• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ile oturma

Serom2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
22
4
86
Şuan Ağlıyorum çünkü esim beni hep mağdur ediyor.14 sene önce evlendik ve 1 yıl kadar kendi evimiz oldu.esimin ailesinin alt katında kaliyorduk. Kavga etmeden o evden ayrıldık.cunku benim Ailem arkamdaydi onun annesi 1 yaşında bırakıp gitmiş ve hep farklı üvey anneleri olmuş babası sorumsuz.esimde benim ailemi aile gibi gördü babam kendi oğlu gibi görür.velhasil yıllardır ailemin yanında kaldık en sonunda 2 se önce ev aldık kendi evimize çıktık sonra esim evi sattı arsa alıp ev yaptiracam dedi ve 8 ay oldu ve bizde para bitti şimdi ne evi satabiliyruz ne de kiraya çıkıyoruz ve ben ailemin evinde bıktım oz elim yok küçük bebeğim ve 8 yaşında kizimla bu durumdayım ne yapabilirim nolur yardım edin

8 aydır o para harçandı mı yani
ona göre yatırım yapılsaydı keşke

Yanlış yanlışı getirmiş.
Neden harcattınız parayı ?
Bızımde kenarda bellı bir birikmişimiz var eşim sureklı motoru buyutelım buyutelım deyıp duruyor.
Her seferınde sert bır dille uyarıyırum o bızım geleceğimiz diye.
Keşke sizde mani olsaymışssınız.

Evi satıp arsayı ev miktarına yakın paraya mı aldınız yani?
Bu durumdan dolayı mı elinizde kalmadı yoksa satılan evin parası çar çur mu oldu?

a bide arsaya ne oldu onu satın
yoksa o da mı yok artık

Şuan Ağlıyorum çünkü esim beni hep mağdur ediyor.14 sene önce evlendik ve 1 yıl kadar kendi evimiz oldu.esimin ailesinin alt katında kaliyorduk. Kavga etmeden o evden ayrıldık.cunku benim Ailem arkamdaydi onun annesi 1 yaşında bırakıp gitmiş ve hep farklı üvey anneleri olmuş babası sorumsuz.esimde benim ailemi aile gibi gördü babam kendi oğlu gibi görür.velhasil yıllardır ailemin yanında kaldık en sonunda 2 se önce ev aldık kendi evimize çıktık sonra esim evi sattı arsa alıp ev yaptiracam dedi ve 8 ay oldu ve bizde para bitti şimdi ne evi satabiliyruz ne de kiraya çıkıyoruz ve ben ailemin evinde bıktım oz elim yok küçük bebeğim ve 8 yaşında kizimla bu durumdayım ne yapabilirim nolur yardım edin
çok kötü ,ne güzel ev sahibi olmuşsunuz niye sattı evinizi de sizi bu durumlara düşürdü eşiniz?

8 ayda ev parasını nasıl bitirebildiniz hayret

H para harcandı eve arabasını sattı parası var ama çok pinti hiç birşey ödemeyi der ya bilmiyorum emlak piyasasını yok kaderi satilmiyor

Arsa ya ev diktik ama sadece kabasini benim sorunum ev deil eski Evimi severdim eski küçük ama benimdi şimdi hiç mutlu deilim ve kızlarım da mutsuz :(

H para harcandı eve arabasını sattı parası var ama çok pinti hiç birşey ödemeyi der ya bilmiyorum emlak piyasasını yok kaderi satilmiyor
hiçbir şey anlamadım konudan..
şimdi oturduğunuz ev kendi eviniz mi?
arabayı sattınız,onun parası duruyor mu?
biten para ne parası?
eşinizin maaşı yok mu?

Yani ben anlamadım konuyu
Ne olduğunu anlatırsanız yardımcı olalım

Arsa ya ev diktik ama sadece kabasini benim sorunum ev deil eski Evimi severdim eski küçük ama benimdi şimdi hiç mutlu deilim ve kızlarım da mutsuz :KK43:
şimdi nerde oturuyorsunuz peki ailenizle mi??
adam arsayı aldı evi kondurdu kabası bitti...peki kendi eviniz satılmadıysa adam parayı nerden buldu?
mutsuzluğunuzun sebebi ailenizle otrumanız mı?

Hangi kafayla satmış o evi arsa alacam diye yok artık !!!!!
Hey allahım millet ev almak için çaba sürdürür yıllarca bu adam 2 yılda evi sattı,
Doğal olarak hazır parayı yedi ,
Valla kolaylıklar dilerim ,böyle eş ile zor demek ki bu adamın yönlendirilmeye ihtiyacı var,

Evimiz vardı eski ve küçük. Eşim bunu değerlendirelim dedi ve sattı arsa aldı ve evde diktik.ama para bitti ve evin sadece kabasi var yani yaptıracak gücümüz yok

Ev satılmış arsa alınmış evin kabası yapılmış..
eee çarçur olan para hangisi
arsa bile alamıyoruz demişsin....
araba parası ne oldu?????????

yardimci olmak istiyoruz ama
allahaskina bi tam yazın arkadaşım ya....

muneccim gibi mi gorunuyoruz ordan bakınca.

şimdi nerde oturuyorsunuz peki ailenizle mi??
adam arsayı aldı evi kondurdu kabası bitti...peki kendi eviniz satılmadıysa adam parayı nerden buldu?
mutsuzluğunuzun sebebi ailenizle otrumanız mı?
Annemle kalıyorsuz ama ev ev üstüne olmuyor 1 çocuk 1 bebek 1 es olmuyor yani

eşiniz ailenizle kalmaktan rahatsız değil hatta daha memnun,nasılsa akşamdan akşama eve geliyor , ekmek elden su gölden ,karısını ve çocuklarını hiç düşünmüyor.,aileniz eşinizle konuşsa bu seferde bizi istemediler diye ailenize düşman olur ,hayırsız bencil bir koca.

Back