Ahşap Boyama Denemelerimiz...

çok güzel olmuş hepside ellerinize sağlık ben de ahşap boyama kursuna gidiyorum...gerçekten çok zevkli... yalnız takı kutusunun arkası boyanmamış gibi geldi bana:)))
kuzenler öpüldünüz........

çok teşekkür ederim ablacım beğendiğine sevindim :1hug: senden başka kimse gelincikleri kırmızı olsaydı demedi :Roflol: renkler ve zevkler tartışılmaz (özellikle benimle bazı günlerde hiç tartışılmaz bilirsin :1yes2: )

şşş kuzen çaktırma:1yes2: kim görcek içindeki rafın arkasını :uhm: fırça sığmadı ben napayım:sm_confused:

ellerinize sağlık kızlar hepsi çok güzel oldu(kolaysa aksini söyle :mymeka:)şaka şaka kızmayın .Ryhn ın yaptığı damacana kutusu da benim mutfağımı süslüyor.Canlarım benim devamını dört gözle bekliyorum...:1yes2:

beğenmediyseniz açık açık söyleyebilirsiniz kızlar.. sessiz kalmayın.. :1yes2: yorum yazmazsanız son yaptığım çay kutusunu göndermiycem:dilcikar:

Bu da benim kutum .Burada biraz büyük gözüküyor asıl boyutları 22*15*10 cm büyüklügünde aslında:1yes2: yorumlarınızı bekliyorum.....
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Kuzen shade-a ellerine sağlık.. çok güzel oldu 22*15*10cm bebek sandığın:1yes2: annesini de en kısa zamanda sayfamızda görmek istiyoruz:1rolleyes:

eline sağlık kuzen..
ben bu kutunun gerçeğini gördüm resimden daha güzel.üstündeki taşlar mavi çıkmış aslında yeşil:1yes2: büyük sandığının resmini de bekliyoruz

eline sağlık kuzen..
ben bu kutunun gerçeğini gördüm resimden daha güzel.üstündeki taşlar mavi çıkmış aslında yeşil:1yes2: büyük sandığının resmini de bekliyoruz

sağolasın kuzen ...açıklamaların için ayrıca teşekkürler en kısa zamanda yollayacağım... sizinkileri de bekliyorum

kızlar ellerinize sağlık hepsi çokgüzel bende böyle el sanatlarıyla uğraşmak istiyorum bi ara heveslenmiştim elimde bir sürü yapılmamış ahşap var çocuğumu bırakıcak kimsem olmadığı için kursa gidemedim evdede bir bilenden öğrenmeyince yapamadım yaptıklarınız harika yolladığınız resimlerin yanına biraz tekniğinden ne kullanıldığından bahsederseniz çok sevinirim başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar...

bu da bizim deneme tahtamız:Roflol: üzerinde bi sürü teknik denedik garibimin..
iki uzun kenarında kalın ip yapıştırıp üstüne parşöment(böyle mi yazılıyor bu kelime:uhm: )kağıdı kapladık. kutunun üstüne peçete buruşturarak yapıştırdık ama istediğimiz doku olmadı peçete yumuşak olduğu için kabarık durmadı, kısa kenarlara buruşturulmuş parşöment kağıdı yapıştırdık daha güzel oldu sanki:1yes2: sizce??? kutunun tamamını mor boyadık, kuruyunca gümüş rengi boya parmak yaldız ile renklendirdik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…