- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
eşimin ailesiyle aramızda 2 saat mesafe var.kendi ailem uzakta .bebeğim 4 aylık kv en son dogumda geldi evime daha görmedim ..bebeğide en son dogumda gördüler.. bizde gitmedik hiç hem evleri sobalı hemde bazı nedenlerden kızgındım gitmedim ve şu an ailemin yanına tatile geldim eşim ailesiyle görüsmüş büyük ihtimalle doldurup acıtasyon yapmıslar ...eşim bana erken gel memlektinden gidip annemlerde de kalalım dedi .kendiside gelip beni almıyor beyfendi yol uzunmus cok masrafmıs.bende erken gelemem oraya geldiğimde bi haftasonu gideriz dedim ..benim ailem 18 saat yol uzaklıkta hep gelemem ama onun ailesine canımız istese haftasonu gideriz...eşimde ailem cocugu 3 aydır görmüyor gel dedi erkenden ,bende sinirlendim seni iyi doldurmuslar dedim oda bana daha beter sinirlendi kimse beni doldurmadı asıl seni dolduruyorlar s.ktr git boşanıyorum senden gelme istemiyorum dedi ve beni whatsaptan engelledi facede ilişki durumu evli duruyor.eşim ameliyat oldu geçmiş olsuna bile gelmediler ve ben bunu eşime dedim ameliyt oldugunda seni adam yerine koyup görmeye gelmediler ama eşimin gözünde yine onlar melek bir tane cok acınası mazlumlar ve ben şeytanım adam sadece bir gün gitti ailesinin yanına ve bunlar oldu bana kalsa simdi dava acıp bosayacağım ama ailem arkamda durmaz üzülürler eşime nasıl had bildiririm .
Son düzenleme: