Merhaba, ailem ile alakalı yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Annem ile babam emekli olduktan sonra bir işletme açtılar. Restaurant tarzı salaş bir yer, kahvaltı ve ev yemekleri veriyorlar. Yaşlar 55. Çok çalışkan insanlar, fakat sorun şu ki, daha önce ikisinin de ne ticaret ne işletme tecrübesi var. Dolayısıyla çok zorlanıyorlar. Çalışan bulamıyorlar, hem getir götür hem mutfak ikisi halletmeye çalışıyorlar çok yoruluyorlar. İki kardeşiz kız kardeşim farklı şehirde yaşıyor. Ben çalışıyorum, evliyim. Geçen sene ilk seneleri idi mesailerimin dışında destek oldum fakat hem fiziken hem ruhen çok yıprandım. Yetişemiyoruz, insanlar söyleniyor, koşturmaktan canımız çıkıyor yani olmuyor. Ben daha fazla dayanamayıp kendimi bu sene geri çektim. Onlar da çağırmıyorlar. Ancak gittiğim zaman hallerine dayanamayıp yardım ediyorum, dinlenmem gereken zamanlarda saatlerce çalışırken buluyorum kendimi. Özellikle ruhsal olarak çok yoruldum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Benim işim olsa bu halde devam etmezdim, ama bırakmıyorlar, sabah 8 den akşam 23 e kadar çalışıyorlar o yaşta insanlar. Onlar için ayrı üzülüyorum, elimden de daha fazla bir şey gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.