Ahlâksız iş arkadaşları

Medenilik nedir size göre?

Olaya sadece iş ahlâkı olarak bakıyorum ve Ferhans birlikte çalıştığı arkadaşlarına göre iş ahlâkını sorgulayacak son kişi.

Niye ya ben inanırım valla. Konu sahibini tenzih ederim de,çalıştığım tekstil fabrikasında yük asansöründe ilişkiye girenleri gördüğümden beri herkesin her dediğine inanıyorum şahsen

Korunmamak, kürtajı hafife almak ya da çocuğun babasının kim olduğu gibi konulara bu kadar ilgi duyman… kusura bakma ama bu insanların özel hayatına karışma, başkasının bedeni hakkında haddinden fazla yorum yapmak .bu kadar ciddi şeyleri bu kadar yüzeysel yargılamak, hiç doğru değil.

Kimse senin nasıl yaşayacağına karışmıyorsa, senin de başkalarının hayatlarına bu kadar burnunu sokma hakkın yok. Herkesin bedenine, kararına saygı duymayı öğrenmen gerekiyor.

Kürtaj konusunda da böyle fütursuzca konuşurken, o bedenin sana ait olmadığını ve kararın da sana düşmediğini hatırlaman iyi olur. “Babası belli olmayan” gibi laflar da artık dedikodu seviyesinde, ciddiyetsiz ve bayağı.

gerçekten bir etik derdin yok ; sen sadece birilerini “ahlaksız” ilan edip kendini daha düzgün göstermek istiyorsun.

Hastanede millet can çekişirken de sex yapılmaz be

Hastanede millet can çekişirken de sex yapılmaz be
Onu savunmuyorum ki.. o korkunc bir şey savunulacak tarafı yok. İş ahlakına aykırı.
Ama millet de ama sen çok erkeklerle yattın!! Ahlaktan bahsetme kıvamında atar yapıyor sabahtan beri
Konusunda da haklı bulmadım o da kaytarma peşinde ama üyeler konuyu bambaşka yerlere çekti

Kibar, başkalarının haklarına saygılı, empati yapabilen, toplum huzurunu bozmayan.
Yapay zeka’ya medenilik ve uygar olmanın anlamını da sormanızı öneririm.

Zira yaptığınız açıklama ile alâkasının olmadığını o zaman öğreneceksiniz.

Ayrıca toplum huzurunu defaatle bozan üyedir Ferhans (aysenimi).

İş ahlâkı deseniz hak getire.

Tecavüze uğradım diyen kişiye, hakettin zevk almışsındır ve hatta kuyruk sallamışsındır diyen kişidir.

Azıcık empati yapmanızı öneririm.

Sizin deyiminiz ile yattığı erkekler gönül bağı kurduğu sevgili olarak gördüğü insanlar olsa evet bu kimseyi ilgilendirmez ama ben sekse doymuyorum diye önüne gelen her erkekle yatıyorsa evet bu ahlaksızlık

Hastalaea soyleyin sikayet etsinler. Oha hastanede mi uyduruyordur insallah

Lafı evirip çevirip bel altı vurma çabanızı hepimiz görüyoruz ama yemiyoruz bunları inanın. Siz de gayet farkındasınız bu konuda bu ihtimalleri konuşmanın dedikodu ya da bayağılık olmadığının, neden etik olmadığından bahsediyorum sadece. Dürüstlük konusuna itiraz edemeyince buradan gireyim bari diyorsunuz. Bir çocuğun babasını bilmesi en doğal, insani hakkıdır. Bir kadının böyle bir ilişki ağı varsa korunmaya özen göstermeli. Fütursuzca olan şey benim bu konuda yaptığım yorum değil, üyenin birçok kişiyle aynı anda korunmadan sevişip hamile kalmayı göze alması. Çünkü olay kendi bedeni olmaktan çıkıyor artık. Bilal’e anlatır gibi anlatıyorum ama umarım bu sefer olmuştur.

Keşke buraya yazmadan önce ilk siz sorsaymışsınız söylediklerimin neredeyse aynısını yazdı:
-
Medeni ve uygar biri;

saygılı, hoşgörülü, empati kurabilen, farklılıklara tahammül edebilen, haklarını ararken başkalarının haklarını çiğnemeyen kişidir.

Nezaketi zayıflık değil, olgunluk olarak görür.

Diğer konulara gelecek olursak ben Üyenin her konusunu okuyup takip etmiyorum burada gördüğüm kadar değerlendiriyorum onlara bir yorumum yok zaten
Ama şunu anlamadım toplum huzuruna nasıl bozmuş mesela?

ne kadar meraklısınız milletin çetelesini tutmaya hani hangi amaçla yaptığı da sizi ilgilendiriyor mükemmelsiniz

ne kadar meraklısınız milletin çetelesini tutmaya hani hangi amaçla yaptığı da sizi ilgilendiriyor mükemmelsiniz
Yooo çetelesini tutmuyorum kafasına silah dayayıp konu açacaksın da demedim.Konuları hep kendisi açtı veya başkalarının konusunda gelip kendi seks hayatını anlatmayı kendisi kendisi tercih etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…