Aileden para saklamak? Sizce hata mı ediyorum?

3000 lira dan fazla param vardi taşınırken harcadim hep kamyona adam tutmaya ucak biletlerne vs

kira elektir vs. ödemen çok saçma annen ödemesi gerek

Adam kirayi 15inde yatırn dedi annem 1 inde aliyor maasi oyle olunca direkt yıktı bana. Kirayi faturayi odemesem herseyi bana yıktın der çene yapar zaten. Esya aldi taksit oduyor koltuk takımı tv nevresim vs bir suru sey bir suru borcu var

Ev kirasının yarısını öde bari niye her şeyi sen ödüyosun.Annen de böylelikle oğluna yardım edeceğini kirasını öder.
Söyleme maaşını da biriktir tabiki.Okudukça bana sinir geldi ne aileler var

bence aileni de uyar. bugün yarın kriz olur. elimizde nakit olsun vs.. eve 3 maaş giriyor değerlendirelim de

Keşke dinleseler sürekli söylüyorum anne abim ve ben evlenince napcan sen bi evin olsun en azindan diyorum evet alalim diyorlar ama tık yok. Para biriktiren eden yok

Normalde kirayi annem ödüyordu 15inde odeyin demis adam o 1inde maas aliyor ben 15inde direkt bana kaldı ihale bisey deyince de napiyorsun o kadar parayi ailenden mi esirgiryosun oluyor

2000 tl dediniz maaşınıza ee faturalar kira sizde bu kadincagiz hic düşünmüyor mu bu kıza ne kadar kalıyor diye? Çok dusuncesizce yaptıkları kendi evinizi tutup yasasaniz dünya para biriktirirdniz emin olun. Oglusunu cok seviyorsa onunla yasayabilir annenizde..

Neden sadece siz oduyorsunuz ev kirasini ,annenizle ortak odeyin herseyin,
Kenara para koyun kimseyede soylemeyin ,
En buyuk somurucu ailedir ,
Hatta imkan varsa tayin alin bunlardan kacin ,
Yoksa hicbirseye sahip olamazsiniz

Ayni seyi söylüyorum emin olun

Herkes parasını kazanıyormuş zaten, kimsenin borcunu müsrifliğini ödemeyin, sadece ortak kaldığınız evin masraflarını paylaşırsınız, kimseye de para biriktiriyorum demeyin, bilmesinler,bilirlerse bir şekilde konarlar üstüne. Sorarlarsa ben de harcadım bitti elimde kalmıyor deyin, genellikle her ailede bir sömürülen oluyor, sizde de piyango size çıkmış. bence en kısa zamanda evinizi de ayırın ki çok karışamasınlar, yumuşak da davranmayın bu konuda.

Imkan yok maalesef evlenme haric 5 sene burdayim.ancak evlenirsem gidebiliyorum

Aynen oyle diyorum az once annem geldi para istedi 2 lira verdim sadece. Ne kadar paran kaldı diye sordu sadece servisimi ve kredi kartimi odiycek kadar dedim. Var desem utanmadan isteyecek. Hesapladim simdi 2500 olmuş biriktirdiğim para. Onlarin bilmediği bir banka hesabim var oraya atıyorum.

Normalde ev kirasini annem ödüyordu. Ben faturalari ödüyorum ev sahibi 15inde verin kirayi demis 15inde maasi ben alıyorum annem 1 inde aliyor bana kaldi oyuzden daha dogrsu bana atma firsati buldu. Yakiti da o odeyecek 360 lira.

Hesapladim simdi 2500 olmuş biriktirdiğim para. Onlarin bilmediği bir banka hesabim var oraya atıyorum.

Hata etmiyorsunuz öyle aileye müstehak. Ayrı eve çıkmayı düşünmüyor musunuz ? Kendi yağınızda pek de güzel kavrulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…