- 4 Ağustos 2015
- 93
- 75
- 88
- 31
- Konu Sahibi yorgnhayat
merhaba ben 4 yıllık evliyim eşimle 8 yıldır tanışıyoruz evlenme aşamasında annemle eşim ve onun ailesi arasında sorunlar çıktı. annem eşimi pek istemedi düğün öncesi alışverişlerinde sıkıntılar çıktı git gide araları açıldı. neyse bir şekide evlendik sorunlarla el öpmeye geldiğimiz zaman yine tartışma oldu eski meseleler konusunda ve eşim iyice soğudu. bayramlarda ailemin yanına gitmemeye başladık tekrar sorun çıkar huzurumuzu bozmayalım diye düşündü eşim hep. ailem yıl bir evimize geldi. ama geidiği dönemlerde ufak tefek atışmalar yine oldu. en sonunda eşim ya ben ya ailen dedi.
çok zor durumda kaldım birşeyler düzelir belki diye eşimi seçtim ve ailemle bir yıl görüşmedim.bu sırada onun ailesi ile görüşüyorduk ve bu durum benim zoruma gitmeye başladı. eşimle konuştum ailemle orta yol bulmayı böyle devam edemeyeceğin söyledim,çok sinirlendi ailen için gidecek misin diye yapılanları görmüyormusun evli olmamızı istemiyor herşeye karışmak istiyor gidersen mutlu mu olacaksın dedi. tüm olanlara rağmen onları seçeceksen git yürü dedi. ailemde artık yeter ezdirme kendini bencillik yapıyor çık gel diyor. gelmezsende bizi kaybedersin diyor.
ne yapacağımı bilmiyorum çok zor karar vermek
çok zor durumda kaldım birşeyler düzelir belki diye eşimi seçtim ve ailemle bir yıl görüşmedim.bu sırada onun ailesi ile görüşüyorduk ve bu durum benim zoruma gitmeye başladı. eşimle konuştum ailemle orta yol bulmayı böyle devam edemeyeceğin söyledim,çok sinirlendi ailen için gidecek misin diye yapılanları görmüyormusun evli olmamızı istemiyor herşeye karışmak istiyor gidersen mutlu mu olacaksın dedi. tüm olanlara rağmen onları seçeceksen git yürü dedi. ailemde artık yeter ezdirme kendini bencillik yapıyor çık gel diyor. gelmezsende bizi kaybedersin diyor.
ne yapacağımı bilmiyorum çok zor karar vermek