Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi seans alıyormu konuşmam lazım sizin yerinizde olsam acile giderdim İstanbul’daysanız bakırköy ya da erenköy ruh hastalıklarına gitmenizi öneririm onlar yardımcı olucaktır.

Kreşte erkek oyuncak bebek var demiştiniz ve üyelerden birisi kreşte cinsiyetleri anlattıklarından bahsetti. Acaba kızınız kreşte bu erkek bebeği öğretmeni göstermeden önce görmüş yada öğretmeni bu konulardan tüm sınıfa bahsetmiş olabilir mi? Dedeside mahremiyete dikkat etmediği için tesadüfen onun cinsel organını görmüş olabilir mi?

Bilmiyorum çok üzüldüm bu konuya, evet cinsel istismar genelde en yakınlardan çıkıyor ama yinede iyi niyetli düşünüp, kondurmak istemiyorum çünkü gerçekten çok korkunç bir şey bu.

Size tavsiyem, çocuğa bu konuyla alakalı hiçbir şey sormayın çünkü siz istemeden onu yönlendirmiş olabilirsiniz. En kısa zamanda iyi bir pedagogla görüşün, onlar çocuğa nasıl yaklaşacaklarını, hangi soruları soracaklarını daha iyi bilir.

Bakın sizin ve benim kızımın arasında 10 gün var, rica ediyorum beni dinleyin. Aklınızda bir gram şüphe kalmasın ki çocuğunuz doğruyu söylüyor. Bu olay yaşandı. O kp bozuntusu çocuğunuzun o kısıtlı cümleleriyle anlattığı şeyleri yaptı.
Şimdi oturun ve bunu düşünün. Maalesef bebeğiniz bunu yaşadı. Şu an ne yapacaksınız? Boşverin kreşi kirayı bunu düşünün. Benim bebeğim dedesi tarafından tacize uğradı, ben şu an ne yapacağım diye düşünün.

Artık kızınıza da soru sormayın. Hiç bir şey sormayın. Psikiyatriste gitmeyi bekleyin. O ne derse onu yapın.

Son düzenleme:
çalışmazsanız çocuğa siz bakarsınız zaten, eğer bahsettiginiz gibi bir durum varsa işten çıkıp çocugunuza bakmak zorunda kalmayacakmisiniz zaten?
yani deden başka bakabilecek biri varmi?

"köpek gibi büyütülmüş çocuk" kitabında okumuştum. Bir çocuk pedagogun fermuarını açıp cinsel organına dokunmaya çalısıyor, dr hemen anlamış tabi. Tacize uğramıştı çocuk.
Kanım dondu yemin ediyorum, Allahın cezası pislik. Allah belasını versin, 3 yaşındaki yavru bunu kendi kendine uyduramaz. 3 yaştan bahsediyoruz maalesef offfff

çalışmazsanız çocuğa siz bakarsınız zaten, eğer bahsettiginiz gibi bir durum varsa işten çıkıp çocugunuza bakmak zorunda kalmayacakmisiniz zaten?
yani deden başka bakabilecek biri varmi?
Neyse benim kafamda baska alternatif var. Yarın bı görüşmeyi yapalım. Haber veririm sizlere de

Peki o zaman 4000 TL alıyor eşim onu kiraya verince napcaz
sorularinizi gordum zaten ben size diyorum ki, egerki bahsettiginiz gibi bir durum soz konusuysa ne yapacaksiniz?
yani yine ayni evde oturacakmisiniz?
cocugunuz surekli o istismarciyla karsilasmayacak mi vs vs.
yorumlarin hepsini okuyamadim kusura bakmayin cevap yazdiysaniz evi kiraya verip kiraya cikma ihtimaliniz yokmu?

Bu mesaj çok net aslında..

Bir de arkadaş yazmış mesajı kaybettim alıntılayamadım. Kayınvalide farkındadır diye. Ben de öyle düşünüyorum. Hatta dede yaramazlık yaptı diyen kadın olabilir.
Bende babannenin bildigini düsünüyorum , hatta aklim diger erkek cocukda kaldi!

Gerçekten inanamıyorum ya ülke ekonomisi bir annenin çocuğunu pislikten kurtarmasına imkan tanımıyor. Yine de lütfen oradan uzaklaşın bir şekilde. Unutsa bile bilinçaltı yaşananları alıp özümsedi. Çocuk her gördüğünde tetiklenecek. Bu resmen acı çektirmek olur; çocuk da değil yetişkin bir birey olsa bile aynı. Bu hayatta vereceğiniz en doğru karar oradan uzaklaşmak olacaktır, bunu unutmayın.

Bu söylediğiniz çok mantıklı. Eğer çocuk bağırdı ya da ağladıysa babane çocucuğu susturmak için deden yaramazlık yaptı demiş olabilir. Tam çocuk dilleme lafı. Kendisi böyle tanımlayamaz

Bu mesaj çok net aslında..

Bir de arkadaş yazmış mesajı kaybettim alıntılayamadım. Kayınvalide farkındadır diye. Ben de öyle düşünüyorum. Hatta dede yaramazlık yaptı diyen kadın olabilir.
Arkadaşlar bence çok sert yorumlar yapmayın. Şuan şoktalar zaten. Buna inanması da kolay değil elin adamı değil ki. Psikiyatristle görüşüldükten sonra ne yapacaklarına daha iyi yön verirler.

Komşunun oğluyla da kim bilir nasıl ilgilendi?

Bilmiyorum etrafımdaki dedelerin hiçbiri küçük yaştaki torunuyla ya da başka bir çocukla tek başlarına ilgilenecek durumda değiller, kendi babamda dahil buna. Buradan bile başlıyor aslında sıkıntı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…