Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adamın rahatlığından genişliğinden bahsetmiş zaten öyle birinede göz göre göre çoçuk bırakılır mı

Adamın rahatlığından genişliğinden bahsetmiş zaten öyle birinede göz göre göre çoçuk bırakılır mı
Canım benim bunlar çocuğu onlara bırakırken ki süreçte gördüğüm şeyler. Ondan önce yani cocuktn önce o adamla aile içinde bir araya gelince gayet düzgün efendi çalışkan vs. Müneccim boku yemedim. Rahat olduğunu vs hareketlerini bu süreçte dikkatimi çekti de şüphelendim zaten

Gerisini okumadım mide bulandırıcı, bir daha onlara bırakma, seni etkilemek istemem ama ben o dedenin şeyini koparır ona tekrar sokardım, şeyinden asarim. Neyse dicek çok laf var , kazem ve mune m banlar

Çok şükür.. Bu size bir işaret olsun. Kızınızı gözunüzden sakının kimseye ama kimseye güvenmeyin. Gerekirse iple kendinize bağlayın bir kösede oynasın siz işlerinizi yapın. Hiçbir sey ondan kıymetli değil.

Bir de bir durum yaşadığinizda çekinmeyin tepkinizi o an verin. Iyi ki fark ettiniz belki zamanla çocuğunuza fiziksel zarada verecekti.

Maalesef sanki kadın sokağa atmış çocuğu . Allah'ım hep bir laf dövüşü . Neyse konuya bakalım biz , inşallah en pislik şekilde geberir o dede denecek mikrop

Başıma ağrılar girdi şu konuyu okuyunca...
Dede çocuğun yanında giyinmiş...Ve çocuk onu görmüş...

Deden sana dokundu mu? Mesela nasıl seviyor seni bana göstersene diye gülerek konuşturdunuz mu?

Allah'ım inşallah çocuğa dokunmamıştır diyorum...Ama eğer ki yanlış bir hareket yapsaydı da bunu size " dedem bana bunu yaptı" diye söylerdi gibime geliyor...

3.5 yaşında olan oğlum hala seninde pipin var mı anne diye soruyor bana...Peki babamın var mı diyor..Görseydi sormazdı değil mi?

Şu çıkarıma vardım kendimce...Çocuğun yanında giyinmiş...Çocuk onu o şekilde görmüş...Dede şişman ve göbeği var...İlgisini göbekte çekmiş...Ve size onu resmediyor...

Birşey yapmamışsa da yanında o vaziyette bulunmuş...Neyse ne..Tek başıma aç kalacağımı bilsem o çocugumu bu saatten sonra yanıma alır merdiven temizliği işine girerim evladımda yanımda durur ...Daha da bişi demiyorum...

Allah'ım evladınızı korusun ve kollasın...Allah'ıma emanet olsun yavrunuz,yavrularımız....

çocuklar bilmedikleri bir şeyi uyduramazlar. Hayal güçleri daha başka şeyler üretebilir ki kızınız daha çok küçük. Dedesiyle kaldığı yere gizli kamera koymanızı öneriyorum. İnşallah yanılıyoruzdur.

İnşallah çocuğa bir zarar vermemiştir
İçime kurt düştü
Konu sahibi lütfen görüşmenizden sonra bize bilgi verin
Yalnız adam ve karısı aşırı lakayit terbiyesiz,gelinleri yahut bir 3.sahisin karşısında bornozla durması kaldı ki bu bebek . Onlara göre herşey mübah gibi ben sevmiyorum mıc mıc aile ilişkilerini de bir bebeği öperken bile

Bütün çocukları inşallah.

Çocuk deneme tahtası mı ? Çocuk bir daha asla o dedeyle yalnız kalmamalı!

Cocuklarin cinsel gelişimleri 3 yaşlarında başlıyor aslında. Değişiklikleri fark edebiliyorlar. Kız erkek ayrımı yapmasalar da evcilik oynarken kadınlar anne erkekler baba oluyor. Tabi eğer erkek yoksa ortamda kızlardan biri baba olmamak için direndiği dahi oluyor. Bu ayın sonunda 3 yaşına girecek yeğenim güzel olmanın derdinde. Güzel olmadığında erkekler onu begenmezmis. Babasıyla evlenecekmis ki boyle konular asla konuşulmaz ve annesi her daim yanında.. . Çocuklar sünger gibi tv telefon herseyi kaydediyorlar. Tabi günümüzde neler duymuyoruz ki suphelerinizde cok haklısınız. Ayrica hangi aklı başında insan o o kadar yavrucagin yanında banyodan çıkışta giyinir. Kayinpederinizin aklı melekleri yerinde değil, kayinvalidenizinde öyle. Bunlar normal olarak gosterilmemeli çocuğa.
Bir pedagoga goturdugunuzde onların bu işi çözmesi an meselesidir.
yalan söyleyip söylemediğini de davranışlarından, olayı kurgulama şekillerinden anlayabilirler. Siz birsey yapmasalar bile onlara teslim etmeyin cocugunuzu. Bunlar geri dönüşü olan şeyler değil. Insallah kötü bir şey yaşamamıştır.

Evet söyledik. Diyeo zaten. Pubisimi diyor. Pubis dediği kuşu. Onu da kaynanamın duydum. Tuvaletini yaparken kızıma pubis demiş. Kızım da ona pubis diyor. İlk gördüğüm gün soracim bunları. Sen kızıma orası için pubis mi dedin. Neden dedin. Ne ara dedin bı sorayim bakayım.
İk cisi evet göbekli . Malesef bı kaç şey anlatıyor. İşte.

Bende anneyim benimde bir kızım var. Geçim sıkıntısıda çektiğim oldu çok çalışmak da istedim yapmak istediğim çok seyim vardı ve hala da var ama hepsine bir sünger çektim anneme kayınvalideme bile bırakmıyorum gözümün önünde herzaman. Tabiki okula gidiyor gidecekte gitmesi gerektiği yarlere ama benim takıldığım konu çok farklı. Benim kayınpederim duştan çıkcak belinde havlusuyla ben o pisliğe kızımı emanet edicem ya bikere benim karşıma böyle çıkan edepsizden ben herşeyi beklerim. Yok yani bunu nasıl anlamaz bi insan adam terbiyesizin teki zaten besbelli. Ya nasıl yüzüne bişey olmaz kalsın der ve bu konuyu normal birşeymiş gibi anlatması:

Lutfen kiziniza inanin ve gerekeni yapin lutfen. O kiz çocuğu dedesi tarafindan tacize uğruyo. Yakiştirmaya bilirsiniz ama evet dunyada boyle adi insanlar var . Kizinizi pedegoglarla goruşturun geç olmadan onun aklina kazinanlardan kurtarin onu. Bir annesiniz ve kizinizi birdaha onlara yaklastirmayin lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…