ben üç yıllık sevgilimden ayrıldım,ve aynı senin yaşadığın sorun bende de vardı..Aile gerçekten çok önemli.Şuan senin erkek arkadaşınla problemin yok ama bir gü olursa onun yaptığı hataları dur diyebilecek bir babası olması lazım bence.Aile çocuğuna oğlum dur karını üzme demeli.Ama anladığım kadarıyla senin kayınpederin ilgisiz bir insan oğluna karşı ve ailesine karşı.Aile çok ama çok önemli bence..Bu yüzden sana ayrıl diyemeyiz tabi ki ayrılmazsın ben onca soruna rağmen bir de ailede ki uyumsuzluğa rağmen devam ettim.Çocuklarının yaptıkları yanlışlara dur demediler,daha destek oldular çünkü evlenip yuva kurmasını istemediler.Onlara para geliyordu çünkü,tek destekleri oğullarıydı benle evlenseydi eğer bu destek yarıya inecekti sonuçta onun kendi yuvası olacaktı.Yani sende maddi konulara dikkat et nasıllar,senin erkek arkadaşına yükleniyorlar mı,evlendikten sonra ayrı mı olacaksınız bu konularda,iyice düşün..Aileler arada görüşsede olur ama sen yapabilecek misin.Çocuğun idare etmesini çok iyi bilmesi gerekir canım,yani dengeyi kuracak olan sevgilin.Eğer ki kuramada ailesi tepesine biner,o da ne yapacağını bilemez iki arada bir arada kalır..Önceden herşeyi konuş bence.Sınırlarını koy..