en son,burada bir arkadaşa baktık. 1 artı 1 e 300 küsür fiyat verildi. oda henüz bitmeyen bir siteydi.okypete , çoğu firmada o fiyata artık 1+0 daire bulmak bile mümkün değil. Benim umudum yaşanabilir ve satın alınabilir konut döngüsünün başlaması.
en son,burada bir arkadaşa baktık. 1 artı 1 e 300 küsür fiyat verildi. oda henüz bitmeyen bir siteydi.
Benım orturdugum residence da 1+1 ler ve 1+ 0 lar cok fazla
Yatırımlık alan yada tek yaşamak isteyen insanlar çok tercih ediyor
Çocuğu olmayan ailelerde var yaşayan
En iyisi bahçeli ev ama para yok onada
aa öyle deme. onu suç statüsünden çıkardılar. çünkü sevgili milletvekillerinin 2 ci 3 cü eşlerii vardı. onların istekleriyle oldu buAile bütünlüğünü korumak istiyorlarsa evlilik içi aldatmayı suç statüsüne soksunlar önce.
Bizim karsımızda var bahceli villalarBahçeli ev hayal oldu artık. Boş alan bırakmayı israf gördükleri için her yere bir bina kondurmanın planları yapılıyor. Bugün bahçeli bir eve sahip olsan , yarın değişen imarla yanın sağın solun gökdelenlerle dolunca mecbur bahçeli evi de dönüşüme sokacaklardır.
İşte bu yüzden inşaat sektörüne umarım acilen bir sınırlandırma getirilir.
Yakında çok eşliliği de yasalaştıracaklar yakındır.aa öyle deme. onu suç statüsünden çıkardılar. çünkü sevgili milletvekillerinin 2 ci 2 cü eşlerii vardı. onların istekleriyle oldu bu
onlar 2 tane 3 tane alırlar.her birine ev açarlar.Yakında çok eşliliği de yasalaştıracaklar yakındır.
Aynen. O yüzden emekliliğe yakın loto, toto, piyango ne kadar şans oyunu bulursam oynayacağım. Yoksa zor.Bizim karsımızda var bahceli villalar
Diktiler karşılarına yüksek yüksek binaları hiç güneş alamıyorlar malesef
10 sene sonraya kalmaz dönüşür onlarda
Zaten hayalim emekli olunca sahil kasabasında bahceli bir ev önünde de teknem
benim aldığım bir artı bir ev 230 binlira. istanbulda evlerde küçülme var zaten. benim site bir artı bir ve 2 artı birden oluşuyor. ve burada bir artı birde yeni evlilerde yaşıyor
yaşar nuri öztürk bile iki eşliliği onaylıyordu,yasal olsa mağduriyet olmaz demişti230 muuubu nee okyy çok paraymışşş..evet evlerde küçülme var istanbulda bizde aldık bi 85 metre kare aylık 1100 ödüyoruz valla hem çekirdek aile olayına ben raziyım hiç haz almam öyle kaynana kaynata yaşamaktan .. boş konuşmuşlarrr.. zin vermiceklermişş
230 muuubu nee okyy çok paraymışşş..evet evlerde küçülme var istanbulda bizde aldık bi 85 metre kare aylık 1100 ödüyoruz valla hem çekirdek aile olayına ben raziyım hiç haz almam öyle kaynana kaynata yaşamaktan .. boş konuşmuşlarrr.. zin vermiceklermişş
ağzı olan konuşuyor şekerimm..yaşar nuri öztürk bile iki eşliliği onaylıyordu,yasal olsa mağduriyet olmaz demişti