Aile Evimiz (:

güle güle oturun canım çok güzel...
tualet masasına bayıldım çok kullanışlı...ilk görünce piyano zannettim :)
birde ordaki o takıların asılı olduğu şey çok karmaşık duruyor...onları çekmecelere koysanız da masayı açıkta bıraksanız daha şık olur karmaşık görünüyor..nacizane fikrim..

Yatak örtünüz ne güzelmiş öyle:) güle güle oturun mutlulukla huzurla...

Aslında çekmecede karışıyor ama biraz daha boşaltabilirim teşekkür ederim öneriniz için

nazlihilal
Yatak örtünüz ne güzelmiş öyle:) güle güle oturun mutlulukla huzurla...​

Çok teşekkür ederiiiiiiiiiiz

gözdeee eviniz çok sıcak mis gibi canım tuvalet masana bayıldım çok güzel diğer odalarıda bekliyoruz canım

canım gözüme ilk çarpan yatak örtün oldu değişik bir havası var çok beğendim. tabisi masanda gözümden kaçmadı hayalimdeki masadan diğer odalarıda bekliyoruz canım:)

Canım yatakörtüsü çok tarz ve tuvalet masan da çok şık gerçekten tatlı ve sıcak bir aile yuvası güle güle oturun :)

Çook teşekkürler kızlar En kısa zamanda diğer odalarıda eklicem :)

cnm eviniz çok güzelmiş sıcacık samimi çok beğendim yalnız senin odanın kardeşinin odasının fotoları görünmüyor

Çok sıcak bir ev rabbim huzurla oturmayı nasip etsin o minnoştan bizdede var birtane yerim onu ben

gözde diğer odalarınıda gördüm kahveli köşem takımına bayıldım rengi çok güzel canım kullanışlımı köşem takımı

Herkese yorumlar için teşekkür ederim kızlar, aslında bir odamız daha var bnm çeyizlerimin olduğu bir oda orada yorganlar için yer yaptık bir nevi depo oldu orası

Çok samimi çok sıcak bir yuva ...Bakarken içim ısındı
Tuvalet masana bayıldım çok klas
Nacizane önerim köşe takımının olduğu odadaki orta sehbanın üstündeki o koca danteli kaldırman
Büyük danteller evi modernlikten uzaklaştırıyor hele renkleri beyaz olursa...
Ufak bir öneri sadece umarım kızmassın

Dantel Kaldrılmıştır Yok kız niye kızayım Çok teşekkürler güzel yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…