- Konu Sahibi TubiornatTubi
-
bu da bizim deneme tahtamız:Roflol: üzerinde bi sürü teknik denedik garibimin..
iki uzun kenarında kalın ip yapıştırıp üstüne parşöment(böyle mi yazılıyor bu kelime:uhm: )kağıdı kapladık. kutunun üstüne peçete buruşturarak yapıştırdık ama istediğimiz doku olmadı peçete yumuşak olduğu için kabarık durmadı, kısa kenarlara buruşturulmuş parşöment kağıdı yapıştırdık daha güzel oldu sanki:1yes2: sizce??? kutunun tamamını mor boyadık, kuruyunca gümüş rengi boya parmak yaldız ile renklendirdik..
Eki Görüntüle 5305
Bu da benim kutum .Burada biraz büyük gözüküyor asıl boyutları 22*15*10 cm büyüklügünde aslında:1yes2: yorumlarınızı bekliyorum.....
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
aman da benim bir becerikli kuzenim varmış burada da ablası ona yazmayı unutmuş:mymeka: kusura bakma gecikmiş bir tebrik ama:çok üzgünüm: ellerine sağlık shade-a:çiçek:
kızlar ellerinize sağlık hepsi çokgüzel bende böyle el sanatlarıyla uğraşmak istiyorum bi ara heveslenmiştim elimde bir sürü yapılmamış ahşap var çocuğumu bırakıcak kimsem olmadığı için kursa gidemedim evdede bir bilenden öğrenmeyince yapamadım yaptıklarınız harika yolladığınız resimlerin yanına biraz tekniğinden ne kullanıldığından bahsederseniz çok sevinirim başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar...
Eki Görüntüle 5729
bakalım bu peçete kutusunu beğenecek misiniz...
önce kutuyu kahverengiye boyadık.
kuruduktan sonra üzerine yaldız sürüp kurumadan buruşturulmuş poşeti yapıştırıp hemen çektik ve zemindeki doku oluştu..
kutunuz üstündeki "one stroke" çiçekleri hocamız yaptı..
umarım beğenirsiniz...
çok güzel olmuş çoookk:1yes2: hocanızın ellerine sağlıklaelaelaelaelae
eline sağlık kuzen çok güzel olmuş ... devamını bekliyoruz...
ehh işte idare ederrlaelaelaelaelae laelaelaelaelae sırnaşık şey
ahşap boyama için bir desen hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim
Link Silinmiştir.
alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?