iyi geceler hemen konuya geçmek istiyorum . Üniversite 3.sınıfa gidiyorum erkek arkadasım bitirdi okulu çalışıyor ve bu yaz Amerikaya gitme ihtimali var. O da gitmeden yüzük takmak istiyor. Onun ailesiyle tanıştım evlerine de gittim bu arada aynı memlekette oturuyoruz. Benim annem biliyor fakat tanışmadı daha. Erkek arkadaşımla hiç bir sorunumuz yok gayet efendi birisi. Ama benim derdim ailelerin uyumsuzluğu . Mesela onun babası her gün içki içip gelir eve ve ailesine özen göstermez bi akrabaya giderken bi hasta ziyaretine ya da bi düğüne giderken annesi ve erkek arkadasım kardeşleriyle gider babası gitmez hiç çok nadir gider. Erkek arkadaşıma evlenirken ben yardım edemem sen git paranı biriktir filan diyor . Bu durumdan hepsi rahatsız . Benim babam tam tersine evine çok baglı içkisi sigarası olmayan bi insan etrafta çok sayılır eder. Aile yapılarımız yok farklı evlerine gittiğimde misafir ağırlamaları filan hiç bi benzer noktamız yok. Ben sadece erkek arkadasımla evlenmeyeceğim ilerde bunlar sorun olur mu diye düşünüyorum yabancı değil hep birlikte olacagımız insanlar. Ve istemeye geldiklerinde ailem tarafından sorun olur diye düşünüyorum babam pek sevmez böyle şeyleri. Erkek arkadaşıma pek bişey diyemiyorum babası o ne kadar kızsa kırılsa ben laf edemem bu konuda. Ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum kafam çok karışık. Hani bu anlattıklarımdan o kadar örnek gösterecegim şeyler var ki gerçekten farklı aile yapılarımız. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz ?