- 9 Ekim 2023
- 1.320
- 1.895
- 53
- 27
Kendi fikrimi paylaşmama bu kadar takılmanıza gerek yok çünkü size evlilik konusunda tecrübesizsiniz demedim.
Konu banyo giderinde saç almama değil aslında bu mevzunun çok uzatılmış olması. Aynı konu evde 2 gün döner mi ? Beni soğutup bıktıran da bu yani
Yalnız bu tripler genelde yaşlandıkça artar. Anne babaya karşı biraz hoşgörü sınırlarımız esnek olmalı. Çocuklaşıyorlar. Bu kadarcık şeye gösteremediğiniz toleransın fazlasını evlilikte göstermek zorunda kalıyorsunuz bazen. Kocanın ailesi, kendisi vs...Burda genelde görüyorum siz öyle olmayın diye dedim. Anne babanın en ufak tavrına tahammül edemeyen, gemileri yakan kadınlar kocaların nelerini görmezden geliyor, ya da zorunda kalıyor. Evliliği kurtuluş olarak, ya da geç kalınmış aceleliğiyle yaparsanız duvara toslarsınız. Kötü insanlar değillerse anne babayı elde taşımak gerek, kafanızda bunu yerleştirirseniz sonrasında takmazsınız da bu kadar. Bugünleri aramayın.Online şekilde çalıştım. Aslında sorun saç teli konusunun annemle babamla arasında tartışmaya neden olması. Anlık bir tartışma sonrası kapanıp gitse tamam. Tribi tavrı ertesi gün uzatan babam
Yarin obur gun bugunlerinizi mumla arayacaksiniz :) saniyorsunuz ki elin adamina tahammul etmek daha kolay… o kadar komik ve ufak olaylar ki bunlar. Bunlarin olmadigi bir ev yok. Neyse Allah annenize babaniza uzun omur versin, yoklugunu gostermesin… o gunleri de dusunun ama.
Tabii 3 ay sonra yerden adamin donlarini toplarken de baya mukemmel oluyoDemeyin öyle aaaa evlilik çok güzelmiş eşler birbirine mükemmel yardımcı olup hayat kolaylaştırırmış
Bonusları kv kp zaten iyilik melekleri olarak yanında geliyor
Evet haklısınızYalnız bu tripler genelde yaşlandıkça artar. Anne babaya karşı biraz hoşgörü sınırlarımız esnek olmalı. Çocuklaşıyorlar. Bu kadarcık şeye gösteremediğiniz toleransın fazlasını evlilikte göstermek zorunda kalıyorsunuz bazen. Kocanın ailesi, kendisi vs...Burda genelde görüyorum siz öyle olmayın diye dedim. Anne babanın en ufak tavrına tahammül edemeyen, gemileri yakan kadınlar kocaların nelerini görmezden geliyor, ya da zorunda kalıyor. Evliliği kurtuluş olarak, ya da geç kalınmış aceleliğiyle yaparsanız duvara toslarsınız. Kötü insanlar değillerse anne babayı elde taşımak gerek, kafanızda bunu yerleştirirseniz sonrasında takmazsınız da bu kadar. Bugünleri aramayın.
Kendi çamaşırlarını yerden toplamayan erkek de ne bileyim yaniii .....Tabii 3 ay sonra yerden adamin donlarini toplarken de baya mukemmel oluyo
ya bu yorumlar ne allah aşkına...
ben sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi. sabredeceksiniz başka yolu yok ne yazık ki.
ben de aile evindeyim. bana da her duş sonrası duşa kabini sildiriyorlar en sinir olduğum bu, aksi halde büyük kavga çıkar. kendimi temizlemeye mi giriyorum banyoyu mu... zaten temizliktir yemektir annem çalıştığı için ben yapıyorum, duşa girip rahatlayayım diyorum ama hem kendimi hem banyoyu temizliyorum yeminle bezdim. bu saçma sapan takıntılardan ben de bezdim. gerçekten aile evinde küçük problemler büyütülüyor da büyütülüyor, çok sinir bozucu bi durum. sevgilimle her detayı konuşuyoruz, ikimizin de takıntı derecesinde temizlik isteği yok çünkü vaktimizi buna harcayamayız.
yorum yapanların bazılarının eşi çorabını bile yerden kaldırmayan tiplerden sanırım. sen evlen dee elin oğlu dıdısı bak neler diyecekteee.... arkasını bile toplayamayan erkeklerle evlenmeseydiniz? bütün yük üzerinize kalmış, biricik kocişkoya bir şey yaptıramıyorsunuz burada söyleniyorsunuz.
ya bu yorumlar ne allah aşkına...
ben sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi. sabredeceksiniz başka yolu yok ne yazık ki.
ben de aile evindeyim. bana da her duş sonrası duşa kabini sildiriyorlar en sinir olduğum bu, aksi halde büyük kavga çıkar. kendimi temizlemeye mi giriyorum banyoyu mu... zaten temizliktir yemektir annem çalıştığı için ben yapıyorum, duşa girip rahatlayayım diyorum ama hem kendimi hem banyoyu temizliyorum yeminle bezdim. bu saçma sapan takıntılardan ben de bezdim. gerçekten aile evinde küçük problemler büyütülüyor da büyütülüyor, çok sinir bozucu bi durum. sevgilimle her detayı konuşuyoruz, ikimizin de takıntı derecesinde temizlik isteği yok çünkü vaktimizi buna harcayamayız.
yorum yapanların bazılarının eşi çorabını bile yerden kaldırmayan tiplerden sanırım. sen evlen dee elin oğlu dıdısı bak neler diyecekteee.... arkasını bile toplayamayan erkeklerle evlenmeseydiniz? bütün yük üzerinize kalmış, biricik kocişkoya bir şey yaptıramıyorsunuz burada söyleniyorsunuz.
hiç merak etmiyorum inanın. sevgilerAaa evlisiniz herhalde evlilik hakkında fikriniz olduğuna göre :))) Yoksa insan yaşamadığı bilmediği şey hakkında çok bilgili gibi fikir beyan edip şöyle tiplersiniz demez de :))
Bu arada merak ediyorsanız eşim evde olduğunda yardım eder bana :)
hiç merak etmiyorum inanın. sevgiler
Evet sabretmekten ve atanmaya çalışmaktan başka çare yok gibi şu an. Bazı yorumlara takılmıyorum yaa herkes kendi iç dünyasını yansıtıyor esasında. Ben geleceğim için olumlu,güzel şeyler düşünürüm umutla bakarım neden bir başkası evliliğin zor yönlerini yaşadı diye ben de evliliği zor göreyim ki. Herkesin iradesi seçim hakkı var. Bu konularda tecrübesiz olmam yanılıyor olduğumu da göstermez.
Ben olumlu enerjime odaklanır hayata umutla bakarım. Evet bazen bunalabiliyor insan ama bu bir sonraki aşamanın daha da zor olacağı anlamına gelmez
neye atlayıp atlamayacağım beni ilgilendirir. madem ki her şey yolunda ve böyle problemleriniz yok neden bu kadar kendinizi açıklama ihtiyacı hissettiniz ki?Öyle başkasının konusunda yawww bunlar nasıl tipler diye atlamayın o zaman merakınız yoksa:))
Tenezzül edip mesajlarınızı alıntılamadım hâlâ diğer yorumlardan kendinize pay çıkarma peşindesinizBu yorumu benim mesajıma yazmışsınız çok belli:)
Çok neşeli bir dönemimdeyim:) İç dünyam da çok iyi bu üyenin evliliği kötü olumsuz yazıyor fikriniz yanlış yani.
Evlilik kolay evlen hemen desek çok hoşunuza gidecekmiş:)
Evlilik, koca bunlarla ilgili şeylere çok olumlu positive vibe bakacağınıza ailenize baksanız küçücük sorunları ühühühüh babam anneme saç var demiş bunaldım bu evden diye konu açmayıp güzel yönlerini görebilirdiniz :))
Tenezzül edip mesajlarınızı alıntılamadım hâlâ diğer yorumlardan kendinize pay çıkarma peşindesiniz
Tamam abla en evli en mutlu sensin bizi bir sal Allah aşkınaAaa evlisiniz herhalde evlilik hakkında fikriniz olduğuna göre :))) Yoksa insan yaşamadığı bilmediği şey hakkında çok bilgili gibi fikir beyan edip şöyle tiplersiniz demez de :))
Bu arada merak ediyorsanız eşim evde olduğunda yardım eder bana :)
Gecenin 2'sinde başka işiniz yok gibi bana sardınız. Ahahahdhdhd Allahım yaa. Cidden komiksiniz hiç güleceğim yoktuÜye olduğum yıla mesaj sayıma bak kim kimden pay çıkarır bir düşün :)
Neyse sen koca bulma sınavına pardon diğer sınava çalış hadi byee ben başka konuya
Gecenin 2'sinde başka işiniz yok gibi bana sardınız. Ahahahdhdhd Allahım yaa. Cidden komiksiniz hiç güleceğim yoktu
Her duş sonrası duşakabin silinmezse kireçlenir her yer, uğraşması daha zor olur. Takıntı derecesinde temizlik isteği değil aslında bu olması gereken bi şey. Ha kendileri duş alıp size sildiriyorlarsa haklısınız ama kendi duşunuzdan sonra silmeniz çok doğal bi şey, şu an evlilik düşüncenizde böyle şeylere yer olmayabilir ama yapmadığınız her şey size ekstra zorluk çıkarınca mecbur alışkanlık haline getiriyorsunuz. Duş sonrası banyoyu temizlemek için 10 dakika ayırmıyorsanız sonra o banyo temizlenirken 1 saat ayırmak zorunda kalırsınız yani, vaktimizi buna harcayamayız mantıksız bi savunma. Ben eve yardımcı alırım haftada 3 diyorsanız o da ayrı mesele, siz bilirsinizya bu yorumlar ne allah aşkına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?