- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- Konu Sahibi huzuristiyorumallahtan
İlkokuldan doktoraya en iyi derecelere sahip oldum ama en basit konularda bile benim düşüncelerime saygı duymaz. Ben bilmiyor olabilirim kızım haklı olabilir demez. Benimle gurur duymaz. Sürekli inatlaşır. 10 dakika önce ak dediğine 10 dakika sonra kara der. Yap dediği şeyi yaparsın ben sana dedim yapma diye der. Böyle saf gibi hissedersin kendini. Ben mi yanlış anladım acaba dersin. Tatile ya da gezmeye giderken onu da götürürüm götürdüğüm yere kulp bulur ki gerçekten güzel seçimler yaparım. Bir yere gitsem kıskanır alttan alttan laf sokar. Çok güzel yemek yapmış olsam yemez ya da örneğin güzel ama çok tuzlu olmuş der. Çoğu akraba ve komşu ile görüşmez. Görüşmediklerinle benim görüşmemi de istemez gizli görüşürüm. Onlar da huyunu bildiğinden gizli tutar. Ama bazen durduk yere ara teyzeni de sor napıyormuş bakalım der. Ne yapsan yap değişmez arkadaşım değişmez...evet ne güzel özetlediniz yani benim anlatmak isteyip anlatamadığım bir konudan bahsetmişsiniz yani aynen katılıyorum tatlı ama garip bir fesatlık ve üstünlük çabası var... ben de bu üstünlük çabasından baya bir sıkıldım aşağılanmak zoruma gitmeye başladı yani ama dediğin tavsiyeleri deneyeceğim inşallah başarabilirim... gülümsememe sebep olduğun için ve tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim Allah a emanet ol inşallah
Son düzenleme: