Aile ilişkileri /çocuk sahibi olma

İyi işte düşkünmüş hamile kalmış hayırlı olsun doğursun kendisi.
Eşiniz de böyle kahrolup dramatize etmesin, dayı oluyor bu mutlu olacağı bir şey.
Siz kafanıza gebeliği takmayın, cinselliğinizi yaşayın, bebiş zaten olur isterseniz

Sizde boş verin eşinizin kardeşiyle, ailesiyle olan mesajlarını, bunlara bakılmasına da gerek yok. Kendi kendinize takılacak bir konu bulmuşsunuz yok yere.

Ben öyleyim şuan üzülsem de önüme bakıyorum sağlıkla doğsun diyorum doktora gidiyorum zaten ilimizde de bişey uok bi enfeksiyon sorunudur gidiyo.
Spor yapmaya başladım kemdimleyim.
Eşim normalde gram artniyet aramaz hatta biri artniyetliyse de onu anlamaz iyi tarafından bakar çok polyannadır ben daha fenayomdır mesela ona göre.
Ultrason fotoğrafına morali bozuşacak biri değil ne konuştu da eşimin moralini bozdu beni üzen böyle birinin bile bu duruma gelmiş olması.
Ben avuttum gözleri filan sana benziyor aynı diye

Sizde boş verin eşinizin kardeşiyle, ailesiyle olan mesajlarını, bunlara bakılmasına da gerek yok. Kendi kendinize takılacak bir konu bulmuşsunuz yok yere.
Hayır şöyle benim telefonum kötü eşimden çekerim kahve fotosu filan galeriye girdim görüntü gelmiş aaa bu ne dedim whatsaptan da kendime fotoğraf atacaktım kardeşin mi attı mesajda göremedim nerden geldi bu kimin bebeği derken muhabbet açıldı hatta çok yakın görüştüğümüz bi arkadaşlarımız var onlarda uzun süredir istiyor onların mı acaba diye sordum kardeşinnlini silmez heralde diye

Ya onlara göre olmasa bile o üzülmüyordur kafa yapısı var sorunun benden kaynaklandığına eminler.
O yüzden eşim üzülmez gibi bi düşünceleri var ve şunu da çok iyi biliyorum ki eşimde bir sağlık sorunu olsa Allah korusun eşim bunu söylese onlara çocuğun ç sini bile açmazlar.
Bu arada bende de bir sağlık sorunu yok enfeksiyon dışında

Eşiniz için ürolojiden randevu alın

enfeksiyon tek başına bi sebeb olmayabilir belki

çünkü kadınların %70 inde hayatının belli bölümlerinde enfeksiyon yıllarca kurtulamadıkları mantar olabiliyor akıntılar .

Evet malesef ki her istediğimiz her zaman olmuyor çok şükür ki aşılmaz bi sorunumuz yok.
Ama o evlendiği gibi olunca bunların olmuyor kesin diye bi fikre kapıldı durup dururken bana mutfakta iş yaparken bile size çok dua ediyorum çok üzülüyorum tedavi olsana koca karı şeyleri denesene.
Diyip bide beni üzdükten sonra yanlış şeyler söylediğininde bilincinde olarak üzülme filancanın 7 yol sonra oldu diye kendince teselli ediyor canım biz düşünmedik diyorum inanmıyor da

Bugün var randevumuz.
Eşimin sperm testi çok iyi çıktı enfeksiyon varmıdır bilmiyorum bakılacak işte bugün

Yani onunda kendince nazlanmak istiyor bende isterim heralde kardeşlerimden ablalarımdan ona da hak veriyorum vermiyorum değil.
O zaten abisine karşı yapıcıdır bana karşı yıkıcı oluyor beni tek yakaladığında diyor üzülüyorum filan.

Bence çiftler asla çocuk istediğini ama henüz olmadığını hiç kimseye söylememeli. Sonra siz üzülüyorsunuz böyle işte. Görümceniz ah vah edip can sıkıyor. Halbuki istemiyoruz düşünmüyoruz deyip geçiştirmek daha kolay.
4 yılı doldurduk evliliğimizde bu soruyu soran her densize düşünmüyoruz daha dedik. Son 1,5yıldır istiyorduk ona rağmen aynı şeyi söyledim.Çoğunu da bozdum hatta (çok şükür hamileyim)

size de tavsiyem; yapılmadıysa hormon testleri,rahim filmi,eşten sperm testi bunlara bakılmalı muhakkak. Beslenmenize kilonuza dikkat edin ve kafanıza bu kadar takmayın, olacağı vakitte olacaktır

Eşinizin sperm testinde de sorun çıkmadıysa sizde de sorun yok dediniz sebebsiz infertilite
En son rahim filmi çektirdim Aralık’ta doktor iyi çıktı sorun yok dedi alttan tekrar ulstasonla da bakıldı sebepsiz inferlitite dedi.
Bu ay tekrar farklı bi doktora gittim enfeksiyon görüyorum rahim girişinde sümük gibi falan dedi ilaç kullandım şimdi hakkaten de benden akıntılar sümük gibi ufak ufak şeyler gelmeye başladı bekliyorum bu geçsin diye

Yapıldı yapıldı herşeye bakıldı folikül bile sayıldı
Sorun yok bi bende enfeksiyon çıkıyor geçiyor tam hamile kalmaya uğraşıyorum tekrar bi doktora gidiyorum hop gene olmuş

Ya bırak herkes çok biliyor bız de yeni evliydik başladılar çocuk yok mu demeye beş ay geçti sizin çocuk olmuyor dediler bende başka birşeyden kontrole gitmiştim rahim temiz bı sıkıntı yok demişti doktor eşimde takmış mı buna "sende sıkıntı yokmus bende sıkıntı var demek ki yapınca oluyor herkes diyor bizim olmadı sıkıntı var diyor, adam yemeden içmeden kesildi bildiğin, sonra oldu şükür de olmuyor diyenlerden biri kendi anneannesiydi olunca gitmiş haber vermiş hamile eşim diye, kadın demiş ki basın göğe erdi mi, yani herkes düşünmeden ağzına geleni söylüyor, zaten isteyen kendi düşünür plan yapar bunu hatırlatıp durmanin anlamı yok, yorma kafanı, üzülme, kendini olumsuzlama

Aç mısınız açıkta misiniz? Ölümcül hastalığa mi yakalandınız? Nerenize üzülüyormuş haspam? Çocuk sahibi olmak zorunluluk değil ki.siz veriyorsunuz bu hakkı.herhangi bir konuda hassassaniz insanlar bunu hemen anlıyor.bu her konu ve her kişi için geçerli.hayatı bu kadar ciddiye almayın.hiç olmasa ne olacak yani? Dünyanın sonu mu?

Ya zaten konu şuan benim üzülmemden de çıktı eşim normalde hiç takmayan bir adamdı yine üzülüyordu ama o onu dedi bu bunu dedi modunda değildi.
Nasıl üzüldüyse artık görmek istemiyorum moralimi bozuyor diyo.
Onlarda da abim yada oğlum üzülmez zaten olmuyorsa gelinde bi sorun vardır deyip ileri geri konuşma şeyi var demek ki anlamadım ki ben zaten avuttum sen dayı olacaksın belki babasına benzemicek sana benzicek sana benzerse ben çok severim onu filan dedm hatta silme bunu aynı gözler filan sana benziyor dedim ama o işte kendi çocuğunu istiyor bana bişey demiyo ama bende çaresizim Allah’ın vereceği bişey elimden gelen bişey yok.
Ama evde adamın bu düşüncede olduğunu bilmek beni üzüyo bende bişey var heralde bide varkosel varmı diye baktırayım filan diyo

İşte nasıl bir döngüdeyiz biliyo musun tam kafa olarak rahatlayacağız bi yerlerden sürpriz yumurta çıkıp moralimizi bozuyo bende dayanamıyorum hiç hemen ağlamaya başlıyorum.
Eşimde aynı rahim filmi de çektirdik doktor bi sorun uok kist filan dedi.
Sperm testi de yaptırdık çok iyi çıktı bu defa bende bir sorun var varikosel varmı demeye başladı.
Rabbim bı mübarek aylarda bize kalp ferahlığı versin bilmiyorum.

Doktorlar 1 sene diyor ama 1 seneyi geçtikten sonra olan da çok.koskoca hayat.elbet bir gün tutacağını düşünüyorum.sorun çıkanların bile oluyor.

Doktorlar 1 sene diyor ama 1 seneyi geçtikten sonra olan da çok.koskoca hayat.elbet bir gün tutacağını düşünüyorum.sorun çıkanların bile oluyor.
Bende öyle düşünüyorum her ay umut var 1 senede 12 kere diyprum kendi kendime ya senede 1 olan bişey olsaydı.
Öyle avutuyorum kendimi
Gittiğim doktor da şaşırdı nasıl denk gelmedi acaba olur normalde dedi demek ki hep enfeksiyon oluyordu çünkü ağrıyla belli olan bişey değil ışstrasonda görüyor rahim girişinde bide bel ağrısı vardı bende aylardır ilaç kullandım geçti enfeksiyon da sümük hibi akıntı şeklinde geliyor atılıyor galiba bel ağrısı olunca ben oturmaktan filan sanmıştım başına gelen olursa ciddiye alsın

Bak her şeyiniz temiz, iyi, sağlıklısıniz, bı problem yok, vakti var diye düşün üzülme, olumsuzluk olsa daha kötü ugrasacaktin, böyle sadece an meselesi, inşallah yakında alırsınız güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…