Dönme sakın. Seni insan yerine bile koymuyor. Evladını gerekirse tek büyüt. Çünkü o yaşlı cadı senin çocuğunu da rahat bırakmayacak. Böyle yaşlıların ölmesi gerçekten rahmet.Kapıyı sessiz açıyor muş ben abartıyor muşum. Bir insan uykudan uyanabiliyorsa sese demekki sessiz değildir haksız mıyım? Gece yabani hayvan gibi geziyor kapıları vuruyor son ses televizyon izliyor geceleri hangi bir şeye tahammül edeyim. Saçım başım kalmadı yolmaktan kafamı duvarlara vura vura ağladım seyretti rezil ettin bizi aleme dedi
Babaannesini bana öyle melek gibi tanıttılar ki kimseye zararı yok tek başına yaşıyor vs. gibisinden. Babanne daha nişanlıyken beni görünce ağlıyordu iyi ki böyle gelin nasip etti allah diye. Ben onu öyle bir sevdim ki bana değer veriyor diye ama evlendiğim gün başladı çilemMadem normal kendi annesi neden gelmemiş , bakmamış, kaynanasıyla yakın yaşamamış mesela?
Siz o baksın dediğinizde de öyle şey mi olur diyorlar. El kızının kocanın babannesine baktığı nerde görülmüş?
Ya bir de bu evde yaşayacağınız belliymiş nasıl kabul ettiniz, aileniz hiç mi olmaz demedi
Böyleleri ölmezde. Kötüler çok yaşar. Cinnet geçirirken çıktı yukarıya kapıya vuruyor ne oluyor diye kocam da kalkıp denin yüzünden ne haldeyiz demek yerine birşey yok in aşşağıya diyor ben koridorda nefes alamıyorum can çekişiyorum o bizi rezil ettin diyorDönme sakın. Seni insan yerine bile koymuyor. Evladını gerekirse tek büyüt. Çünkü o yaşlı cadı senin çocuğunu da rahat bırakmayacak. Böyle yaşlıların ölmesi gerçekten rahmet.
Bebeğimin normal yolla olma ihtimali yoktu yumurtam çok azdı bebek sürpriz oldu bizde beklemiyorduk ama şimdi o bana umut oldu onu hissetmek bana güç veriyor gerçektenBöyle bir evlilige birde bebek. Vallaha riski cok mu seviyorsunuz nedirkendi yasam alaninizla ilgili söz sahibi degilken sizin yasadiklariniza cocuklarinizi da mahkum ediyorsunuz.
Bebeğimin normal yolla olma ihtimali yoktu yumurtam çok azdı bebek sürpriz oldu bizde beklemiyorduk ama şimdi o bana umut oldu onu hissetmek bana güç veriyor gerçekten
Bebeğimin normal yolla olma ihtimali yoktu yumurtam çok azdı bebek sürpriz oldu bizde beklemiyorduk ama şimdi o bana umut oldu onu hissetmek bana güç veriyor gerçekten
Kadının kendisi rezilken siz nasıl ona rezil oluyorsunuz acaba. Bahçeden dua edince Allaha ulaştığı gibi uyduruk şeylere inanıp kul hakkı nedir bilmeyen yaşlılardan neffffretBöyleleri ölmezde. Kötüler çok yaşar. Cinnet geçirirken çıktı yukarıya kapıya vuruyor ne oluyor diye kocam da kalkıp denin yüzünden ne haldeyiz demek yerine birşey yok in aşşağıya diyor ben koridorda nefes alamıyorum can çekişiyorum o bizi rezil ettin diyor
Bakmıyorlar korona vakti gelip yanında kalmışlar o kadar bıkmışlar ki geceleri gezmesin diye odasının kapısını kilitlemişlerSaglikla kavusun bebeginize insallah. Sizin bu süreci aslinda stressiz gecirmeniz lazim. Esiniz bunun farkinda degil heralde. Deli babaanneye sahip cikacak kurban olarak ailesi bu oglunu secmis olabilir, bu ama siz cekmek zorunda oldugunuz anlama gelmez..ailesi bir cözüm bulacak. Kayinvalideniz de saymaya baslasa kendine aslinda onun kocasinin bakmak zorunda oldugunu hatirlatin. Kendileri kaciyor sorumluluktan
Sözde dininde imanında ama beni kahır ederek nasıl iman anlamadım. Cahil hala farkında bile değil pijamalarımla bi çare anneme giderken nere gidiyorsun hastaneye mi diyorKadının kendisi rezilken siz nasıl ona rezil oluyorsunuz acaba. Bahçeden dua edince Allaha ulaştığı gibi uyduruk şeylere inanıp kul hakkı nedir bilmeyen yaşlılardan neffffret
Hanımefendi bu halimle şuan size laf yetiştirecek durumda değilim ama doktorların asla normal hamile kalamazsınız dediği bi gebelik yaşıyorum ve bunun hesabını size verecek değilim yargınızı başka yerde dağıtın o bebek benim umudum ve ondan şikayetlenmiyorum burada ki yazılarımda farkındaysanız!Yüksek koruma ihtimalli korunma yöntemlerini uygulamadığınız müddetçe hiçbir hmilelik, sürpriz değildir. Öte yandan rahimde oluşan her fetüsü de doğurmak zorunda değilsiniz. Evinizde ya da evliliğinizde sorun varsa kendinizi korumak adına doğurmamayı tercih edebilirdiniz.
Geçiniz bu bahaneleri.
Hanımefendi bu halimle şuan size laf yetiştirecek durumda değilim ama doktorların asla normal hamile kalamazsınız dediği bi gebelik yaşıyorum ve bunun hesabını size verecek değilim yargınızı başka yerde dağıtın o bebek benim umudum ve ondan şikayetlenmiyorum burada ki yazılarımda farkındaysanız!
Kızlarrr evleneli 8 ay oldu fakat bu zamana kadar hiç korunmadım ve bebeğimiz olmasını ilk aydan itbaren istiyoruz devlet hastanesinde ki doktorlara evliliğim boyunca 3-4 defa gittim ama her seferinde erken deyip gönderiyorlar. Araştırma hastanesine randevu aldım aşılama istiyorum fakat 1 sene dolmadan yaparlar mı bilginiz var mı?
Ve size baktırmaya çalışıyorlar. Eşine verilen ve senin kanunen hiçbir hakkının olmadığı o ev de sus payı.Bakmıyorlar korona vakti gelip yanında kalmışlar o kadar bıkmışlar ki geceleri gezmesin diye odasının kapısını kilitlemişler
Burda 200 tane mesaj var ve bir tek absürt kınuşan sizsiniz ben burada karnımda bebek var onu istemiyorum gibi şeyler yazsaydım o zaman korunsaydın diyebilirdiniz ama ben bu çocuğu istiyorum. Problemlerim evlendiğimden beri var fakat hep kendime umut olsun diye bebek istedim ve doktorlar olmaz dediler algılarınızı açıpta dinleyin! Oldu çok şükür ve pişman değilim ve hiçbir mesajımda bebekten isyan etmedim! İsyan etmişim gibi konuyu çarptırmayın. Demek ki bakabilecek gücüm var doğuruyorum sizene ? Mevzuyu bebeğe getirmek size mi kaldı burada mevzu alt katta ki babanne. Benim bebeğimden sizene. Size şikayet mi yandım benBunu siz yazmadınız mı? Halen "kaza süsü" veriyorsunuz kendinizi kurban pozisyonuna koymak için. Sanıyorsunuz ki mevzu annelik ve bebek olduğunda dokunulmazlığının olacak.
Belki ki bir mesleğiniz, işiniz de yok ve içinde bulunduğunuz durumdan ötürü eşiniz
kapının önüne koysa karnınızdaki bebekle dünyada bir başınıza kalacaksınız. O halde beyin umudu bu?
Burada soru sorup insanlardan zaman ayırarak cevaplamalarını istiyorsanız duyacağınız her şeye hazırlıklı olmanız lazım çünkü biz sizin istediğiniz istikamette cevap vermek zorunda değiliz.
Annem zaten geri yollamak istemiyor şuan beni. Bende o eve girdiğimde aklıma hep bu olanlar gelicek nasıl giderim bilmiyorumVe size baktırmaya çalışıyorlar. Eşine verilen ve senin kanunen hiçbir hakkının olmadığı o ev de sus payı.
Bu aileyi ya yola getireceksin ya da bunlardan kurtulacaksın. Kötü insan bunlar.
Bakmıyorlar korona vakti gelip yanında kalmışlar o kadar bıkmışlar ki geceleri gezmesin diye odasının kapısını kilitlemişler
Bebeğim var ondan korkuyorum işleri kötü duruma getirirsem tarzı konuşmuştunuz. Bebek bahane olmamalı çünkü susarsanız zaten o bebek berbat bir ortama doğacak.Burda 200 tane mesaj var ve bir tek absürt kınuşan sizsiniz ben burada karnımda bebek var onu istemiyorum gibi şeyler yazsaydım o zaman korunsaydın diyebilirdiniz ama ben bu çocuğu istiyorum. Problemlerim evlendiğimden beri var fakat hep kendime umut olsun diye bebek istedim ve doktorlar olmaz dediler algılarınızı açıpta dinleyin! Oldu çok şükür ve pişman değilim ve hiçbir mesajımda bebekten isyan etmedim! İsyan etmişim gibi konuyu çarptırmayın. Demek ki bakabilecek gücüm var doğuruyorum sizene ? Mevzuyu bebeğe getirmek size mi kaldı burada mevzu alt katta ki babanne. Benim bebeğimden sizene. Size şikayet mi yandım ben
Anneme beni bıraktıktan sonra anneme diyor ki kendini savunsun konuşmuyor ,çözmüyor. Ya allah aşkına kocam varken bana mı düşüyor konuşmak ben konuşursam ben onun arkasında dağ gibi olmuş olucam onun benim arkamda durup karımı üzerseniz karşınızda beni bulursunuz demesi lazım yanlış mıyım?O zaman size söz söylemeye haklari yok. Bakici tutacaklar o zaman. Böyle yaslilar hep en zayif görünenin üstüne atilir. Benim kayinvalidem ve kayinpederim yanimda, ama birileri gelip böyle birseyi üstüme atmaya calissa kayaya carparlar. Is esinizde ve ondan sonra sizde bitiyor. O ailesine karsi gelemiyor belli ki.
Hayır bebeğime birşey olmasından korkuyorum dedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın ona birşey olur diye korkuyorum bu stresleBebeğim var ondan korkuyorum işleri kötü duruma getirirsem tarzı konuşmuştunuz. Bebek bahane olmamalı çünkü susarsanız zaten o bebek berbat bir ortama doğacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?