Aileler arası kültür farklılıkları

Bu arada konuyu ayaklarımdaki patikle okuyan ben o kadar güzel yumuşlu terlikler den aldım şu patik kadar sıcak tutamadı ah canım köylü ben
vaşşşşş.ben de pamuklu dondan başkasını giyemem .öyle naylon süslü püslüleri yok .gel sarılalımm köylü gardaşşşşş

Patik falan hiç sevmem ve kullanmam ama o kadın da çocuğunun gelecekteki eşine hediye etmek için özene bezene yapmış/yaptırmıştır yani. Patik, havlu, yazma vs bunların hepsi el emeğidir. Hiç kullanmadığım halde kayınvalidem verdiği için evimde tonla var, asla da rahatsız olmuyorum çünkü benim için değerli onlar, hediye.

Ayrıca bu köylü olma konularını da anlayamıyorum yani. Büyükşehirde doğdum büyüdüm, yıllarca yaşadım. Geçen sene doğuda bir köye geldim, merkeze de aşırı uzak. Ama dünya varmış be. Buradaki kızlarla çok da güzel dost olduk, aman arkamdan konuşacak aman kazık atacak derdim olmadan rahat rahat sosyalleşiyorum valla. Su çok lezzetli, hava tertemiz, her yer tablo gibi. Oldukça marjinal bir tip olarak köyde "köylülerle" gayet keyifli bir hayat sürüyorum. Köyden köye değişir elbette ama ben şanslı olduğumu düşünüyorum daha önceden varlığını bile bilmediğim bu yerde yaşadığım için şu an.

Yani bana siz ve aileniz biraz çiğ geldiniz açık olmak gerekirse. Gerçekten kültürlü bir insan poz kesmez diye düşünüyorum. Kültürlü insanların adaptasyonu da yüksek oluyor hep. Siz elit olma rüyasına kapılmışken, patikler sizi uyandırdı belli ki ondan bu öfke. Daha kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz bir eş bulursanız sanki iki taraf için de daha iyi olacak gibi.

vaşşşşş.ben de pamuklu dondan başkasını giyemem .öyle naylon süslü püslüleri yok .gel sarılalımm köylü gardaşşşşş
Ya cidden fotoğrafını yuklerdim ama çok eski model ne yalan söyleyim hamilelikten beri bende hep pamuklu giyiyorum birde sürekli enfeksiyon oluyor bende iyice konu dışına çıktım ondan patik ve pamuklu don harikadır sarılalım ceycey

Üreten, eken, biçen insanlar bir yıllığına dünyadan aktardıkları tüm bilgi ve mahsulleri ile kaybolsa dünyadaki insanların çoğu açlıktan ölür. Kalanlar avcılık ve toplayıcılık zamanlarına döner. Bense kesin yanlış bitkiyi meyveyi yemekten zehirlenirim. Köylü kelimesini aşağılamak için kullananlar bu distopyayı bir hayal edin derim.

Bende kvdeme ceyiz getirmedi diye sinir olmustum tabi soylemedim
Ay normalde gelenek goreneklerimizde var kadin bana yapmak istemedi aramizdaki sevgi bagi tabiki true love
Bu askokuskoda bulmus bulaniyor
Ne olur yani kabul et tesekkur et patik seni yemez ya erkek ailesine de yazik yaranamiyorlar

hahahahaahha yaaa gitmissin ama cok guldum zenginlerin de evinde patik olur deli misin herkes gokten mi indi? annen baban okumus olabilir ama onun oncesi ya da daha oncesi neydi yani? uzaydan dusmedi herhalde bu patikler, ilk kez kayinvaliden getirince gormus olamazsin, sagolun diyip gececeginize neden sinirleniyorsunuz yerinizi mi daraltiyor?

valla bir paket de bende var sandiga koymus kayinvalidem bir suru sey, aldim kaldirdim dolaba. giyer miyim giymem ama ustune de kusmadim yani iyy nerden getirdin bunu diye. cok eglendim bu konuda

Kızkardeşim dün akşam kendini kovalayan kazı yedi intikam olarak

Yahu niye kizcagizin üstüne bu kadar gittiniz
Çocuğum ben seni anladım da sen kendini ifade ederken yanlış kelimeler kullanmissin burda eğer nişanlın evlenince içinden ailesinin kopyası bir adam cikmayacaksa yoluna devam et ama ailesine benzeyecekse evlenmeden ayrıl..
Ben yaşadım buna benzer bir durum ve boşandım

abla hediye gelen patik ne gibi bir kotuluk yapmis olabilir ki kendisine satirlarca yazmis tesekkur eder dolaba kaldirirsin yani, patikten insan analizi yaptigi icin ustune gidildi bence.

Patik geceleri insana dönüşüp öldürme teşebbüsünde bulunmayacaksa abartı bir tepki olmus mlsfki

abla hediye gelen patik ne gibi bir kotuluk yapmis olabilir ki kendisine satirlarca yazmis tesekkur eder dolaba kaldirirsin yani, patikten insan analizi yaptigi icin ustune gidildi bence.
Ya işte yanlış anlatmış duygularını aslında sorunu patik diil , farklılıklar onu korkutuyor ki çok anlaşılabilir bence

Ya işte yanlış anlatmış duygularını aslında sorunu patik diil , farklılıklar onu korkutuyor ki çok anlaşılabilir bence
Yok konu baya patik. 6 kere bohçayla patik getirmiş. 6 kere bohçayla gelip her seferinde altın zümrüt yakut pırlanta takı getirseydi bu ne böyle canım demezdi emin olun.

Maalesef sizin kadar iyimser bakamıyorum konu sahibine ,patik değil ama eş ailesini arkadaşları görse nasıl bu varoşlarla birliktesin diye kendisi beyan etti bayağı patikten yelekten girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…