- 28 Aralık 2024
- 307
- 214
- 18
Bebek varken hala o kadınla yaşıyor olursam o kadını annelik içgüdüsüyle boğabilirim artıkE bebek uyurken bu kadın bunları yapmaya devam ederse bebeğin aklını alırsınız, normal bi insan olmaz yani, haberiniz olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek varken hala o kadınla yaşıyor olursam o kadını annelik içgüdüsüyle boğabilirim artıkE bebek uyurken bu kadın bunları yapmaya devam ederse bebeğin aklını alırsınız, normal bi insan olmaz yani, haberiniz olsun.
Birde benden yaşça büyük eşim olgun sanardım ama olgunluk bu değil beni savunamıyor pısırıyor vallahi kadın halimle ben onu bizi savunmaktan utanıyorum arkamda pısırık kocam eli maşalı ben çok kötü bir görüntü bence , böyle olmak istemiyorumHayır merhamet ediyorum , yemek veriyorum , misafiri gelince beni çağırıyor filan demiştiniz onlar için dedim. Bırakın kendi gelini yapsın. Sizin sevginizi yargılamak kimsenin haddine değil. Ama şunu unutmayın sorun ne babaanne ne kayınvalide ne de ev. Sorun sizin eşinizde. Eşinizle nereye giderseniz gidin yıpranacaksınız. insan hayatı sorunsuz olmuyor ve eşiniz sorunları çözmede hep geri planda kalacak birine benziyor. Bugün babaanne yarın bebeğin uykusuzluğu öbür gün kayınvalide. insan yanında bir yol arkadaşı istiyor. Bu yüzden çok iyi düşünün.
Evet yaşlı olduğu için kıyamadım hiçbir zaman. Tam kızıcam diyorum tek yaşıyor oda çekiyordur üzülüyordur birde ben yapmayayım diye diye tepeme çıkarttımAllah Allah neden satamaz, kiraya veremez ne yapalım babaanne varsa var çok istiyorlarsa kendileri gelip otursunlar analarının dizinin dibinde.
Sizde bu kadar her çağırdığında neden gidiyorsunuz ki? Ben şahsen kendi ailem dahil kimseyle zırt pırt geliş gidiş yapamam. Sizde mesafenizi koruyamamışsınız. Yaşlı olduğu için vijdan yaptınız muhtemelen ama şimdiden herkes topu size atmış.
Evet yaşlı olduğu için kıyamadım hiçbir zaman. Tam kızıcam diyorum tek yaşıyor oda çekiyordur üzülüyordur birde ben yapmayayım diye diye tepeme çıkarttım
Bende mi sorun var bilmiyorum ama sizin yaşadığınızın onda birini yaşasak buz gibi soğuyorum eşimden anılar sevgi falan da hiç gözüme gelmiyor o an boşansak tamam diyecek seviyeye geliyorum.böyle adamı nasıl seviyorsun diyeceksiniz ama sevgi öyle hemen biten birşey değil yaşanmışlıklar anılar hayaller var.
Kesinlikle laftan anlamıyor . Kimse kimseyi şikayet edemez polise rica edin yada zabıta gelsin konuşsun kimseyi rahatsız etmeye Hakkı’ın yok çıkartırız seni desin . Ben nasıl olsa yaşlıyım kimse birşey demez diye şamarık olmuşÇok diri bir kadın benim kendi babannem 70 yaşında ama bir gözü toprakta gibi bakıyor ama bu kadar 85inde ne merdiven çıkmaktan ne ortalık karıştırmaktan ne kapıları vurmaktan geri kalmıyor. Her sabah çıkıp bütün bahçeyi yıkıyor süpürüyor görseniz şok olursunuz. Ama ona hoşuna gitmeyecek birşey deyince elden ayaktan düşüp hastalanacağı tutuyor yalandan. Alıcan kapının önüne koyucan kocanda arkada duracak anca böylesi paklar bu kadını. Hele biri canını sıksın sülaleye yayıyor herkese anlatıyor şeytanın sağ bacağı bu kadın
Sakın düşünme böyle balla yaşlıysa kessin sesimi otursun çeksin teabihiniEvet yaşlı olduğu için kıyamadım hiçbir zaman. Tam kızıcam diyorum tek yaşıyor oda çekiyordur üzülüyordur birde ben yapmayayım diye diye tepeme çıkarttım
Gürültü konusunda size tek tavsiyem eşiniz konuşsun olacak, onun dışında verebileceğim tavsiyede her çağırdığında gitmeyin, her geldiğinde eve almayın diyemem çünkü onu bende yapamam. Ama misafiri gelecekse gelenler yapıp getirsin yaşlı karından hazır hizmet beklemesin kimse, size de güvenip gelmesinler.Evet yaşlı olduğu için kıyamadım hiçbir zaman. Tam kızıcam diyorum tek yaşıyor oda çekiyordur üzülüyordur birde ben yapmayayım diye diye tepeme çıkarttım
Aynen öyle alışmış insanların aman yaşlı birşey demeyin aman üzmeyin pohpohlanmalarına mülk sahibi gibi davranıyor kimse umurunda bile değil vallaKesinlikle laftan anlamıyor . Kimse kimseyi şikayet edemez polise rica edin yada zabıta gelsin konuşsun kimseyi rahatsız etmeye Hakkı’ın yok çıkartırız seni desin . Ben nasıl olsa yaşlıyım kimse birşey demez diye şamarık olmuş
Eşiniz de siz kendinden küçük olduğunuz için lafımı geçiririm, sus derim susar, daha kolay kaldırırım diye düşünmüş olmalı.Birde benden yaşça büyük eşim olgun sanardım ama olgunluk bu değil beni savunamıyor pısırıyor vallahi kadın halimle ben onu bizi savunmaktan utanıyorum arkamda pısırık kocam eli maşalı ben çok kötü bir görüntü bence , böyle olmak istemiyorum
Bilmiyorum şuan sonumuz ne olacak ama dönersem bundan sonra farklı bir benle karşılaşacaklar ve aynı apartman içinde 85 yaşındaki kadınla düşman gibi dolaşıcam her ne kadar kendime yakıştırmasamda varlıkları zarar yok olsunlar istemiyorumGürültü konusunda size tek tavsiyem eşiniz konuşsun olacak, onun dışında verebileceğim tavsiyede her çağırdığında gitmeyin, her geldiğinde eve almayın diyemem çünkü onu bende yapamam. Ama misafiri gelecekse gelenler yapıp getirsin yaşlı karından hazır hizmet beklemesin kimse, size de güvenip gelmesinler.
Yoo kötü bir görüntü değilBirde benden yaşça büyük eşim olgun sanardım ama olgunluk bu değil beni savunamıyor pısırıyor vallahi kadın halimle ben onu bizi savunmaktan utanıyorum arkamda pısırık kocam eli maşalı ben çok kötü bir görüntü bence , böyle olmak istemiyorum
Aksine sahip çıkıp hem eş hem baba hem abi olması lazım çünkü ben onu öyle görüyorum beni küçük görsün diye değilEşiniz de siz kendinden küçük olduğunuz için lafımı geçiririm, sus derim susar, daha kolay kaldırırım diye düşünmüş olmalı.![]()
Aksine sahip çıkıp hem eş hem baba hem abi olması lazım çünkü ben onu öyle görüyorum beni küçük görsün diye değilEşiniz de siz kendinden küçük olduğunuz için lafımı geçiririm, sus derim susar, daha kolay kaldırırım diye düşünmüş olmalı.![]()
Zaten benim problemim şu normal şartlar altında öfkemi kontrol edebilen bir insan değilim ya kırsr dökerim ya karşımdakine yada kendime zarar veririm sabah kocamın üzerine atladım bana gevşek gevşek konuştuğunda ama sıkıntı şurdaki evlenince kötü gelin olmamak için hep sustum kendim olmadım parlamadım alttan aldım ve benim yapıma uymadığı içinde krizlerle taçlandıYoo kötü bir görüntü değil
Aynen öyle diyor kayınpedere kayınvalidemin beni dışlamasını bile şikayet etmiş herşeyi anlattım dedi bana arayıp beniEşinin bulduğu çözüm ne yani, sen ailenin yanında kal, ben sorunu çözüp seni alacağım mı diyor?
Ay ben konunun tamamını okuyamadım evet şimdi gördüm evden ayrılmışsınız, bardağı taşıran ne oldu orayı görmedim henüz.Bilmiyorum şuan sonumuz ne olacak ama dönersem bundan sonra farklı bir benle karşılaşacaklar ve aynı apartman içinde 85 yaşındaki kadınla düşman gibi dolaşıcam her ne kadar kendime yakıştırmasamda varlıkları zarar yok olsunlar istemiyorum
Bardağı taşıran son nokta şu ki ben hamileliğimden beri artık çok hassaslaştım ve önceden sustuğum şeylere artık tahammül edemiyorum fakat bunları ben değilde eşim çözsün istiyorum erkek adamsa beni ezdirmeyip çözmesi lazım. Babanne her gece apartmana defalarca çıkıp apartman kapısını vuruyor uykumdan sıçrıyorum panik atak oldum artık her ses beni ürkütüyor. En son bu gece 2 de 4 te ve 7 de olmak üzere üç defa kapıları çarptı ve ben titreyerek uyandım her seferinde eşime söylediğimde eşim sabah çözücem dedi fakat sabah olunca herkes senin keyfine göre hareket etmek zorunda değil dedi ve benim film orada koptu. Eşimin uykusu ağır ve babanne her uyandığında bende uyanıyorum çıkardığı seslerden dolayı eşime bişey olmuyor bende uyuyamadığım için kafayı yeme yolunda ilerliyorumAy ben konunun tamamını okuyamadım evet şimdi gördüm evden ayrılmışsınız, bardağı taşıran ne oldu orayı görmedim henüz.
Yukarıda ki arkadaşın söylediği gibi gidecekseniz bile hemen gitmeyin, eşiniz anlasın kıymetinizi önce. Ve en önemlisi sizi çok iyi anlıyorum ama önce yavrunuzu düşünün. Kendinizi doldurup iyice strese sokmayın lütfen.
Ama önce bebeğinizi ve kendinizi düşünün lütfen bencil kocanızı değil.
Yok yanına almaz karşılıklı bile 5 dakikadan fazla oturamıyorlar babanne herşeye karıştığı için oğluyla sürekli tartışma içindelerOglu konusmak yerine gelip annesini yanina alsin. O yastaki bir insan degismez. Kayinpederim o yaslarda. Onlar kendi rutinlerine ve kafa yapilarina göre yasarlar.