- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Pedagog aslında Türkiye’de karşılığı olan bir kavram değil. Herkes nedense kendine pedagog diyor. Pedagog a gitmenize gerek yok. Çocuk psikiyatristine gitmelisiniz ya da oyun terapisi eğitimi almış psikoloğa.Yarınki görüşme okul psikoloğu ile olacak. Anne ve baba ile . Yani ben ve eşimle. Kızımı iyi bir pedagoga göstercem. Bakalım ne çıkacak
Cuma günü oldu. Ortaya çıktı.Bu olaylar bugün olmadığına göre şuana kadar uzaman desteği almama sebebiniz nedir?
Tmm işte onlara pedagog demoyolar mi. Tabiki onlara gidecegimPedagog aslında Türkiye’de karşılığı olan bir kavram değil. Herkes nedense kendine pedagog diyor. Pedagog a gitmenize gerek yok. Çocuk psikiyatristine gitmelisiniz ya da oyun terapisi eğitimi almış psikoloğa.
Yalnız bırakmak mi. Kızımın n Ensesindeyim. O adamla karşılaştım okul dönüşü. Öğretmenle konuşmuştuk. Sakin kalmamı beklememi söyledi. Suratına bakamadım bile. İnşallah karsilasmam.Yatakta evcilik oynanmaz ! Bu yaştaki çocuk karşı cinsin cinsel organı tasvir edemez !inşallah yanılıyorsunuzdur böyle bişi yaşanmamış olsun dilerim ama asla peşini bırakmayın yine de tedbir amaçlı yalnız bırakmayın
Allah korktuklarınızdan emin kılsın inşallah.Cuma günü oldu. Ortaya çıktı.
Böyle birşey psikolog onaylarsa beni burdkimse tutamaz. Benm işim jome Office zaten alırım bavulumu babamlara giderim. Ama yok eşim bekle evi satalım kiry averelim der o başka. O süreci beklerim. O sürecin de çoğunu babamlarin evinde gecirirrim. Çok gerginim. Haykirip hesap sormak istiyorum. Ben aslında çok fevriyimdir. İlk kez bu konuda sakinim. Kendime sasiriyorumAllah korktuklarınızdan emin kılsın inşallah.
Böyle birşey inşallah gerçek değildir.
Şüphesi, düşüncesi bile aşırı rahatsız edici.
Tmm senin mesajından sonra neden doğurdum diye ağlarım. Ben çocuğuma kendim baktım 24 saat uykusuz. Gece uyumazdim gündüz çalışır yine uyumazdim . Ayildim bayıldım bazen. Bazen de annemi hastnye götürdüm. Bı dedesi var. Kime birakcaktim kimeeee. Deliricem ya. Bu kadar kınamayın bence.Şu zamanda dedeye ona buna hiç kimseye güven olmaz 1 2 saatte olsa kimseye çocuk emanet edilmez. Kayınpederin senin karşına bile havluyla çıkıyorsa demekki terbiyesiz arsız mahlukatın teki. Ya şu çocuklarınızı bırakmayın kimseye güvenmeyin neler duyuyoruz. Madem başında duramıycaksınız ne diye doğuruyorsunuz. Hayatı boyunca unutamayacağı yaralar alıyor böyle çocuklar. Kanım dondu ya
Siz iyi misiniz? Çocuğunuzu kontrol ediyor musunuz?Tabiki oldu hem de çok. Ama daha çok bahçede. Kreş zamanı bazı zamanlar oldu. Güya evin içinde oynuyorlar kaynanam da evde. Ama ne bileyim kuytuda köşede . Bide kayınvalidem şey demişti sevimli sevimli anlatıyor . Canm benim geçen gün binbaktim dedesiyle dedesinin yatağında yatiyolar.
Nasıl yani dedim
İşte oyun evcilik felan oynuyorlar.
Ne münasebet ya.
Çocuğumu kreşe yazdırdım. Ben götürüp ben alıyorum tavsiye için tesekkurederim. 1 sene önce bu tvasiyenizi uyguldim. Bunun öncesinde de ben baktım zaten. 2 yaşında kreşe başladı kızım.Siz iyi misiniz? Çocuğunuzu kontrol ediyor musunuz?
Dede kim allah aşkına her türlü puslik bu yaşlılarda var .
Çocuğunu bir kreşe yazdır siz bırakın siz alın günah ya bebeye..
Pardon ama kadının bakmamakla ilgili ne derdi var bu kadar yazdığından bir işe gidip gelişini mi sorguluyorsunuz da bakmiyormus,çalışıp para kazanmasin mi evladı için ,ne bilsin ? Biz insanız yani en yakınlarına güvenip birakmayacakta kime bırakacak ve hemen milletin analigini sorgulamayın çok ayıpŞu zamanda dedeye ona buna hiç kimseye güven olmaz 1 2 saatte olsa kimseye çocuk emanet edilmez. Kayınpederin senin karşına bile havluyla çıkıyorsa demekki terbiyesiz arsız mahlukatın teki. Ya şu çocuklarınızı bırakmayın kimseye güvenmeyin neler duyuyoruz. Madem başında duramıycaksınız ne diye doğuruyorsunuz. Hayatı boyunca unutamayacağı yaralar alıyor böyle çocuklar. Kanım dondu ya
Evet ya. Kendimi sorguluyorum. Birgün olsun aman baksın da rahata edeyim demedim. Ne zaman bayıldım gerçek manad baygınlık gecirdim o zaman verdim. Eşim bile gitsin biraz dediğinde hyyir dedim. İhtiyacım olunca en yakınınıza teslim edemicem kime teslim edecek napcam. Hemen yargılamalar. Tesekkurederim. Neyse ban ne dedikleri de çok önemli değil kızım iyi olsun daPardon ama kadının bakmamakla ilgili ne derdi var ? Biz insanız yani en yakınlarına güvenip birakmayacakta kime bırakacak ve hemen milletin analigini sorgulamayın çok ayıp
Öfff şöyle konularda bile yargı dağıtmayın yaŞu zamanda dedeye ona buna hiç kimseye güven olmaz 1 2 saatte olsa kimseye çocuk emanet edilmez. Kayınpederin senin karşına bile havluyla çıkıyorsa demekki terbiyesiz arsız mahlukatın teki. Ya şu çocuklarınızı bırakmayın kimseye güvenmeyin neler duyuyoruz. Madem başında duramıycaksınız ne diye doğuruyorsunuz. Hayatı boyunca unutamayacağı yaralar alıyor böyle çocuklar. Kanım dondu ya
Pardon ama kadının bakmamakla ilgili ne derdi var bu kadar yazdığından bir işe gidip gelişini mi sorguluyorsunuz da bakmiyormus,çalışıp para kazanmasin mi evladı için ,ne bilsin ? Biz insanız yani en yakınlarına güvenip birakmayacakta kime bırakacak ve hemen milletin analigini sorgulamayın çok ayıp
Bırakmayacak arkadaşım bırakmayacak en yakınına dahi guvenmeyecek mi evet arkadaşım guvenmeyecek sen hala dededir amcadir avut kendini 3 yaşında ki çocuk penis nedir bilmez o çocuklar doğruyu yanlışı anlayana kadar kimseye kimselere birakmayacagiz bu işin eğitimini almış olan kurumlar var ne güne duruyorlarPardon ama kadının bakmamakla ilgili ne derdi var bu kadar yazdığından bir işe gidip gelişini mi sorguluyorsunuz da bakmiyormus,çalışıp para kazanmasin mi evladı için ,ne bilsin ? Biz insanız yani en yakınlarına güvenip birakmayacakta kime bırakacak ve hemen milletin analigini sorgulamayın çok ayıp
Peki dedeyle hangi zamanlarda yalnız kalıyor? Gerekirse işten ayrılın çocuğunula ilgilenin. Evde olsanız daha iyi kreş vs hepsi masraf. Evde kendiniz bsksanız daha sağlıklıÇocuğumu kreşe yazdırdım. Ben götürüp ben alıyorum tavsiye için tesekkurederim. 1 sene önce bu tvasiyenizi uyguldim. Bunun öncesinde de ben baktım zaten. 2 yaşında kreşe başladı kızım.
Ya tabi bende ücretsiz izindeyim,ise başlamam gerekirken ama sırf çocuğumun en muhtaç zamanları diye çalışmadım başlamadım . Yarın çalıştığımda da en yakinlarim yanımda aynı memlekette iken tabi ki bakıcıya bırakmam . Annelikle ,dogurmakla ne ilgisi var anlamadım eee o zaman millet paranoyak olsun çocuk doğurmasın ya da çalışmasın eş kişisinin getirdiğine talim olsun , evladı için ,iyi bir gelecek için cabalamasinEvet ya. Kendimi sorguluyorum. Birgün olsun aman baksın da tahta edeyim demedim. Ne zaman bayıldım o zaman verdim. Eşim bile gitsin biraz dediğinde hyyir dedim. İhtiyacım olunca en yakınınıza teslim edemicem kime teslim edecek napcam. Hemen yargılamalar. Tesekkurederim. Neyse ban ne dedikleri de çok önemli değil kızım iyi olsun da
Fiziksel hiç bişey yok bin sukur. Kızım 4 de geliyor . Bazen ben çok yoğun oluyorum kızım da daha küçük hep oyun istiyor. TV ve telefon alışkanlığı çok yok. Beni bırakmadığı ve benm bilgisayarda yapmam gereken işler olduğu zaman veriyordum. Ya da annem bu sene hastalandı onu hastanelere götürürken veriyordum.Peki dedeyle hangi zamanlarda yalnız kalıyor? Gerekirse işten ayrılın çocuğunula ilgilenin. Evde olsanız daha iyi kreş vs hepsi masraf. Evde kendiniz bsksanız daha sağlıklı
Bakın kendiniz yazmışsıniz bir evlat kokay büyümuyor. Ne emeklerle büyütüyoruz.
Çocuğunuzda fiziksel bir seyler gördünüz mü? Umarım yoktur bir şey
Laf olsun işte…Pardon ama kadının bakmamakla ilgili ne derdi var bu kadar yazdığından bir işe gidip gelişini mi sorguluyorsunuz da bakmiyormus,çalışıp para kazanmasin mi evladı için ,ne bilsin ? Biz insanız yani en yakınlarına güvenip birakmayacakta kime bırakacak ve hemen milletin analigini sorgulamayın çok ayıp