım bu konu kapatılır. Ama söyliyim.
Aileler arasında çok uçurum oluyor. Düşüsene senin ailenle onun ailesi bir araya geldiğinde arada bariz fark olacak. Baban o saçlı sakallı dediğin insanlarla görüşmekten rahatsız olur diye düşündüm. Biçok kez şahit olmuşlukta var. Senle eşin olacak kişi arasında olmuyor ama aileler çok çatışıyor. En küçük örneği düğün yapış şekilleri. Ev kurarken bizim bildiklerimizden çok farklı düşnmeleri vs. Ben aslında pek anlamam. Ama şimdi düşünme en azından bikaç zaman ver kendine. Iyice tart biç. Ben olsaydım verir miydim kızımı...
Damadımın ailesinden çok uzak olacaksa evet. Yakın olacaksa hayır...
Kapatılmasın görüşlerinize çok ihtiyacım var kimseye anlatamıyorumAilesinden uzakta oturacağım benim için bulunduğum şehre gelecek sadece bayram seyranda görüşeceğiz..Bilmiyorum ama çok istiyorum Görüşleri düşünceleri o kadar güzel ki tam aile babası olacak şekilde..Bi haftadır heyecandan uyuyamıyorum ama şimdi bi korku kapladı..Ailemi üzmek istemiyorum ama sürekli neden evlenmiyorsun yaşın geldi diyorlar bende bu yüzden içimin ısındığı ve anlaştığım biriyle hayatımı kurmak istiyorum..Evet ailemin hayalini gerçekleştiremeyeceğim annem babam onun annesi ve babasıyla oturup kahve içemeyecek sohbet edemeyecek belki ama benim hayalim gerçekleşmiş olacak offfff bilmiyorum çok çıkmazdayım..sabah işe gideceğim ve hala bu durumu düşünüyorum yatamadım
Kapatılmasın görüşlerinize çok ihtiyacım var kimseye anlatamıyorumAilesinden uzakta oturacağım benim için bulunduğum şehre gelecek sadece bayram seyranda görüşeceğiz..Bilmiyorum ama çok istiyorum Görüşleri düşünceleri o kadar güzel ki tam aile babası olacak şekilde..Bi haftadır heyecandan uyuyamıyorum ama şimdi bi korku kapladı..Ailemi üzmek istemiyorum ama sürekli neden evlenmiyorsun yaşın geldi diyorlar bende bu yüzden içimin ısındığı ve anlaştığım biriyle hayatımı kurmak istiyorum..Evet ailemin hayalini gerçekleştiremeyeceğim annem babam onun annesi ve babasıyla oturup kahve içemeyecek sohbet edemeyecek belki ama benim hayalim gerçekleşmiş olacak offfff bilmiyorum çok çıkmazdayım..sabah işe gideceğim ve hala bu durumu düşünüyorum yatamadım
anneannemin bir sözü vardı
kızım bir kovandan petekle balı alıp gidemezsin onu yapan arı da arkandan gelir elbet demişti..o yüzden ben kocamı alırım aileme kabul ettiririm gerisi boş deme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?