aileden nefret ediyorum

Annenizin davranışları normal değil. bunun pek çok sebebi olabilir.
belki kazayla oldunuz, babanız da vefat edince her şey onun omuzlarına kaldı, onun hem yokluğuna hem sixi bırakmasına kızıp bunu sizden çıkarıyor olabilir. bambaşka bir şey de olabilir tabiki ben sadece böyle derin bir şey olabilir demek istiyorum.
siz bir an önce paranızı kazanmaya başlayıp ayrı bir eve çıkın. ilk fırsatta da psikoloğa gidin. anneniz size hayatı zindan etti diye ömür boyu o zindanda kalmanıza gerek yok.

Dimi, psikolog benim de aklıma geldi. Çünkü çok sorunlu gergin biri oldum. Bu vakte kadar iliskilerim hep erkeklerin bana yalvarıp iliski baslatmalari ve birkac ay sonra bir daha cevap dahi yazmamak üzere terketmeleriyle son buldu. Hak veriyorum çünkü çekilesi bi insan değilim. Hep ilgi istiyorum hep, en ufak bir sıkıntıda millete bağırıyorum ağlıyorum sinirleniyorjm.onlar da bırakıyorlar beni haliyle. Uyumsuz biri oldum annemin yüzünden. Biliyorum kabul ediyorum yani. Şurdan bi defolsam zaten iyilesicem daha uyumlu olmak için elimden geleni yapicam.

Bu arada evet kazayla olmuşum. Beni aldırmak istemiş ama hamileliği ilerlediği için aldiramamjs. Peki sebep bu mu. Benim ne suçum varmış ki bu durumda.

Bu arada evet kazayla olmuşum. Beni aldırmak istemiş ama hamileliği ilerlediği için aldiramamjs. Peki sebep bu mu. Benim ne suçum varmış ki bu durumda.
sebep bu mu değil mi ben bilemem uzman değilim benimki sadece bir fikir. bu konuları uzman biriyle görüşmelisiniz. sebep bu olsa bile "sen bu yüzden bana böyle yapıyormuşsun" deseniz de "aaa bak gerçekten de öyle, o zamn artık yapmayayım" diye bir aydınlanma yaşamayacak.
sizin tabi ki suçunuz yok.
ama suçlu olmamak mağdur olmamak demek değil.
uzman yardımı alın. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…