- 17 Ağustos 2011
- 22.928
- 144.138
- 798
- Konu Sahibi askokuskogelin
- #181
Bir de sanki güncel yaptırıyorlarmis gibi yirmi paket patik yelek verdiler,Demis. Oysa kadın zamanında sacmistir paraları her eli yün,şiş tutandan birkaç patik yelek istemiştir. Birikti demek ki,kadın ne yapsın:)Aynen ,vizyonlular şöleni . Benim köyüm bile yok ama köylülere nolmus , baştacı. Keşke benimde bir köyüm olsaydı , tertemiz suyundan,ekmeğinden ,yesiliyle doğasıyla havasıyla iç içe girmiş olsaydım arada sırada sehrin bunaltıcı trafiği,pis havasından kurtulurdum ama burada zurnanın zırt deliğinden konuyu anlayanlar var .
Benim ablam da 'gerek yok, kullanmam zaten yapmayın' dedi, evlendikten-duzenini kurduktan sonra bir sürü şeyi hem bize hem eş ailesine geri verdi 'tesekkur ederim ama bunlar kullanılmıyor' diye. Ki bunlarin içinde bir sürü patik, tülbent,çatal kaşık takımı,tencere,yatak örtüsü falan dahil, tonla şeyi geri verdi annem bir kısmını bir ümit belki ben kullanırım diye ayırdı,kalanını kendi kullanıyor, ne güzel:)
Dudak eğip can sıkmaya gerek olacak bir konu değil yani.
En kotu bir kutuda sakla, şehrin huzurevine hediye diye gönderirsin, öyle yerlerde en çok istenen şey patik, çorap. Kaynanan zaten sormaz ama sorarsa da güzel bir dille verdiğin yeri ,hayır duası aldığını söyler bir kez daha teşekkür edersin.
Olur biter yani..boyle basit şeylere de dert diye sariliyorlar ya...Allah başka dert vermesin
Son düzenleme: