- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
-
- Konu Sahibi Belgisizamir
Neden yetimlerin boynu bükük olsun ki ,İnanın oğlumla çok eğleniyoruz huzurluyuz. bu yorumlar beni şaşırttı sanki boynu bükük yetimden bahsediliyor.
Hemfikirim
Keşke böyle olmasaydı da ben dr boşanmayı düşünmeseydim.
Boşanma girişimleri varken çocuk yapmak her zaman için risktir. Arkadaşların çocuğa yazık demesi bundan. Ayrıca tasarlayarak hamile kaldım demişsiniz, sanki eşinizden gizli olmuş gibi anlaşılıyor.Eşim elbette istiyordu çocuğuma neden yazık olsun yahu
Siz bu soruyu sorunca pot kırdığımı fark ettim.Neden yetimlerin boynu bükük olsun ki ,
Peki bu konuşma size ne hissettirdi? Rahatlattı mı, yine de içiniz buruk mu ne düşünüyorsunuz? Ben tüm bu konuşmada manipüle edilip suçlandığınızı adamın kendini haklı çıkarmaya çalıştığını düşündüm meselaEşimle konuşmamız henüz bitti
O yeterince özverili bir baba olduğunu ifade etti ve suçlamalarımın doğru olmadığını söyledi.
-Kahveye her zaman saat 21.00'da gittiğini bu durumda çocuğun yoksunluk hissetmediğini (oğlumuzun uyku saati 21.30)
-çocukla ilgili yapılacaklar hep benim kararımla olduğunu bu durumda ona fırsat kalmadığını söyledi ihtiyaç belirleme ve karşılama konusunda benim ön planda olmamdan ötürü meydana geldiğini belirtti.
-Oyuncak almamasının sebebini dönerken şehrimize indiğinde avmye gidip daha önce istediği oyuncağı alma planından kaynaklandığını ancak çok erken saatte geldiğinden avmye gitmesine rağmen görevlilerin saat 9da açılacağı bilgisinden ötürü yorgunlukla eve döndüğünü söyledi.
Kendimizle ilgili problemleri de konuştuk.
Kahveye gitmenin onu deşarj ettiğini abim ve kuzenimle gittiğini geç gittiğinden geç döndüğünü söyledi.
Bana da bazı konularda eleştiride bulundu. Durum böyle yorumlarınız için teşekkürler.
Yavuz hırsız ev sahibini batırmış sanki.Eşimle konuşmamız henüz bitti
O yeterince özverili bir baba olduğunu ifade etti ve suçlamalarımın doğru olmadığını söyledi.
-Kahveye her zaman saat 21.00'da gittiğini bu durumda çocuğun yoksunluk hissetmediğini (oğlumuzun uyku saati 21.30)
-çocukla ilgili yapılacaklar hep benim kararımla olduğunu bu durumda ona fırsat kalmadığını söyledi ihtiyaç belirleme ve karşılama konusunda benim ön planda olmamdan ötürü meydana geldiğini belirtti.
-Oyuncak almamasının sebebini dönerken şehrimize indiğinde avmye gidip daha önce istediği oyuncağı alma planından kaynaklandığını ancak çok erken saatte geldiğinden avmye gitmesine rağmen görevlilerin saat 9da açılacağı bilgisinden ötürü yorgunlukla eve döndüğünü söyledi.
Kendimizle ilgili problemleri de konuştuk.
Kahveye gitmenin onu deşarj ettiğini abim ve kuzenimle gittiğini geç gittiğinden geç döndüğünü söyledi.
Bana da bazı konularda eleştiride bulundu. Durum böyle yorumlarınız için teşekkürler.