• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile tanışması sayılabilir mi?

Sansli Marti

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
68
27
18
Sevgilim, annem bahçe seviyor dedim diye bir gün sizi davet edelim gelin annen görsün buraları falan dedi.
Anneme dediğim de hayırdır tanışma mı diye sordu. Bugün de sevgilime annemin sorusunu söyledim o da hayır bizim buraları görsün diye ni yanıt verdi.
Ailece gideceğiz. Tanışma ilk adım gibi sayılabilir mi?

Sevgilim, annem bahçe seviyor dedim diye bir gün sizi davet edelim gelin annen görsün buraları falan dedi.
Anneme dediğim de hayırdır tanışma mı diye sordu. Bugün de sevgilime annemin sorusunu söyledim o da hayır bizim buraları görsün diye ni yanıt verdi.
Sevgili davetiyle gidilmez, ailesinin aileni davet etmesi gerekir.

Adam net şekilde hayır demiş neden hala başka yanıtlar arıyorsunuz hayır yani değil ayrıca böyle laf arasında davet edelim dediler diye ailecek atlamayın ortada hir davet yok

Bence gelinlik giymelisin 😅😂 çok hoş bu kızların hemen tribe girmeleri yaaa , cnm sevgilin cevabı vermiş ama belli ki baya heyecanlanmışsın 🙃

Yok kızmıyorum. Düşüncelerimi söylüyorum ve siz nasıl ki bir soru soruyorsanız bende size soru soruyorum zor olmuyor mu diye
Kızdınız diye anladım da.. aslında evlilik niyetiyle görüşüyoruz. Şu an işi yok ve çekiniyor olmadığı için.. Ben aileler açısından sormuştum. Yoksa ben de biliyorum tanışma böyle olmaz diye

Kızdınız diye anladım da.. aslında evlilik niyetiyle görüşüyoruz. Şu an işi yok ve çekiniyor olmadığı için.. Ben aileler açısından sormuştum. Yoksa ben de biliyorum tanışma böyle olmaz diye
Aileler açısından sormanızda garip eğer biliyorsanız böyle olmayacağını o size söylese bile böyle olur mu yahu deyip uyarmanız gerekmez mi

Bazı insanlar için ailelerin sevgililerin aileleriyle falan tanışması dünyanın en doğal şeyidir, herkes birbirinden haberdardır, insanlar çocukları kimle beraber biliyordur. Ama kimse kimseyi söz nişan diye darlamaz, sadece hayatındaki insani -ailesini , hayatın doğal akışında ailesi ile tanıştırır.
Benim bu şekilde ailelerin tanıştığı , zamanla evlenen ya da ayrılan tanıdıklarım var. Gayet hoş bir şey bence.En azından aile biliyor çocuğu kiminle, kişi kimlerden, ici rahat ediyor
Öte yandan da Türkiye gerçekleri diye bir şey var. Sanırım sizin aileniz de , benim ailem de bu turkiye gerçeklerinin içinde kalıyor. Bunlar için aile tanışması 'söz-nişan-dugun'ün bir önceki adımıdır.
O yüzden hiç gerek yok. Annen cok çiçek seviyorsa beraber botanik bahçesine ,arberatum gidin, emirganda falan piknik yapın.hic bu işlere girmeye, beklenti yaratmaya gerek yok

Back