- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
-
Abin ne yapiyor Allah askina sinir oldum ya
Yo bence gayet normal. Nabza göre şerbet. Madem.boyle müsrifler sen kafanı kullan biraz canım. Yarın öbür gün evlendiginde ortada beş kuruş olmadan çok zorlanirsin yuva kurarken hayat pahalı. Akarken doldur sonra çok pişman olursun. 1000 tl az. O maaslara göre daha fazla atabilirsin kenara. Kesinlikle söyleme bencede
kira elektir vs. ödemen çok saçma annen ödemesi gerek
bence aileni de uyar. bugün yarın kriz olur. elimizde nakit olsun vs.. eve 3 maaş giriyor değerlendirelim de
Ev kirasının yarısını öde bari niye her şeyi sen ödüyosun.Annen de böylelikle oğluna yardım edeceğini kirasını öder.
Söyleme maaşını da biriktir tabiki.Okudukça bana sinir geldi ne aileler var
2000 tl dediniz maaşınıza ee faturalar kira sizde bu kadincagiz hic düşünmüyor mu bu kıza ne kadar kalıyor diye? Çok dusuncesizce yaptıkları kendi evinizi tutup yasasaniz dünya para biriktirirdniz emin olun. Oglusunu cok seviyorsa onunla yasayabilir annenizde..
Imkan yok maalesef evlenme haric 5 sene burdayim.ancak evlenirsem gidebiliyorumNeden sadece siz oduyorsunuz ev kirasini ,annenizle ortak odeyin herseyin,
Kenara para koyun kimseyede soylemeyin ,
En buyuk somurucu ailedir ,
Hatta imkan varsa tayin alin bunlardan kacin ,
Yoksa hicbirseye sahip olamazsiniz
Herkes parasını kazanıyormuş zaten, kimsenin borcunu müsrifliğini ödemeyin, sadece ortak kaldığınız evin masraflarını paylaşırsınız, kimseye de para biriktiriyorum demeyin, bilmesinler,bilirlerse bir şekilde konarlar üstüne. Sorarlarsa ben de harcadım bitti elimde kalmıyor deyin, genellikle her ailede bir sömürülen oluyor, sizde de piyango size çıkmış. bence en kısa zamanda evinizi de ayırın ki çok karışamasınlar, yumuşak da davranmayın bu konuda.
Neden sadece siz oduyorsunuz ev kirasini ,annenizle ortak odeyin herseyin,
Kenara para koyun kimseyede soylemeyin ,
En buyuk somurucu ailedir ,
Hatta imkan varsa tayin alin bunlardan kacin ,
Yoksa hicbirseye sahip olamazsiniz
Tepkisi ne oluyor biraz olsa utanirdim ben olsam ne bileyim evlat kayirmak da nedirAyni seyi söylüyorum emin olun
Üzüldüm sizin adınıza. Halbuki annnizin sizden kuruş almaması lazım . İlerde evlilik, çeyiz vs. Yardım edecekler mi dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?