Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin aileniz nerede?
Konu içinde anlattım. Ben şimdi kafa dinlemeliyim. Yarın görüşme var. Sizler
Dedenin iki sene baktığı komşu çocuğu. Ta buradan Bi b.kluk var. Hangi yaşlı adam çocuk bakar. 🙄
Arkadaslar kafam çok karışık sağlıklı da düşünemiyorum ifade de edemiyorum dede bakmadı komşu çocuğuna hala baktı. Dede de hergun haladaydi zaten. Onu sevdi.

Ben konuyu Korkarak dua ederek gözlerim dolu dolu okudum 19 sayfayı .
ben çocuğun bir tacize maruz kaldığını düşünüyorum. Nolur sakin davranmaya gayret edin, dedeyle karşılaşmayın , durumu belli etmeyin. Eşiniz içinde zor bir durum. İnsan yakıştıramıyor ….
Allah yardımcınız olsun, dilerim en az hasarla atlatırsınız. Size güç kuvvet diliyorum

Arkadaslar kafam çok karışık sağlıklı da düşünemiyorum ifade de edemiyorum dede bakmadı komşu çocuğuna hala baktı. Dede de hergun haladaydi zaten. Onu sevdi.
Şu türk milleti vazgeçsin akrabasevicilikten ya. Yok halası yok dedesi yok nenesi. Ne geliyorsa başına akrabadan geliyor işte. Kendi çekirdek aileni koru kolla.

Anladım biz yanlış anlamışız demek ki. Peki normalde de o halaya çok sık gider mi yoksa çocuğu sevmek için mi gidiyordu. Neyse siz uyuyun Bi dinlenmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun. Varsa bir şey ortaya çıksın, yoksa da çıksın bu şüphe kalmasın içinizde.

Hanımefendi maalesef ki istismar olduğunu düşünüyorum . Çocuğun size söylediği cümle ortada ,"bundan dedemde var gördüm ! Ve dedem yaramazlik yaptı !!!" Yaramazlık yaptık bak ,kimseye söyleme ,hani yaramazlık yapınca gizli saklidir kizilan birseydir ya (anne ve babana söyleme)muhtemelen kızınıza böyle söyledi ve kandırdı . Lütfen ama lütfen üstünde durun ,siz kimseye yakıştırma yapmıyorsunuz ancak ortaya uzman eşliğinde çıkar

Hanımefendi maalesef ki istismar olduğunu düşünüyorum . Çocuğun size söylediği cümle ortada ,"bundan dedemde var gördüm ! Ve dedem yaramazlik yaptı !!!" Yaramazlık yaptık bak ,kimseye söyleme ,hani yaramazlık yapınca gizli saklidir kizilan birseydir ya (anne ve babana söyleme)muhtemelen kızınıza böyle söyledi ve kandırdı . Lütfen ama lütfen üstünde durun ,siz kimseye yakıştırma yapmıyorsunuz ancak ortaya uzman eşliğinde çıkar
Yoo ben çok yakıştırma yapıyorum. Hatta bu dediğinizi ben düşündüm ve eşime söyledim. Dedem neden yaramazlık yaptı diyor. Belki de bize söylemesin diye tembihlendi

İçim bir tuhaf oldu,
Nabzım yükseldi resmen okurken
Sakın kamera mamara kanıt vs için çocuğu o adamla asla birdaha tek bırakmayın
Uzman desteği alın, onlar resim yaptırarak doğru soruları sorarak zaten çözüyorlar
Allah göstermesin öyle birşeyin kamera kayıdı olsa eşimden önce ben katil olurum
Lüften kızınızı asla ama asla o adamla aynı ortama sokmayın
Düşüncesi bile midemi bulandırırdı
Değil aynı apartman aynı şehirde duramazdım öyle bir şüphem dahi olsa
İnşallah öyle birşey çıkmaz

Yoo ben çok yakıştırma yapıyorum. Hatta bu dediğinizi ben düşündüm ve eşime söyledim. Dedem neden yaramazlık yaptı diyor. Belki de bize söylemesin diye tembihlendi
Aynısını düşünüyorum..niçin bir bebek dedesiyle ilgili yaramazlık yaptı der ki ,bu cümlede patlatmış kendini . Kesinlikle görüşün ve sonuç ne olursa olsun evladiniza sıkı sıkıya sarılın

Aynısını düşünüyorum..niçin bir bebek dedesiyle ilgili yaramazlık yaptı der ki ,bu cümlede patlatmış kendini . Kesinlikle görüşün ve sonuç ne olursa olsun evladiniza sıkı sıkıya sarılın
Yaramazlıktan kastı ne
Ay gece gece çok kötü oldum
2 kızım var, şuan nabzım yükseldi yeminle

Yaramazlıktan kastı ne
Ay gece gece çok kötü oldum
2 kızım var, şuan nabzım yükseldi yeminle
Yaptığı şeyi yaramazlık yaptık bak ,kimseye söyleme bu yaptığımızı yoksa hem sana hem de bana kızarlar . Diye söylediğini düşünüyorum tek takıldığım bu cümle oldu maalesef

Yaptığı şeyi yaramazlık yaptık bak ,kimseye söyleme bu yaptığımızı yoksa hem sana hem de bana kızarlar . Diye söylediğini düşünüyorum tek takıldığım bu cümle oldu maalesef
😞
İşte bende çocuğuya naptıda çocuk yaramazlıktan bahsediyor oraya takıldım
Konusahibi dede nasıl yaramazlık yaptı diye sorunca ne diyor çocuk yada ne gösteriyor?
Bunu öğretmenle değil uzman bir pedagog ile öğrenmeniz şart
Öğretmenin kamera fikri çok ama çok kötü
Böyle birşeye izlemeye yüreğiniz dayanırmı gerçekten?

😞
Konusahibi dede nasıl yaramazlık yaptı diye sorunca ne diyor çocuk yada ne gösteriyor?
Bilemiyorum çok acı gerçekten benimde 6 aylık bir kızım var ,çocuğum olsa da olmasa da empati yaparken bile mideme ağrı girdi . Allah'ım sen çocukları bebekleri koru lütfen

Kizlar
3 yaşında kızımda kreşe gitmediği gün tuhaf davranışlar farkettim. Yastığını alıp bı yana kaçıp karnını açıyor bazen karnına oyuncak sokup bu benim falan diyor. Hafta içi de yapıyordu ama iki saat gördüğüm için çok üstünde durmamıstim. Evde durduğu gün dikkatimi çekti ve onu karşıma alıp bisiler sordum. Bana dedesinden bahsetti. Tabi emin olamadim. Öğretmenini arayıp yardım rica ettim. Öğretmeni de biraz konuşturdu ona da tuhaf şeyler söylemiş ama tam belli olmayan. Sonra aklıma erkek oyuncak bebek geldi. Ogretmeni erkek oyuncak bebek üzerinden sorular sordu. Anlatmaya mecalim yok. Halim yok. Midem bulanıyor sikintidan. Size şunu soracagim.
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Birde bir gün biz otururken durup dururken babasının organını işaret edip bu ne diye sordu. Biz ikimizde şaşırıp birbirimize baktık. 3 yaşında bir çocuk erkek kız ayrımı nasıl yapabilir de babasına bunu sorar. Üstelik evde erkek bebek yok
Kızımla ilgilenecek kimse olmadığı için ben çalışırken kızım bazen dedesinde duruyordu mecburen . Başka birakcam kimsem yok. Bazen 1 saat bazen 2 saat.
Bir keresinde onlardayken o adam banyodan çıktı. Üzerinde bornoz yok altında havlu vardı. Bende hemen kostüm kızıma seslendim yatakodasindan almak için , orda dedesinin eşyalarını karıştıriyordu dedesi izin verip alıştırmis oraya. =(dolapta vidalar cer çaput bisiler var ) . Neyse ben kostüm adam kalsın kalsın diyip hızlıca içeri girdi ve kapadı. Ben kızıma tekrar seslendim. Kayınvalide dursun canm baban dikkat eder ama dedim banyodan çıktı olsun o dikkat eder gibi bişey dedi. Hani onun önünde.giyinmez gibi.
Şimdi ben şunu sormak istiyorum pedagoglar.
Ben çok etkilendim Türkiye'deki taciz konularindan . Biraz.paranoya miyim diye düşündüm ama;
Yarın öğretmenler pedagog ve babası toplanıp konuscam bu videoların açıklamasını ama sonrasında ben yine pedagoglar götüruruüm kizimi
Ancak bu iki uçlu pis değnek. Her konuda ben vebale.giriyorhm. 3 yaşında bir çocuk erkek organını bilir mi
Bu organı göstererek bunda gördüm diye uydurabilir mi

Birde ben emin olmak için baban sana dokunuyor mu diyorum evet diyip kolunu başını heryerini gösteriyor. Ama konu dedeye gelince hepsinden sonra ya da önce mutlkaa kendi poposuyla orasını gösteriyor

Bana yardım edin akıl verin. Anneler pedagoglar. Çok fikre ihtiyacım var. Zaten bu şüphe bile benim bu adamdan nefret etmeme yetiyor ama yanlış işler yapmak istemiyorum
Merhaba çok üzgünüm ama benim de ikiz kızlarım var 5 yaşları bitti hala bilmezler erkek ile kız cinsel organının farklı olduğunu..
Erkek bebek var çevremizde anneleri altlarını açarken dikkat eder biz de erkek olan hiçkimse ile yalnız bırakmadık dedeler dahil..
Kısacası üzerinde durun çocuklar hem yalan söylemez hem de o yaşta o organları bilmez.

Bende en çok buna ve birde oyuncak bebekle direk soruya cevap olarak pipyi göstermesine takildim

😞
Yarınki görüşme okul psikoloğu ile olacak. Anne ve baba ile . Yani ben ve eşimle. Kızımı iyi bir pedagoga göstercem. Bakalım ne çıkacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X