Ahşap Boyama Denemelerimiz...

TubiornatTubi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2006
1.019
0
116
44
Kütahya
ben ve kardeşim Ryhn ahşap boyama kursuna gidiyoruz. bu damacana kutuları ilk çalışmalarımız... (yeni başlayacaklara tavsiyemiz damacanadan başlamayın, bitmek bilmiyor:) )

Link Silinmiştir.çok güzeller canım ellerine sağlık yenilerini sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkürler. beğendiğinize sevindim :)
resmi küçültürken biraz damacananın şekli bozulmuş ama idare edin artık:1rolleyes:

ben ve kardeşim Ryhn ahşap boyama kursuna gidiyoruz. bu damacana kutuları ilk çalışmalarımız... (yeni başlayacaklara tavsiyemiz damacanadan başlamayın, bitmek bilmiyor:) )
Eki Görüntüle 2894

bu gördüğünüz şahane eser şu anda mutfağımı süslemekte:1yes2: ellerinize sağlık benim güzel kardeşlerim :1yes2: yenilerini sabırsızlıkla bekliyorum...hem siteye,hem evime:Roflol: :Roflol: :Roflol:

güle güle kullan ablacım... :1rolleyes: çocuklarınıza bakmaktan fırsat bulursak devamı gelecek inşallah :1closedeyes: :Roflol:

arkadaşlar nasıl yapıldıını (malzemelerini)yazında bizim gibi kursa gitme gitme imkanı olmayanlarda faydalansın

yazılı olarak anlatmayı becerebilir miyim bilmiyorum ama kısaca anlatmaya çalışayım..
önce zımparalanması gereken yerleri varsa zımparalayıp nemli bez ile tozunu alıyoruz, sonra 2 kat (düzgün olursa ya da üzerine koyu renk boya sürülecekse 1 kat da yetiyor) astar sürülüyor.
fotoğrafta çok net çıkmamış ama benim yaptığım sarmaşıklı damacanada gökyüzü var :) onu yaparken mavi ve beyazı "ebru jeli" ile birbirine kaynaştırabiliyorsun.
sarmaşıkları stencil yöntemi ile yaptık..
aşağıdaki çitleri hamuru kesip tahta görünümü verdik. ( boşuna mı yazıyorum acaba pek bişey anlaşılmıyor galiba:sm_confused: )

buarada en kısa zamanda bugün yaptığımız kutunun fotoğrafını çekip yollayacağız..AZ SONRAaaa :sm_cool:

bu hafta yaptığımız kutu...bakalım beğenecek misiniz:) iç kapağına ayna yapıştırıp makyaj kutusu olarak kullanacak tubi ablam:) güle güle kullan ablacım:1hug: :çiçek:

aman da amaaann ne güzel boyamış benim cadı dadııımmm:)ne güzel olmuş di mi kızlar...sakın siz de yanılıp da benim gibi"acaba gelincikler kırmızı olsa daha mı güzel olurdu?"demeyin:1no2: ben ağzımın payını aldım çünkü:çok üzgünüm: ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÇOK GÜZEL:1closedeyes:EŞŞEK:mymeka: GÖZLÜ SENİİİ:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…