Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın evi terk edip ailesinin yanına dönmüş ne taşınması. Kocada hala tık yok. Uzaktan mesaj yolluyor iyi misin diye soruyor.
Mesajı da bir kere attı yalandan bir daha da merak etmedi hala tık yok şuan ailesi tarafından dolduruluyordur

Evet mağduru oynamayı çok iyi bilirler ben şuan annemdeyim ama o allah bilir nasıl dolduruluyordur babanne kendini bayıltmıştır yalandan annesininde tansiyonu düşmüştür bende düşman gelin olmuşumdur
Takmayın kafanıza.
Kimsenin bakıcısı olmak gibi bir vasfınız yok, sizi bir şeye zorlayamazlar.

Eş kişisi de bi zahmet hamile karısına sahip çıksın.
Herşeyden önce sizin huzurunuz önemli ve gelecek olan bebeğin de huzurlu bir ortamda olması mühim olan.

Zaten evi düşşndümçe midem bulanıyor herşey nasıl düzelecek ben o evde gülebilecek miyim yok hepsi koca bir sıfır

" İyi" kavramı ne yazık ki artık işlerini yaptığınız müddet süregelen bir şey. Azıcık sesiniz çıktı diye o dağ ayısı eşinizin ne kadar iyi! Bir insan olduğunu gördünüz mü?

O evden çıktınız, bir daha o eve dönerseniz nasılsa gider gider gelir diye kimse sizi takmaz. Ayrı ev olmazsa bence boşanmak çocuk için daha sağlıklı. Ama eğer boşanmaya niyetiniz yoksa bunu dillendirmeyin.

" İyi" kavramı ne yazık ki artık işlerini yaptığınız müddet süregelen bir şey. Azıcık sesiniz çıktı diye o dağ ayısı eşinizin ne kadar iyi! Bir insan olduğunu gördünüz mü?

O evden çıktınız, bir daha o eve dönerseniz nasılsa gider gider gelir diye kimse sizi takmaz. Ayrı ev olmazsa bence boşanmak çocuk için daha sağlıklı. Ama eğer boşanmaya niyetiniz yoksa bunu dillendirmeyin.
Evden çıkarken bitti deyipte çıktım

Takmayın kafanıza.
Kimsenin bakıcısı olmak gibi bir vasfınız yok, sizi bir şeye zorlayamazlar.

Eş kişisi de bi zahmet hamile karısına sahip çıksın.
Herşeyden önce sizin huzurunuz önemli ve gelecek olan bebeğin de huzurlu bir ortamda olması mühim olan.
Beni düşünmeyen bebeğimi de düşünmez ve düşünmüyorda sabah o halimi görüp bebeği düşüneceğine rezil oldum diye ortalıkta dönen biri bu

Mesajı da bir kere attı yalandan bir daha da merak etmedi hala tık yok şuan ailesi tarafından dolduruluyordur
Her şerde hayır var demişler. En azından hamileliğiniz sağlıklı huzurlu şekilde geçecek. Çocuk doğunca bütün ilginizi sevginizi ona vereceksiniz.

Bence eşiniz döneceğinizi düşünüyor. Biraz siniri geçsin gelir diyor. Ailesi ikna eder, bebek için bir şans ver derler diyor.

Kadın evi terk edip ailesinin yanına dönmüş ne taşınması. Kocada hala tık yok. Uzaktan mesaj yolluyor iyi misin diye soruyor.
Doğum için orada gibi algıladım.
Evet mağduru oynamayı çok iyi bilirler ben şuan annemdeyim ama o allah bilir nasıl dolduruluyordur babanne kendini bayıltmıştır yalandan annesininde tansiyonu düşmüştür bende düşman gelin olmuşumdur
Bittiğine emin misiniz? Konuştunuz mu? Blöf mü sanıyor?

Bir kaç yorum daha okumuştum. Ailenizin yanlış yönlendirmesi de var. Evde olmanıza nasıl bakıyorlar. Çocukla gerçekten zor olacak

Her şerde hayır var demişler. En azından hamileliğiniz sağlıklı huzurlu şekilde geçecek. Çocuk doğunca bütün ilginizi sevginizi ona vereceksiniz.

Bence eşiniz döneceğinizi düşünüyor. Biraz siniri geçsin gelir diyor. Ailesi ikna eder, bebek için bir şans ver derler diyor.
Ailesiyle konuşmuş anlatmaya gelicek miş birazdan

Doğum için orada gibi algıladım.

Bittiğine emin misiniz? Konuştunuz mu? Blöf mü sanıyor?

Bir kaç yorum daha okumuştum. Ailenizin yanlış yönlendirmesi de var. Evde olmanıza nasıl bakıyorlar. Çocukla gerçekten zor olacak
Ailem sahip çıkar ama illaki bebek var diye söylenir annem

Hamilesiniz. Bebeğiniz olacak. Aile olmak için 3 ünüz olmak zorundasınız. Ortamı ve durumu lehinize kullanın.kötü niyetli bir aile belli ki. Verdiğinde tutamayacağını tahmin ettiğiniz bir söz olursa hemen hayır deyin. Bebek doğunca daha zor olur her şey. Dik durun isteklerinizde. Allah güç versin. Hamile hamile ne zordur

O yüzden en kısa yoldan takmamayı öğrenmeye bakın.
Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Çocuğunuz doğduğunda zaten sizden beklentilerini mecburen karşılayamayacaksınız. Gürültü vs de çocuğunuzu düşündüğünüz kadar etkilemez korkmayın.
Hem de nasıl etkiler. Gece birden pat diye kapı sesine benim uykusu derin olan oğlum bile uyanır, kaldı ki her çocuk kolayca da uyumuyor.
Kira ödemeye mecbur bırakarak evden çıktığınız koşulda siz de düşündüğünüz kadar mutlu olmayacaksınız.
Yoo olabilirler. Aksi bi kadının sıkıntısını çekeceklerine para verir kendi evlerinde otururlar

Zaten babaanne onlarla yaşamak istemiş kayınvalidem otursun oturduğu yerde demiş. Aynısını ben desem sülaleye kötü gelin ilan edilirim. Eşim dışarıda kira mı vercez diyor zaten onun uykusu derin bütün günde çalıştığı için ne gece duyuyor babanneyi ne gündüz olan bana oluyor
Ev eşinizinse kiraya verebilirsiniz, sizde başka eve kiraya geçersiniz. Sonra belki eşiniz ikna olur satmaya.

Ev eşimin adına kiraya versek biz alıcaz tabi ki kirayı satsakta parasını biz alıcaz ama babasına ihanet edeceğini sanıyor böyle yaparak.
E ihanet de etmiş olacak. Hayatım sana yüz kere söyledim, o tapunun eşinde olmasının hiiiç önemi yok. O ev eşine göstermelik bir hediye. Esas sahipleri kayınpederin. O adam oğlu evde otursun diye vermiş evi. Satsın parasını yesin diye değil. Eşin kendi parasıyla almış olsaydı istediğini yapardı ama şimdi yapamaz, yapmamalı da.

Hem de nasıl etkiler. Gece birden pat diye kapı sesine benim uykusu derin olan oğlum bile uyanır, kaldı ki her çocuk kolayca da uyumuyor.

Yoo olabilirler. Aksi bi kadının sıkıntısını çekeceklerine para verir kendi evlerinde otururlar
Güncel koşullarda aksi de mümkün değil belli ki. İçine sindirmeyi denerse belki daha huzurlu şekilde bu mesele çözüm bulurdu ama zaten sonraki mesajları okudum da kıyamet kopmuş evden gitmiş falan artık geç haklısın.

Tabiki çocuk etkilenir çocuk kolayca uyumayabilir ama koşullar mecbur kalınan koşullarsa güncel durum çocuğun hayatını primer etkileyecek bi zorluk değil. Eminim ülkede bi çok insan çok çok daha zor koşullara göğüs germek zorunda kalıyor.

Mutlu olabilirler tabii. Eşi de aynı fikirde olsa zaten en başından başka bir kiralık evde mis gibi mutluca yaşarlardı. Adam asla istemez kadın bu durumu zorla başarırsa adam bunu burnuna kakmayacak mı? Çok mu huzurlu olacaklar. Mutlu olmaları için adamın da ikna olup çıkması gerek o evden.

Tabiki çocuk etkilenir çocuk kolayca uyumayabilir ama koşullar mecbur kalınan koşullarsa güncel durum çocuğun hayatını primer etkileyecek bi zorluk değil. Eminim ülkede bi çok insan çok çok daha zor koşullara göğüs germek zorunda kalıyor.
Tek sorun uyku mu? Çocuğu tuzlayacağını, tuz yedireceğini, kendisinin bakacağını söylüyormuş. Bunlarla aynı evde mi yaşanır

Teşekkür ederim savunduğunuz için . Gerçekten bazılarına dışarıdan davulun sesi hoş geliyor

E ihanet de etmiş olacak. Hayatım sana yüz kere söyledim, o tapunun eşinde olmasının hiiiç önemi yok. O ev eşine göstermelik bir hediye. Esas sahipleri kayınpederin. O adam oğlu evde otursun diye vermiş evi. Satsın parasını yesin diye değil. Eşin kendi parasıyla almış olsaydı istediğini yapardı ama şimdi yapamaz, yapmamalı da.
Ne yapayım ben aşşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Sağlam bir psikolojim yok ki sayelerinde vallahi arada kaldım. Bebeğimi gittim gördüm kalbini duydum başladım ağlamaya gerçekten annelik o kadar farklı bir duyguymuş ki hiç kimse olmasın bir bebeğim olsun inşallah kucağına alırım sağlıkla tek duam onun için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X