• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile dolduruşuna gelen eş

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.367
133
eşimin ailesiyle aramızda 2 saat mesafe var.kendi ailem uzakta .bebeğim 4 aylık kv en son dogumda geldi evime daha görmedim ..bebeğide en son dogumda gördüler.. bizde gitmedik hiç hem evleri sobalı hemde bazı nedenlerden kızgındım gitmedim ve şu an ailemin yanına tatile geldim eşim ailesiyle görüsmüş büyük ihtimalle doldurup acıtasyon yapmıslar ...eşim bana erken gel memlektinden gidip annemlerde de kalalım dedi .kendiside gelip beni almıyor beyfendi yol uzunmus cok masrafmıs.bende erken gelemem oraya geldiğimde bi haftasonu gideriz dedim ..benim ailem 18 saat yol uzaklıkta hep gelemem ama onun ailesine canımız istese haftasonu gideriz...eşimde ailem cocugu 3 aydır görmüyor gel dedi erkenden ,bende sinirlendim seni iyi doldurmuslar dedim oda bana daha beter sinirlendi kimse beni doldurmadı asıl seni dolduruyorlar s.ktr git boşanıyorum senden gelme istemiyorum dedi ve beni whatsaptan engelledi facede ilişki durumu evli duruyor.eşim ameliyat oldu geçmiş olsuna bile gelmediler ve ben bunu eşime dedim ameliyt oldugunda seni adam yerine koyup görmeye gelmediler ama eşimin gözünde yine onlar melek bir tane cok acınası mazlumlar ve ben şeytanım adam sadece bir gün gitti ailesinin yanına ve bunlar oldu bana kalsa simdi dava acıp bosayacağım ama ailem arkamda durmaz üzülürler eşime nasıl had bildiririm .

Son düzenleme:
Nedir bu kayınvalidelere olan nefret anlamıyorum.
O insanlar 3 ay evinize girmediyse sizde de bir şeytanlık vardır elbet. Tek taraflı olmuyor bu işler. Arada torun varken kolay kolay kimse uzak durmaz.

Nedir bu kayınvalidelere olan nefret anlamıyorum.
O insanlar 3 ay evinize girmediyse sizde de bir şeytanlık vardır elbet. Tek taraflı olmuyor bu işler. Arada torun varken kolay kolay kimse uzak durmaz.
Bir önceki konumu okuyun nedenini anlarsınız lohusa kadının evine gelip ortalıgı karıstıran bi kadın kv

Düzenleme için teşekkürler.

Aileniz arkanızda durmuyorsa, maddi güvenceniz de yoksa dört aylık bebekle boşanmak akıl karı değil.
Eşiniz de bu imkansızlığınızı gördüğü için zaten rahatlıkla bu cümleleri kurup üzerinizde söz sahibi olabiliyor muhtemelen. İddialaşmadan bildiğinizi okuyun, duymazdan gelin; siniriniz geçince gidersiniz. Yaşanmamış sayın, eşiniz kendi kendine kursun kudursun durulsun. Ancak bu olay ilerisi için bi numune olsun; ekonomik olarak hayatınızı idame ettirebileceğiniz bir donanıma adım adım kavuşmaya bakın ne olur ne olmaz diyorum.

Düzenleme için teşekkürler.

Aileniz arkanızda durmuyorsa, maddi güvenceniz de yoksa dört aylık bebekle boşanmak akıl karı değil.
Eşiniz de bu imkansızlığınızı gördüğü için zaten rahatlıkla bu cümleleri kurup üzerinizde söz sahibi olabiliyor muhtemelen. İddialaşmadan bildiğinizi okuyun, duymazdan gelin; siniriniz geçince gidersiniz. Yaşanmamış sayın, eşiniz kendi kendine kursun kudursun durulsun. Ancak bu olay ilerisi için bi numune olsun; ekonomik olarak hayatınızı idame ettirebileceğiniz bir donanıma adım adım kavuşmaya bakın ne olur ne olmaz diyorum.
Sinirle yazdıgım için pek dikkat etmedim kusıra bakmayın haklısınız..ekonomik özgürlüğüm olsaydı o insanlardan koşarak uzaklasırdım

Olayın aslını astarını bilmeden “seni iyi doldurmuşlar” çıkışı yapar, ailesini kendinize birincil düşman ilan edersiniz, eşiniz her türlü hamleyi yapar size karşı. Karşınızdaki insana kukla muamelesi yaptığınız an ilişkideki saygı biter.

Esinizin ailesini esinize kötülerseniz sonunda siz kötü olursunuz öncelikle bunu bilin.politik davranin biraz.burda anlattiginiz gibi ailem cok uzak birdaha bebekle kimbilir ne zaman gelirim ,haklisin onlarda uzun zamandir görmediler dönünce biraz da orda kaliriz deseydin keske.
Yani beni almaya gelse derdim ama beyfendi gelmiyor ben neden onun ailesi icin tatilimi erkenden bitireyim

Olayın aslını astarını bilmeden “seni iyi doldurmuşlar” çıkışı yapar, ailesini kendinize birincil düşman ilan edersiniz, eşiniz her türlü hamleyi yapar size karşı. Karşınızdaki insana kukla muamelesi yaptığınız an ilişkideki saygı biter.
Bu tür şeyler daha öncede oldu memlekete ne zaman gelsem hep bi sorun cıkıyor kıskanclıktan

eşimin gözünde yine onlar melek bir tane cok acınası mazlumlar ve ben şeytanım
Herzaman böyle olur zaten .
O yüzden doldurusa geldiğini bilseniz bile ailesini eşinize kotulemeyin tutmaya çalışın kendinizi. Böyle yaparsanız ailesi melek siz şeytan olursunuz
"Tamam hayatım erken dönmeye çalışırım gelince gideriz torunlariyla bol bol vakit geçirir anne(m)gil " deseniz nasıl yumuşar madem sizde biraz taktik uygulayın.

Bu tür şeyler daha öncede oldu memlekete ne zaman gelsem hep bi sorun cıkıyor kıskanclıktan
Tamam ama bunu belirtmek zorunda değilsiniz. Sanıyor musunuz ki siz doldurmuşlar seni diyince “evet hayatım ya galiba dolduruşa geldim” diyecek? Çatışma başlangıcı bu. Boşuna karşınıza alıyorsunuz eşinizi. Zaten görüşmüyorsunuz ailesiyle, eşiniz talepte bulunduğunda kabul ederseniz kötü olan siz olmazsınız en azından.

Herzaman böyle olur zaten .
O yüzden doldurusa geldiğini bilseniz bile ailseni eşinize kotulemeyin tutmaya çalışın kendinizi. Böyle yaparsanız ailesi melek siz şeytan olursunuz
"Tamam hayatım erken dönmeye çalışırım gelince gideriz torunlariyla bol bol vakit geçirir anne(m)gil " deseniz nasıl yumuşar madem sizde biraz taktik uygulayın.
Bunlar bu saatten sonra sökmez bence eşime biliyor annesinden haz etmediğimi ve eşim ısrarla Şu tarihte gel diyor 4 gün kalalım ...kendi belirlediğim tarihte gidersem orda cok kalamyız cünkü 1 gece falan

Tamam ama bunu belirtmek zorunda değilsiniz. Sanıyor musunuz ki siz doldurmuşlar seni diyince “evet hayatım ya galiba dolduruşa geldim” diyecek? Çatışma başlangıcı bu. Boşuna karşınıza alıyorsunuz eşinizi. Zaten görüşmüyorsunuz ailesiyle, eşiniz talepte bulunduğunda kabul ederseniz kötü olan siz olmazsınız en azından.
Haklısınız sinirime hakim olamayıp çıkışıyorum sakin kalamıyorum o insanlar söz konusu olunca ve aslında görüsüyoruz heleki yazın cılkı çıkıyor ama kışın çeşitli nedenlerden gidemedik bahanelerde sununca böyle oldu

Bunlar bu saatten sonra sökmez bence eşime biliyor annesinden haz etmediğimi ve eşim ısrarla Şu tarihte gel diyor 4 gün kalalım ...kendi belirlediğim tarihte gidersem orda cok kalamyız cünkü 1 gece falan
Valla tatlım benim esimin ailesi de çok şey yaptı eşim biliyor sevmediğimi aylardır görmüyorum KP kV ona rağmen asla eşime ailesini kotulemiyorum doldurusa geldiğini biliyorum bazen ses etmeden düzeltmeye çalışıyorum evet sinire hakim olmak zor ama yapacak birsey yok sizde mutuzsaniz diretin ailenize bosanicam diye anlatın herseyi kararinizda kesinseniz tabi.

Back