Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka bir ev tutulmadan geri dönerseniz eğer o evden asla çıkamazsınız.
Ben sizde bir dirayet göremedim ama biraz kendinizi zorlayın. Hamileyim, kötüyüm, paranoyak oldum gibi kendinizi eksik, çaresiz savunmasız gibi görüp, göstermekten vazgeçin.
Başka bir eve geçmezsek dönmeyecegim deyip kararlı olun.
Bir iki söze geri dönerseniz de geçmiş olsun artık.

Sakin olun ama muhtemelen olumsuz konuşacak. Hazırlıklı olun, saç baş yolmayın bunun eşinize zararı yok, size var.
Eşimin babası gelip babanneyle yani annesiyle konuşacakmış. Babası ben annemin huyunu biliyorum elli defa uyardım ama yine yapıyor demiş sinirlenmiş konuşmaya gidicek miş bugün

Eşimin babası gelip babanneyle yani annesiyle konuşacakmış. Babası ben annemin huyunu biliyorum elli defa uyardım ama yine yapıyor demiş sinirlenmiş konuşmaya gidicek miş bugün
O evden çıkmazsanız huzur bulamazsınız bence.
O kadın yapar yapacağını, geri durmaz.

Başka bir ev tutulmadan geri dönerseniz eğer o evden asla çıkamazsınız.
Ben sizde bir dirayet göremedim ama biraz kendinizi zorlayın. Hamileyim, kötüyüm, paranoyak oldum gibi kendinizi eksik, çaresiz savunmasız gibi görüp, göstermekten vazgeçin.
Başka bir eve geçmezsek dönmeyecegim deyip kararlı olun.
Bir iki söze geri dönerseniz de geçmiş olsun artık.
Normalde bu kadar hassas değilim ama hormanlardan mı bilmiyorum tahammülüm bitti yiyip içemiyorum stresten bu sefer güçsüz kalıyorum mental olarakta. Kayınpederim ben çözücem demiş beklemedeyim şuan ne olucak diye

Normalde bu kadar hassas değilim ama hormanlardan mı bilmiyorum tahammülüm bitti yiyip içemiyorum stresten bu sefer güçsüz kalıyorum mental olarakta. Kayınpederim ben çözücem demiş beklemedeyim şuan ne olucak diye
Ne olacak, ben konuştum annemle artık yapmayacak diye sizi ikna edecekler. Ama 85 yaşındaki, gelinin yanından kaçtığı kadın tabi ki kimseyi dinlemeyecek. Olacak olan bu.

Lütfen sakin olun. Artık tek değilsiniz kendinize zarar vermeyin. Maalesef her şey biz insanlar için. biz apartmanda oturuyoruz mesela sesten uyumak mümkün değil. bazen bebeğim de uyanıyor gerçekten ses olayı çok sıkıntı bir durum 6 da kalkıp işe gelmek de cabası.. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum .Ses her yerde sizi bulabilir. Ama burada asıl sorun bu değil. Kendinizden çok ödün vermişsiniz. Sınırlarınızı çizin tamam bi hata yapmış baştan kabul etmişsiniz olabilir ama bundan sonrası için kendiniz ve bebeğiniz için koşulları belirlemek sizin elinizde. Cinnet geçirmek ağlamak sizi yıpratır. Karşı tarafı yıpratın eşiniz ev kiralamadan dönmeyin. Eşiniz istesin yeter ki illa bir çözüm bulur. Hala evim evim diyorsa ya ayrılın ya da tam anlamıyla kabullenip somut adımlar atın babaanne ile kesinlikle ilgilenmeyin. aynı şeyleri düşünüp düşünüp kendinizi doldurmanızın bir faydası yok.

Bir kendimi toplasamda bende yapsam yapacağımı keşke ancak o zaman içim soğur
Çok iyi olsaydı o ev ve şartları kayınvalideniz çıkmazmış zaten.
Bir şey diyeyim mi çat çat kapı çarpmayı değil gelin, herhangi bir kiracı çekmez. Bunu biliyorlardır bence. Ondan sizi oturttular oraya.

Ne yapayım ben aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Sağlam bir psikolojim yok ki sayelerinde vallahi arada kaldım. Bebeğimi gittim gördüm kalbini duydum başladım ağlamaya gerçekten annelik o kadar farklı bir duyguymuş ki hiç kimse olmasın bir bebeğim olsun inşallah kucağına alırım sağlıkla tek duam onun için
Ben hiçbir şey hissetmemiştim ben mi duygusuzum bilmiyorum :D
Şaka bir yana evi satma ya da kiraya verme işlerini açma sakın. O zaman gerçekten kötü gelin olursun. O ev öylece durur siz kiraya çıkabilirsiniz ancak.

O evden çıkmazsanız huzur bulamazsınız bence.
O kadın yapar yapacağını, geri durmaz.
Bir kendimi toplasamda bende yapsam yapacağımı keşke ancak o zaman içim so
Lütfen sakin olun. Artık tek değilsiniz kendinize zarar vermeyin. Maalesef her şey biz insanlar için. biz apartmanda oturuyoruz mesela sesten uyumak mümkün değil. bazen bebeğim de uyanıyor gerçekten ses olayı çok sıkıntı bir durum 6 da kalkıp işe gelmek de cabası.. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum .Ses her yerde sizi bulabilir. Ama burada asıl sorun bu değil. Kendinizden çok ödün vermişsiniz. Sınırlarınızı çizin tamam bi hata yapmış baştan kabul etmişsiniz olabilir ama bundan sonrası için kendiniz ve bebeğiniz için koşulları belirlemek sizin elinizde. Cinnet geçirmek ağlamak sizi yıpratır. Karşı tarafı yıpratın eşiniz ev kiralamadan dönmeyin. Eşiniz istesin yeter ki illa bir çözüm bulur. Hala evim evim diyorsa ya ayrılın ya da tam anlamıyla kabullenip somut adımlar atın babaanne ile kesinlikle ilgilenmeyin. aynı şeyleri düşünüp düşünüp kendinizi doldurmanızın bir faydası yok.
Kira da ev bulacağını ve taşınacağını hiç sanmıyorum çünkü annemde sabah aynısını dedi ve olmaz diyor çözücez diyor ve anneme beni şikayet ediyor problem olunca çekip gitmeye kalkıyor diye. Asla kendinde ve ailesinde problem aramıyor bu kız neden gidiyor demiyor kimse mutlu olduğu yerden gitmez. Defalarca gitmeye kalktım ama ilk defa kalkıp gittim bu evden gelin birde bana sorun son kez eve eşyalara anılara bakar gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktım evden.. zor gerçekten çok zor böyle adamı nasıl seviyorsun diyeceksiniz ama sevgi öyle hemen biten birşey değil yaşanmışlıklar anılar hayaller var. Dönsem babaanne ile ilgilenmeyin demişsiniz onu anlamadım yapmaya devam etsin susayım mı demek istediniz

Müstakil olduğunu için alt kattada babanne olduğu için o çıkmadan kimseye kiraya veremiyoruz babası müsade etmez
Allah Allah neden satamaz, kiraya veremez ne yapalım babaanne varsa var çok istiyorlarsa kendileri gelip otursunlar analarının dizinin dibinde.
Sizde bu kadar her çağırdığında neden gidiyorsunuz ki? Ben şahsen kendi ailem dahil kimseyle zırt pırt geliş gidiş yapamam. Sizde mesafenizi koruyamamışsınız. Yaşlı olduğu için vijdan yaptınız muhtemelen ama şimdiden herkes topu size atmış.

Tamam döneceksin onun farkındayız yeni ev diye de diretemeyeceksin. Yapmayacaklarıni biliyorsun. Kocanın zerre umrunda degilsin üzgünüm. Hamile karısı saçını başını yolarken sadece rezil olmayı düşünüyorsa zerre sevgisi yoktur. Önce bunun farkına varın buna göre adımlar atın. Boşan eve gitme falan demiyorum çünkü bunları yapmayacaksın görüyorum bunu. Bari acı gerçekleri kabullenerek ona göre tavır sergile. Hemen dönme derim eve bağırıp çağırıp kendini kavgaci gosterme tam tersine mağdur edebiyatı yap. Ayılıp bayılma numaraları gibi gibi. Onların magdura yatmasına izin verme. Ne derlerse desin hemen dönme ki gemileri yaktığını düşünsünler belki esin korkar biraz. Dönmen için de daha düzgün çözümler bulmaya çalışır belki. Simdi iki lafa çıkıp gidersen 3 gün sonra bin katını yasarsin ve o zaman söylediğin hicbirseyin bir etkisi kalmaz. Nasilsa dönüp dolaşıp geliyor diye

Bir kendimi toplasamda bende yapsam yapacağımı keşke ancak o zaman içim so

Kira da ev bulacağını ve taşınacağını hiç sanmıyorum çünkü annemde sabah aynısını dedi ve olmaz diyor çözücez diyor ve anneme beni şikayet ediyor problem olunca çekip gitmeye kalkıyor diye. Asla kendinde ve ailesinde problem aramıyor bu kız neden gidiyor demiyor kimse mutlu olduğu yerden gitmez. Defalarca gitmeye kalktım ama ilk defa kalkıp gittim bu evden gelin birde bana sorun son kez eve eşyalara anılara bakar gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktım evden.. zor gerçekten çok zor böyle adamı nasıl seviyorsun diyeceksiniz ama sevgi öyle hemen biten birşey değil yaşanmışlıklar anılar hayaller var. Dönsem babaanne ile ilgilenmeyin demişsiniz onu anlamadım yapmaya devam etsin susayım mı demek istediniz

Bana şu hayatı reva gören, hamile halimle beni ağlatan, beni ailesinin önüne atan, sorunlarımla ilgilenmeyen adama sevgim kalmazdı. Sevgi benim için böyle bir şey değil.

Eve döndükten sonra mecbur susun artık. Babaanne değişmeyecek, eşiniz değişmeyecek. Olan karnınızda ki yavruya olacak. Babanne ölünce kaynana gelecekmiş. Allah kolaylık versin ne diyelim

Hayır merhamet ediyorum , yemek veriyorum , misafiri gelince beni çağırıyor filan demiştiniz onlar için dedim. Bırakın kendi gelini yapsın. Sizin sevginizi yargılamak kimsenin haddine değil. Ama şunu unutmayın sorun ne babaanne ne kayınvalide ne de ev. Sorun sizin eşinizde. Eşinizle nereye giderseniz gidin yıpranacaksınız. insan hayatı sorunsuz olmuyor ve eşiniz sorunları çözmede hep geri planda kalacak birine benziyor. Bugün babaanne yarın bebeğin uykusuzluğu öbür gün kayınvalide. insan yanında bir yol arkadaşı istiyor. Bu yüzden çok iyi düşünün.

Kv babaanneyi yanına alsa. Babaanneyi korkutmak gerek . Bende yaşlılarla birlikte çalışıyorum . İlaçını veririz sakin sakin durur . Şımarık babaanne seni alırız evden desinler . Zaten bu gidişle inip çıkarken düşer yatalak olur . Kendini genç zannetmesin babannenin laftan anlaması lazım . Mesleğim gereği duygusal düşünmüyorum ondan yazdım böyle

E nolucak "ben konuştum bir daha yapmayacak sen evine dön" diyecekler. Siz de tıpkı nişanlılıkta olduğu gibi inanıp döneceksiniz ama o da ne hiç bir şey değişmemiş

Konussa ne degisecek esiniz konusmus birsey degismemis. Konusmakla cozulcek bir konu degil ki bu. Zaten esinizde sizi sevmiyor belli siz cinnet gecirirken sizi ve bebeginizi dusunecegine rezil olduk diye dusunuyor bu adamdan ne koca ne baba olmazmis. Donmeyi dusunmeyin bile siz ailenizin yaninda dogumunuzu yapacaginizi kabullenin devam edin. Yoksa ayni seyleri ya da benzer seyleri yasamaya devam edeceksiniz. Tasinsaniz bile size deger vermeyen adamla mutlu olacaginizi sanmiyorum

Kv babaanneyi yanına alsa. Babaanneyi korkutmak gerek . Bende yaşlılarla birlikte çalışıyorum . İlaçını veririz sakin sakin durur . Şımarık babaanne seni alırız evden desinler . Zaten bu gidişle inip çıkarken düşer yatalak olur . Kendini genç zannetmesin babannenin laftan anlaması lazım . Mesleğim gereği duygusal düşünmüyorum ondan yazdım böyle
Çok diri bir kadın benim kendi babannem 70 yaşında ama bir gözü toprakta gibi bakıyor ama bu kadar 85inde ne merdiven çıkmaktan ne ortalık karıştırmaktan ne kapıları vurmaktan geri kalmıyor. Her sabah çıkıp bütün bahçeyi yıkıyor süpürüyor görseniz şok olursunuz. Ama ona hoşuna gitmeyecek birşey deyince elden ayaktan düşüp hastalanacağı tutuyor yalandan. Alıcan kapının önüne koyucan kocanda arkada duracak anca böylesi paklar bu kadını. Hele biri canını sıksın sülaleye yayıyor herkese anlatıyor şeytanın sağ bacağı bu kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X