halkı ne ki başındakiler ne olsun yani?
Burda son yazdıkların ne alaka tam olarak? İş arkadaşlarından bahsediyorsun. Ahlaksız halk ?bu ahlaksız halka müstahak valla.
hakkaten yani is ahlakindan bahseden...Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Gerçi o da doğru. Konularını okurken acaba hastanede nasıl seks yapıyor diye çok merak etmiştim:)Onları işe geç geliyor diye şikayet ediyorsun kendinde oturup mesai saatinde kahvaltı yapma peşindesin şikayet etme sebebini de geç geldikleri için kahvaltımı yapamıyorum. Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Ay desen ki ben iş yoğunluğundan ölüyorum, benim hakkımı yiyolar geç geliyolar bilmemne he diycem biri çalışırken diğerleri yatıyor. Ama sen kendin de yatmak istediğin için sana fırsat kalmamasından şikayetçisin. Yazık benim devletime kapağı attık düşünceleri hep bunlar.
Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.Burda son yazdıkların ne alaka tam olarak? İş arkadaşlarından bahsediyorsun. Ahlaksız halk ?
Neeee bu gerçek miHayır sen sanki dört dörtlüksün gibi millete ahkam kesmelerin komik oluyor gerçekten sanki mesai saatleri içinde orda burda seks de yaparım ederim kimse karışamaz diyen de sensin o zaman adama sorarlar nerde senin ahlakın nerde senin iş ahlakın diye
Sen de yapmıyorsun ki sorun orda kendi kendine çelişiyorsun işte demek ki sende aynı ahlaksız iş arkadaşı kategorisindesin iki iki daha dörtEee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.
Mesai saatinde hastanede seks mi ?Onları işe geç geliyor diye şikayet ediyorsun kendinde oturup mesai saatinde kahvaltı yapma peşindesin şikayet etme sebebini de geç geldikleri için kahvaltımı yapamıyorum. Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Ay desen ki ben iş yoğunluğundan ölüyorum, benim hakkımı yiyolar geç geliyolar bilmemne he diycem biri çalışırken diğerleri yatıyor. Ama sen kendin de yatmak istediğin için sana fırsat kalmamasından şikayetçisin. Yazık benim devletime kapağı attık düşünceleri hep bunlar.
Mesai saatinde hastanede seks mi ?Onları işe geç geliyor diye şikayet ediyorsun kendinde oturup mesai saatinde kahvaltı yapma peşindesin şikayet etme sebebini de geç geldikleri için kahvaltımı yapamıyorum. Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Ahlaksızlık sadece bel altı değildir. Kul hakkına girmek, disiplinsiz davranmak da öyle. Konuyu açtığında aklıma hiç eski konun gelmedi. Arkadaşlar yorumda yazmış zaten. Hastanede seks yapan sen mi bunları söylüyorsun diye. Memur olup kendimi garantiye aldım istediğim saatte gider gelirim diye düşünen çok demekki.Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?