Aile ile beraber Tatil..

Sadece 1-2 gün diyorum ve bunun fazla oldugunu düsünmüyorum acikcasi. Ki esimde ailesinin izini ayni zamana denk gelse oda onlarla Zaman gecirmek isticek.

O zaman olsa da bence siz diyebilirdiniz.
1-2 gün ama bu 1-2 gün tatilim %10'u civarına geliyor. Tatil zaten sınırlı. Yol ve yol yorgunluğu da muhtemelen 1-2 gününüzü alır zaten.
Dinlenip, tatilin tadını çıkarmak yerine, ekstra yorgunluk ve çok da sebepli olmayan 1-2 gün geçirmek istemezdim.
Tabi ki, bu benim bakış açım. Farklı bakış açıları da vardır.

evet o yönden bakilirsa haklisiniz. Ama esimin ailesiyle izinimiz ayni zamana gelmis olsaydi eminim esimde ailesiyle bir iki gün gecirmek isterdi.

Aynen öyle.. kendi ailesine gelince annemler üzülür derler bizimkilere gelinde rahat edemiyorlar. Sanki ailemiz ordan kalk buraya otur diyormuş gibi...

Erkek milleti öyle canım yaaa... gitme ailenin yanına uydur bişey vakit yok de bakalım...

Ama bişey olduğunda da sen onun ailesine gidip kalma bakalım.....

Almanyada ayni sehirdeyiz aramizda 35-40 km var
bence hiç tatilinizi zehir etmeyin
anneler üzülür gibi gözükür ama önü konu sizin kocanızla mutlu olmanızı ister .
3 hafta dilediğiniz gibi tatil yapın
anne kocam rahat edemeyecek benim de moralimi bozacak tatilden sonra görüşürüz de geç.
eminim anlayışla karşılayacaktır

Aynen öyle.. kendi ailesine gelince annemler üzülür derler bizimkilere gelinde rahat edemiyorlar. Sanki ailemiz ordan kalk buraya otur diyormuş gibi...

Erkek milleti öyle canım yaaa... gitme ailenin yanına uydur bişey vakit yok de bakalım...

Ama bişey olduğunda da sen onun ailesine gidip kalma bakalım.....

aynen canim. Ki ailem sürekli yanimizda olun demiyor ki, gidip gezin diyorlar. Belki günde sadece toplam 2-3 Saat ailemle gecirmis oluruz.

aynisini dedim esime. öyle bir durumda bendende ailenin yaninda kalmami bekleme dedim.

Annemler gelmez, kalcagimiz ev kayinvalidemin evi
kusura bakmayın ama sizde hiçbir şeye gelmiyorsunuz...bence sorgulamayın oturun eşinizle tatilin tadını çıkarın ..bu konuda gizli bir rekabete girmeniz boş ..600 km insanı nasıl sallar biliyor musunuz,anneniz hem neden üzülsün zaten almanyada birliktesiniz..sizi türk kara sularında görünce ne olacak..eşimin annesi olsaydı o kalırdı demişsiniz ,kalan yok şu an için ..tatil yapacaksınız keyfinizin kaçması için bu kadar zorlamayın isterseniz.

bence hiç tatilinizi zehir etmeyin
anneler üzülür gibi gözükür ama önü konu sizin kocanızla mutlu olmanızı ister .
3 hafta dilediğiniz gibi tatil yapın
anne kocam rahat edemeyecek benim de moralimi bozacak tatilden sonra görüşürüz de geç.
eminim anlayışla karşılayacaktır

evet annemde öyle diyor ama sanki benim icim biraz rahat etmiyor.
Annem cok sIkinti cekti malesef, tüm ailesini kaybetti ve her türkiyeye gidisinde biraz sorun yasiyor.
O günlerdede sanki annemin yaninda olma geregi duyuyorum

evet annemde öyle diyor ama sanki benim icim biraz rahat etmiyor.
Annem cok sIkinti cekti malesef, tüm ailesini kaybetti ve her türkiyeye gidisinde biraz sorun yasiyor.
O günlerdede sanki annemin yaninda olma geregi duyuyorum
hiç dert etmeyin başeder eski topraklar .

Tatil adı üzerinde ne gerek var.
Ailenizle zaten aynı ülkedeymişsiniz bence gerek yok.
Eşinle baş başa tadını çıkar.
Senede 15 gün kafa dinleyin herşeyden uzak.

600 km yol kaç saat demek zaten yol yorgunluğuna gider o 1-2 gününüz. ne gerek var.

Almanyada 35-40 km uzak bir mesafe değil görüşmeniz için. Abartmayın bence.

valla ailenin yanına git..sen kocanın ailesinin yanına gidiyorsunda o senin ailenin yanına 1-2 gün gelemiyor...
insanların kafasına olmadık şeyler sokmayın bence
bu iş yarış haline gelirse çiftler inatlaşmaya ve birbirini kırmaya başlar
neden böyle yönlendiriyorsunuz insanları.
kadın ailesini hiç görmüyor değil ki
benim komşum da bu sebeple kocasıyla kavgalı ki ben kadını haksız buluyorum
annesi ile altlı üstlü oturuyor hanım .kocası harcadığına giydiğine gezdiğine karışmaz ama hanım bayramda Trabzona iki günlüğüne gitmek istemedi.
Sebep taaa nişanlıyken yeni evliyken olan biten şeyler .

İnatlaşma iyi bir şey değil

insanların kafasına olmadık şeyler sokmayın bence
bu iş yarış haline gelirse çiftler inatlaşmaya ve birbirini kırmaya başlar
neden böyle yönlendiriyorsunuz insanları.
kadın ailesini hiç görmüyor değil ki
benim komşum da bu sebeple kocasıyla kavgalı ki ben kadını haksız buluyorum
annesi ile altlı üstlü oturuyor hanım .kocası harcadığına giydiğine gezdiğine karışmaz ama hanım bayramda Trabzona iki günlüğüne gitmek istemedi.
Sebep taaa nişanlıyken yeni evliyken olan biten şeyler .

İnatlaşma iyi bir şey değil

bu olay inatlaşma değil saygıdır...eşinin kendi ailesinin yanında tatil yapıp karısının ailesinin yanına 1-2 günlüğüne bile olsa gitmemesi problem bence...rahat edemezmiş saçma bir bahane..karısı rahat ediyor sonuçta eşinin ailesinin yanında..

kimseyi yanlış yönlendirmem...bu benim düşüncem..ben git kavga et demiyorum...sadece eşi ailesini görmek istemiyorsa annesi çağırmış sonuçta ozaman kendin git dedim..

tamam koca önemli ama anne babada birtanedir..

bu olay inatlaşma değil saygıdır...eşinin kendi ailesinin yanında tatil yapıp karısının ailesinin yanına 1-2 günlüğüne bile olsa gitmemesi problem bence...rahat edemezmiş saçma bir bahane..karısı rahat ediyor sonuçta eşinin ailesinin yanında..

kimseyi yanlış yönlendirmem...bu benim düşüncem..ben git kavga et demiyorum...sadece eşi ailesini görmek istemiyorsa annesi çağırmış sonuçta ozaman kendin git dedim..

herkesin yapısı farklıdır bazı erkek rahat edemez bazısı eder
benim adam mesela ailesinin yanında rahat edemez bir iki gün kalır Kayseriye gidelim diye tutturur.
kadın ailesi ile aynı şehirde yaşıyor zaten kocasını kırmaya değmez .Adamın yılda üç hafta görme şansı var .

Annen mutlu hissetsin diye eşini kırma bence, benim ailem senin ailen olayına çevirirsen işin içinden çıkamazsın eşinle inatlaşırsın, günü geldiğinde 600 km lik yola seni mecbur ederse kendi ailesi için, aynı şeyi senden isterse rahat edemem de geç...
Ha eğer eşin kendi ailesi konusunda aşırı bencilce davranıyorsa haklısın ama erkekler bu aile konusunda imatlaştı mı çekilmez oluyorlar hayatı zindan ediyorlar vallahi , iyisi mi idare edip mantıklı davranmak, nasılsa annenle almanyada sık görüşürsün, aranızda şükür gurbet yok, eşini üzme tatilin tadını çıkar canım

herkesin yapısı farklıdır bazı erkek rahat edemez bazısı eder
benim adam mesela ailesinin yanında rahat edemez bir iki gün kalır Kayseriye gidelim diye tutturur.
kadın ailesi ile aynı şehirde yaşıyor zaten kocasını kırmaya değmez .Adamın yılda üç hafta görme şansı var .

kadın ailesi ile aynı şehirde yaşıyor zaten kocasını kırmaya değmez .Adamın yılda üç hafta görme şansı var

bu konuda kesinlikle haklısın...benim demek istediğimde ailesini kırmasın..belki akrabaları var orda onlarla görüştürcek falan..1-2 gün gerçekten çok kısa...

Yanlis okudunu galiba, erkek tarafinin ailesiyle tatil yapmicakki. Sadece kayinvalidesinin evinde kalicak muhtemelen kayinvalideside almanyada.

Bencede esinizle basbasa tatilin tadini cikarin almanyada surekli ve daha kolay gorusuyorsunuZdur turkiyede 600 km hic de az degil. 14 gunde hic birsey degil hemen gecer.

kadın ailesi ile aynı şehirde yaşıyor zaten kocasını kırmaya değmez .Adamın yılda üç hafta görme şansı var

bu konuda kesinlikle haklısın...benim demek istediğimde ailesini kırmasın..belki akrabaları var orda onlarla görüştürcek falan..1-2 gün gerçekten çok kısa...
eşinin ailesiyle hiç tatile çıkmamış ki konu sahibi 1 -2 gün idare etmelik durumu olmamış yani.
bu tatilde de kv'nin yazlığında kalacaklar ama onlar olmayacak.
bence yanlış anlaşılma oldu.

Yanlis okudunu galiba, erkek tarafinin ailesiyle tatil yapmicakki. Sadece kayinvalidesinin evinde kalicak muhtemelen kayinvalideside almanyada.

Bencede esinizle basbasa tatilin tadini cikarin almanyada surekli ve daha kolay gorusuyorsunuZdur turkiyede 600 km hic de az degil. 14 gunde hic birsey degil hemen gecer.

evet evet yanlış anlamışım :KK22: başbaşalarsa iş değişir tabi...

X