Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet söyledik. Diyeo zaten. Pubisimi diyor. Pubis dediği kuşu. Onu da kaynanamın duydum. Tuvaletini yaparken kızıma pubis demiş. Kızım da ona pubis diyor. İlk gördüğüm gün soracim bunları. Sen kızıma orası için pubis mi dedin. Neden dedin. Ne ara dedin bı sorayim bakayım.
İk cisi evet göbekli . Malesef bı kaç şey anlatıyor. İşte.
Bu anlattıkları yeterince kafi bence o evde o insanlarla kalmaması için...Bundan sonrası için hemen çocuğu ordan uzaklaştırın...Evde aşırı bir rahatlık havası sezıyorum..Kaynana XXXL...Çocuğun mahrem bölgesi falan demeden tuvalete götürüyor ve dikkat etmiyor..Belki de dedeye de götürtüyor..Dede banyodan çıkıyor çocuk yanında ama o dikkat eder diyor...Eeee etmemiş işte...Etmemiş...Varlığından haberi olmadığı şeyi nasıl söylüyor bu çocuk...Olmaz asla olmaz...

Bebek dahi olsa erkek ya da kız ulu orta altını bile almayın diyor pedagoglar...Ben erkek çocuğu babasıdır,dedesidir demedim bugüne kadar...

Kendim giyinirken dahi yanıma almadım,aldırmadım ve kesinlikle yasaktır..Tuvalete de girmedi,banyoyada.Şuan da korksa dahi kapının önünde bekler..Bunlar çok dikkat edilmesi gereken hassas ve bir hayatı ebediyen etkileyecek konular...

Böyle birşey psikolog onaylarsa beni burdkimse tutamaz. Benm işim jome Office zaten alırım bavulumu babamlara giderim. Ama yok eşim bekle evi satalım kiry averelim der o başka. O süreci beklerim. O sürecin de çoğunu babamlarin evinde gecirirrim. Çok gerginim. Haykirip hesap sormak istiyorum. Ben aslında çok fevriyimdir. İlk kez bu konuda sakinim. Kendime sasiriyorum
Sakinlik değilde şok durumu sizinkisi ve ne yapacağını bilememek. Kafanız karışık. Elinizde çok şey var ama net ıspat yok. Uzmanla görüşmeden zaten ortalığa dökmeyin. Yalnız da bırakmayın. Ne olursa olsun kayın aile normal değil. Bu saat oldu uyumadım ben de. Migren atağım geldi okurken. Gidin uyuyun biz yarın hayatımıza dönecez ama siz bu probleme uyanacaksınız.

Sakinlik değilde şok durumu sizinkisi ve ne yapacağını bilememek. Kafanız karışık. Elinizde çok şey var ama net ıspat yok. Uzmanla görüşmeden zaten ortalığa dökmeyin. Yalnız da bırakmayın. Ne olursa olsun kayın aile normal değil. Bu saat oldu uyumadım ben de. Migren atağım geldi okurken. Gidin uyuyun biz yarın hayatımıza dönecez ama siz bu probleme uyanacaksınız.
Uyuyamıyorum. Kızıma sarılmak istiyorum nasıl unutturcam yavrum ne yasadi bilmiyorum. Annemle kızımı alıp kaçmak istiyorum.

Kınamıyorum ama yani okadar beyefendi bi kayınpederim varki bırakmıyorum bence bırakılmamalıda bana yanlış geliyor. Tamam zor durumda kalmışsınızdır çalışmanız gerekiyodur belki ama dedeye bırakcağınıza keşke evde iş yapsaydınız. Evlere işler veriliyor. Çocuk daha çok küçük dedeye bırakmanız bana çokkk saçma ve sorumsuzca bi davranış gibi geliyor. Ve yazınızdan anladığım kadarıyla adamı sizde tam olarak tanımıyorsunuz önceden iyiydi şimdi böyle oldu falan diyorsunuz yani siz tanımıyorsunuz bu adamı bence. Adam bişey olmaz kalsın çocuk diyor ve sadece yok durmasın alıyım çocugu demeniz saçma geliyor bana

Kınamıyorum ama yani okadar beyefendi bi kayınpederim varki bırakmıyorum bence bırakılmamalıda bana yanlış geliyor. Tamam zor durumda kalmışsınızdır çalışmanız gerekiyodur belki ama dedeye bırakcağınıza keşke evde iş yapsaydınız. Evlere işler veriliyor. Çocuk daha çok küçük dedeye bırakmanız bana çokkk saçma ve sorumsuzca bi davranış gibi geliyor. Ve yazınızdan anladığım kadarıyla adamı sizde tam olarak tanımıyorsunuz önceden iyiydi şimdi böyle oldu falan diyorsunuz yani siz tanımıyorsunuz bu adamı bence. Adam bişey olmaz kalsın çocuk diyor ve sadece yok durmasın alıyım çocugu demeniz saçma geliyor bana
Evden çalışıyorum ztaen cocguma da kendim bakıyorum. Konuda geçenleri sayfaları okursanız anlarsiniz.

Uyuyamıyorum. Kızıma sarılmak istiyorum nasıl unutturcam yavrum ne yasadi bilmiyorum. Annemle kızımı alıp kaçmak istiyorum.
Hanımefendi sizde birşeyleri saklıyorsunuz sanki bakın ekran görüntüsü aldım yemin ederim şu saatte giderim karakola dizide buldururum gerekirse o çocuğu da aldırana kadar uğraşırım sabah işe gideceğim ama yatamıyorum başka bir üyenin sorusuna bir kaç kötü birşey anlatıyor demişsiniz ne anlatıyor bu çocuk dedem orama dokundu mu diyor ne diyor kafayı yiyeceğim senin yavrum 3 yaşında 3 anlat bize doğru düzgün başka ne anlatıyor kızın sen şuan nasıl bu kadar rahatsin nasıl hala polise gitmedin kızın ne anlattı eksiksiz bir şekilde hepsini bize anlat

Hanımefendi sizde birşeyleri saklıyorsunuz sanki bakın ekran görüntüsü aldım yemin ederim şu saatte giderim karakola dizide buldururum gerekirse o çocuğu da aldırana kadar uğraşırım sabah işe gideceğim ama yatamıyorum başka bir üyenin sorusuna bir kaç kötü birşey anlatıyor demişsiniz ne anlatıyor bu çocuk dedem orama dokundu mu diyor ne diyor kafayı yiyeceğim senin yavrum 3 yaşında 3 anlat bize doğru düzgün başka ne anlatıyor kızın sen şuan nasıl bu kadar rahatsin nasıl hala polise gitmedin kızın ne anlattı eksiksiz bir şekilde hepsini bize anlat
Bazdn o kadar saçma sapan yorum yapıyorsunuz ki koyun can derdinde kaasap et derdinde. Bişey diyecek ama banlarinirim diye demiyorum Allah im yarabbim y.a ben saklayacak olsam öğretmen şimdi eşinize söylemeyin dediğinde saklardim. Her otu ..oku burda anlatmak zorunda değilim tmm mi. Zaten mecaim yok önemli kısımları yazdım. Fikir alıyorum sizin fikriniz önemli değil. Kiymetlilerini seçip değerlendiriyorum. Siz gidebilirsiniz.

Tmm işte onlara pedagog demoyolar mi. Tabiki onlara gidecegim
Okul psikoloğu ile değil direkt çocuk psikiyatristine hatta hatta mümkünse devlette çalışan Birine gidin. Okulun görevlisinin sadece bu konuda bi düşüncesi olur sizi yönlendirir. Resmi olarak Bi tanı, Bi kanıt olması için çocuk psikiyatristi olması gerekli. Yoksa çocuk hepsine ayrı ayrı anlatmak zorunda kalacak, hırpalanmasın kızınız.

Polise gitmedim diyor ya. Sizden daha akillilari var bak. Ben yapacak olsam direk savcılığa gideceğim. Polismis. Hey yavrum hey. Olay netlessin sana da haber veririm. Hassasiyetini anlıyorum. Ama o endişelendim yavru benim yavrum. Ve pedagog medagog ne varsa üzerine gidicem. Senin gibi fevri davransam şimdi herşey .ok olmustu

Bazdn o kadar saçma sapan yorum yapıyorsunuz ki koyun can derdinde kaasap et derdinde. Bişey diyecek ama banlarinirim diye demiyorum Allah im yarabbim y.a ben saklayacak olsam öğretmen şimdi eşinize söylemeyin dediğinde saklardim. Her otu ..oku burda anlatmak zorunda değilim tmm mi. Zaten mecaim yok önemli kısımları yazdım. Fikir alıyorum sizin fikriniz önemli değil. Kiymetlilerini seçip değerlendiriyorum. Siz gidebilirsiniz.
Peki siz bilirsiniz o çocuk sizin elinizden alınsın da o zaman görün ihmallerle çocuk büyütmek nasıl oluyormuş ben bunu görüp okuyup yetkililere haber vermezsem eğer insanligimdan şüphe duyarım

Okul psikoloğu ile değil direkt çocuk psikiyatristine hatta hatta mümkünse devlette çalışan Birine gidin. Okulun görevlisinin sadece bu konuda bi düşüncesi olur sizi yönlendirir. Resmi olarak Bi tanı, Bi kanıt olması için çocuk psikiyatristi olması gerekli. Yoksa çocuk hepsine ayrı ayrı anlatmak zorunda kalacak, hırpalanmasın kızınız.
Gidecegim

Dedenin evine nasıl kamera taksınlar hadi taktılar kanıt için çocuğun aynı şeyleri yaşaması çokta iyi fikir değil.
Her seye katilmakla beraber ek olarak, kamera goruntusundrn cikicak olumsuz seyleri izlemeye insanin yuregi mi dayanir maddesi eklemek istiyorum, cok acil pedagoga goturmelisiniz

Kamera falan filan bos is, vakit kaybetmeyin derim

Ya taciz eden babalar bile var öyle sapıklar var diye kimseye güvenmeyecekmisin ne saçma konuşuyorsunuz bazen insan mecbur olduğunda bırakıyor işte sınavın oluyor işin oluyor annesin robot değilsin şimdi böyle bişeyi fark ettikten sonra hala yanında bırakıyor sa göz yumuyor sa yokya çocuk uyduruyordur diyip peşine düşmüyosa amenna illaki bırakıyoruz üstelik babaannesi de var evde kadını resmen kötü anne ilan ettiniz derdi büyük zaten şuan ben bile kendimi o kadar kötü hissettim ki kendi çocukluğum geldi aklıma dedelerim le diyaloğum bir gün görmese gözünde tüterdim bir gün olsun böyle sapık şeyler yaşamadım koynunda uyuduğum bile oldu Allah aşkına ya normal insanlar böyle şeyler yapmazlar ve güvenilirdir ki zaten konu sahibi de bırakıp da çocuğunu görmezden de gelmemiş fark etmiş kurcalamış farkındaysanız sanki kimse dedeye babaanne ye çocuk vermiyor herkez mükemmel herşeye yetişen harika anneler yapmayın şunu Allah aşkına

Ya taciz eden babalar bile var öyle sapıklar var diye kimseye güvenmeyecekmisin ne saçma konuşuyorsunuz bazen insan mecbur olduğunda bırakıyor işte sınavın oluyor işin oluyor annesin robot değilsin şimdi böyle bişeyi fark ettikten sonra hala yanında bırakıyor sa göz yumuyor sa yokya çocuk uyduruyordur diyip peşine düşmüyosa amenna illaki bırakıyoruz üstelik babaannesi de var evde kadını resmen kötü anne ilan ettiniz derdi büyük zaten şuan ben bile kendimi o kadar kötü hissettim ki kendi çocukluğum geldi aklıma dedelerim le diyaloğum bir gün görmese gözünde tüterdim bir gün olsun böyle sapık şeyler yaşamadım koynunda uyuduğum bile oldu Allah aşkına ya normal insanlar böyle şeyler yapmazlar ve güvenilirdir ki zaten konu sahibi de bırakıp da çocuğunu görmezden de gelmemiş fark etmiş kurcalamış farkındaysanız sanki kimse dedeye babaanne ye çocuk vermiyor herkez mükemmel herşeye yetişen harika anneler yapmayın şunu Allah aşkına
Çok tesekkurederim. 🙏❤️

Çok tesekkurederim. 🙏❤️
Sonucu merakla bekliyorum inşallah düşündüğümüz gibi değildir beynim uyuştu bırakıp açıköğretim sınavına gidiyorum dişciye gittim mecburum küçücük çocuğu heryerde peşimde sürükleyemem ki yazın babası ile beni kapıda beklediler ama ya kışın herkes manşallah harika böyle yazıları okudukça gerçekten dehşete düşüyorum normalde bir dede bunu asla yapamaz bu normal olmayan bir pisliğin işi sadece ki kreşte yokmu sapık o zaman oraya da bırakmayalım evde çocukla oturalım hep yaşamayalım biz inşallah en az zararla kurtulur söyledikleriniz maalesef ters Bi şeylerin varlığını gösteriyor 😔

çocuklar yalan söylemez
direk tacize yönelik şeyler söylüyorsa kesinlikle doğdurur
oyun terapisi her şeyi açığa çıkarır
asla kamera işine girmeyin tekrar aynı şeyleri yaşamasın
böyle olaylar zaten yakın çevreden olur maalesef inanamamanız çok normal

çok küçük bir ihtimal adamın dikkatsiz oluşu da var
başlı başına evde başkası varken banyodan havluyla bence bornozla bile çıkmak zaten normal bir davranış değil
taciz yoksa bile bu büyük ihmal sadece çocuğa değil size karşı da normal tavır değil
her halükarda o ortam çocuğunuza zararlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X