Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatta babamdan öyle birşey beklemem diyor haytta şuan birlikte okuyoruz. Tabi morali bozuluyor
Yapar veya yapmaz ondan kimse yuzde yuz emin olamaz bu sartlarda ama k.valide ile k.pederin cahil insanlar oldukları kesin. Bu bile bebeğinizi bir daha onlara bırakmamanız gerektigi konusunda yeterli bir unsur. Yatakodasinda dedesiyle birlikte yatması, dedesinin cocugun yaninda anadan üryan durması bunlar hiç de normal hareketler değil sonuçta. K.valideniz bebeginizin altini açmaya üşendiği durumlarda dededen fln yardim istiyorsa ya da vakti zamaninda istediyse alt degistirirkende eli bebeginizin malum yerlerine dokunmuş olabilir. Ne biliyim ya çok mide bulandırıcı şeyler bunlar. Şahsen ben bu devirde kimseye güvenmiyorum. Umarım sandığınız gibi bir taciz durumu yaşanmamıştır.

Aynı şeyi düşünmüşüz, evde gelini varken ne demek havlu ile banyodan çıkmak.
Salondan banyo yatakodasi görünüyor. İstemeden görmek zorunda kaldım. Sıkıntı kızımın o odada olması
Yinede normal değil. Ben kendi babamı dahi ne havlu ne bornozla gördüm. İşten geldiğinde duş alırdı genelde, banyoya kıyafetlerini de alır öyle girer, giyinir çıkardı.

Ya ne enteresan birisiniz ben neden bıraktın senin suçun demedim ki ben bırakamıyorum dedim çünkü okadar çok sey duyuyoruzki kimseye güvenim kalmadı tek kızdığım yer dedenin rahatlığını görüp de tepki vermemesi ya insan bian refleks olarak bile tepki verir ne demek kalsın içerde bişy olmaz ya tek kızdığım yer bu onun dışında kimseyi suçlamadım

Bu noktada ben size hak veriyorum ne olacak ki kalsın dese kv ben ortalığı yıkarım ne demek kalsın ben yokken de mi böyle yapıyorsunuz siz diye . Ama şu noktada haksizsiniz çalışan bir anne ne yapsın ? Yani güvenemiyorum diye iki çocuğu olsa ikisini de kendi büyütse zaten çalışamaz çalışmadığinda da çocuk büyütmek ekonomik olarak da bir kadının kendini güvenceye alamaması noktasında da sıkıntı .

Çevir kazı yanmasın….
Diğelerinide bulayımmı yoksa ben ne yazmıştım ya diye bi okurmusunuz?

Gece savcıyı yatağından mı kaldıracktı? Sizin gibi fevri davransa inanın olay çok daha kolay ört bas edilebilir.
Gece gece evi bassa ne olacak? Adamın "evet yaptım ama beni affedin kızım" demesini mi bekliyorsunuz.
Bazı insanların kapatma düğmesi olsa keşke diyecektim, şükür bu sitede ban olayı var.

O kısmı bende anlamadım
Koştum ama çocuğu içeri aldı kapıyı kapattı demişti sanırım??
Eğer böyle birşey varsa o kapıyı kırarım çok ciddi söylüyorum ne demek çocuk içerde dursun üstümü giyineyim ? Bunun normal olma ihtimali zaten yok bir daha asla birakmazdim. İçerdeyken nasıl kapıyı kapatabilir yani aklım almıyor

Kv desi dikkat eder merak etme diye falan zırvalamış
Ya karı-koca ağır cahiller, yada ikiside aynı derecede suçlu

Ya sanırım o odada giyinirken görmesin diye gözünü kapa demiş. Çocuk da açmış ve görmüş. Ben böyle anladım. Önceden söylediği popoma dokundu kısımlarının üzerine de düşün bence

Ya kayınpeder zaten saçma bi insan, ben evdeyken kayınpederim niye duştan belinde havluyla çıkıp ortadan geçiyo? Ben babamı bornozla görmedim 20 küsür sene aynı evde yaşadık.

O noktayı ben şöyle zannetmistim doğru okumamışim demek ki genel olarak dikkat eder diye . Odaya götürürken görmüş mu o an konu sahibi bunu anlamadım . Eğer görmüşse ve kv böyle birşey saçmalamışsa o an cidden oturup beklememek gerekir e çocuk orda görmüş olabilir yani cinsel organını sonuçta adam çocuk aynı odafayken üstünü giyiyor bir yerde gözünü kapa dedi açtığımda gördüm demiş çocuk belki de o sırada yaşandı gözünü kapa arkanı dön falan deyip adam odada üstünü giydi cildirmalik olay gerçekten

Hera , bence bir uzmandan yardım al anksiyitelerin endişelerin ile ilgili. İnan ki bu gittiğin yol yol degil. benim 30 yaşında çocukluk arkadaşım var. O da pamuklara sarmalaya sarila büyütülen,annesinin devamlı başına bir şey gelecek diye endişe ettiği bir kız. İnan kız o kadar dünyadan bihaber, o kadar boş bir hayat yaşıyor ki. Ne yanına birini almadan bir yere gidebiliyor,ne insanlara guveniyor. Sanki herkes kötüymüş de ona zarar verecekmiş gibi hissediyor. Öğrenci evim varken onu kendi şehrime çağırmıştım, "apartmanda erkek öğrenci var mı" demişti. "Yani tabii vardır elbet,kaç katlı apartman" dedim diye gelmedi. Yine yıllar önce her şeyden bunaldigini söylediği vakit beraber tatile gitmeyi teklif ettim, önce heveslendi sonra vazgeçti, bilmediğimiz yerde kalmakla ilgili. "ne olacak ki,otel orası" dedim, "ne mi olacak? Tecavüz edebilirler mesela" dedi
Demek istediğim öyle annelerin böyle cocuklari oluyor.
Nasil yaparsın bilmiyorum ama kendini rahatlat, çocuğuna bu kötülüğü yapma. Bırak da doya doya yasanmis bir ömrü olsun hem çocukluğunda hem gencliginde.

Bende aynı şeyi yazmıştım şimdi böyle oldu belki de o sırada KV ve anne evdeyse nasıl müdahale edilmedi anlayamıyorum ama

Acaba yanlişmı anladımki
Dediğiniz gibide olabilir
Arkadaşın kafası çok karışık doğal olarak, dolayısıyla kesik kesik karışık yazmış bazı yerlerde.
Bende kp rahatlığına takıldım, ne demek evin içinde bornoz havluya dolanmak gelin torun varken
Ben kendi babamı bilmem duş sonrası havluyla gezdiğini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…