- 9 Ağustos 2021
- 15.430
- 52.831
- 548
- Konu Sahibi askokuskogelin
Bu arada konuyu ayaklarımdaki patikle okuyan ben o kadar güzel yumuşlu terlikler den aldım şu patik kadar sıcak tutamadı ah canım köylü ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaşşşşş.ben de pamuklu dondan başkasını giyemem .öyle naylon süslü püslüleri yok .gel sarılalımm köylü gardaşşşşşBu arada konuyu ayaklarımdaki patikle okuyan ben o kadar güzel yumuşlu terlikler den aldım şu patik kadar sıcak tutamadı ah canım köylü ben
Ya cidden fotoğrafını yuklerdim ama çok eski model ne yalan söyleyim hamilelikten beri bende hep pamuklu giyiyorum birde sürekli enfeksiyon oluyor bende iyice konu dışına çıktım ondan patik ve pamuklu don harikadır sarılalım ceyceyvaşşşşş.ben de pamuklu dondan başkasını giyemem .öyle naylon süslü püslüleri yok .gel sarılalımm köylü gardaşşşşş
benimki bana gonderdi kac numara kanki ayagin sana yolliyim ben de djkdhddkhddOff harika konu ama popilik zamanını kacırmısım aglayarak patik almayan kaynanama mesaj atıyorum simdi
hahahahaahha yaaa gitmissin ama cok guldum zenginlerin de evinde patik olur deli misin herkes gokten mi indi? annen baban okumus olabilir ama onun oncesi ya da daha oncesi neydi yani? uzaydan dusmedi herhalde bu patikler, ilk kez kayinvaliden getirince gormus olamazsin, sagolun diyip gececeginize neden sinirleniyorsunuz yerinizi mi daraltiyor?Herkese tek tek cevap veremediğim için bu şekilde yazmak istedim umarım görülebiliyordur. Ben kimseye köylü demedim ben bunu anlatırsam çevrem buna böyle der dedim. Beykozun ara mahallelerinde oturmuyoruz, bir sitesinde oturuyoruz onlarsa başka bir sitesinde oturuyor. Maddi durumlarımız türkiye şartlarına göre çok çok iyi evet bu sebeple çevremiz ve yaşam tarzımız da türkiye şartlarından ayrı olabilir. Ben konunun bana sürekli sürekli o şeylerin getirilmesinden duyduğum rahatsızlık olduğunu anlatmaya çalışmıştım, evimize geldiklerinde içki dolabına attıkları bakışlar ya da. Nişanlımla yaşam tarzımız birebir aynı olduğu için böyle bir ailesi olabileceğini tahmin etmemiştim ve şok yaşadım. Sanıyorum burada herkese çok uçuk hayali bir hayatımız varmış gibi gelmiş ama biz de yaşıyoruz bu ülkede. Konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazmıştım hata etmişim daha da fazla tepkiyle karşılaştım ve şu an daha da karamsarım bu konuda. Bir terapistten randevu aldım bunu dışardan bir gözün değerlendirmesi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Sizlere de sizinle aynı yaşam tarzını benimsemeyen insanlara karşı empati duygunuzu daha fazla geliştirmenizi tavsiye ederim.
Kızkardeşim dün akşam kendini kovalayan kazı yedi intikam olarako kazlar nasıl kovalıyorlar insanı amanınn.hatırladım da tüylerim ürperdi bak gene.tarla ne zaman ekilir bilmem ne zaman biçilir bilmem bazı ağaçları tanımam bile inek hiç sağmadım ahıra girmedim köyümüzü en son 33 yıl önce gördüm ama şehirli sayılırmıyım bilemem.aslım köylü ayoll tabikimm sayılmammmm.
Kv nin kazları bi görsen var ya fiyuuuuuAhahaha demek hindiler rehin aldılar he kazların kinci olduğunu bilirdim de hindilerden beklemezdim
36 bebiş ltfn su an cok üzgün hissediyorum…benimki bana gonderdi kac numara kanki ayagin sana yolliyim ben de djkdhddkhdd
abla hediye gelen patik ne gibi bir kotuluk yapmis olabilir ki kendisine satirlarca yazmis tesekkur eder dolaba kaldirirsin yani, patikten insan analizi yaptigi icin ustune gidildi bence.Yahu niye kizcagizin üstüne bu kadar gittiniz
Çocuğum ben seni anladım da sen kendini ifade ederken yanlış kelimeler kullanmissin burda eğer nişanlın evlenince içinden ailesinin kopyası bir adam cikmayacaksa yoluna devam et ama ailesine benzeyecekse evlenmeden ayrıl..
Ben yaşadım buna benzer bir durum ve boşandım
Patik geceleri insana dönüşüp öldürme teşebbüsünde bulunmayacaksa abartı bir tepki olmus mlsfkiYahu niye kizcagizin üstüne bu kadar gittiniz
Çocuğum ben seni anladım da sen kendini ifade ederken yanlış kelimeler kullanmissin burda eğer nişanlın evlenince içinden ailesinin kopyası bir adam cikmayacaksa yoluna devam et ama ailesine benzeyecekse evlenmeden ayrıl..
Ben yaşadım buna benzer bir durum ve boşandım
chucky mi bu patikler.elinde bıçak evde bizi mi kovalayacaklar gece yarısı olunca?Patik geceleri insana dönüşüp öldürme teşebbüsünde bulunmayacaksa abartı bir tepki olmus mlsfki
Ya işte yanlış anlatmış duygularını aslında sorunu patik diil , farklılıklar onu korkutuyor ki çok anlaşılabilir benceabla hediye gelen patik ne gibi bir kotuluk yapmis olabilir ki kendisine satirlarca yazmis tesekkur eder dolaba kaldirirsin yani, patikten insan analizi yaptigi icin ustune gidildi bence.
Yok konu baya patik. 6 kere bohçayla patik getirmiş. 6 kere bohçayla gelip her seferinde altın zümrüt yakut pırlanta takı getirseydi bu ne böyle canım demezdi emin olun.Ya işte yanlış anlatmış duygularını aslında sorunu patik diil , farklılıklar onu korkutuyor ki çok anlaşılabilir bence
Maalesef sizin kadar iyimser bakamıyorum konu sahibine ,patik değil ama eş ailesini arkadaşları görse nasıl bu varoşlarla birliktesin diye kendisi beyan etti bayağı patikten yelekten girdiYa işte yanlış anlatmış duygularını aslında sorunu patik diil , farklılıklar onu korkutuyor ki çok anlaşılabilir bence
Bunları kimseye de anlatamam çünkü benim ailemde arkadaş çevremde kaynana gibi bir kavram dahi yok evli olan çok az arkadaşım var onlar da eşlerinin annelerine ismiyle ya da hanım diyerek hitap ederler. Ben bunları anlatsam muhtemelen benimle dalga geçerler nereden buldun o köylüleri diye.